Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest,że na starośc sie chce bardziej życ

Polecane posty

Gość gość

Ludzie starzy boja się smierci, przeciez smierc to wybawienie z tego podlego świata, nie rozumiem

bo ludzie dorośli mądrzeją nie przejmują sie pryszczem na d***e albo krzywym spojrzeniem kolegi z klasy III b dostrzegają piękno świata i życia i dlatego chcą żyć

Gość gość
bo nakradli i mają! i im szkoda tego wiedząc , że przepadnie

Gość gość
jak na przyklad ta piosenkarka co ma raka jajnika kora ma 64 lata i tak kurczowo trzyma sie zycia, ja mam 30 lat i w sumie mniej mam tej checi do zycia jak ona

Gość gość
Właśnie im człowiek starszy tym bardziej się już naooglądał tego potwornego świata, rozumie już czym się rządzi, jak bardzo jest niesprawiedliwy, a ludzie podli. Też mnie dziwi, że ta nieuchronność odemldowania się stąd tak bardzo przeraża starców. Ja rozumiem - insynkt przetrwania, świadomość, że już bliżej jak dalej, ale kurde - przedłużać sobie cierpienie będąc nieuleczalnie chorym i STARYM ? Po cholerę.

Gość gość
Samobójstwo i eutanazja!

Gość gość
może boja się piekla hhe zyło się jak zylo- to do nieba drogi nie ma

Gość gość
Ewa33333 - jedyna mądra się znalazała :D Bredzi jak potłuczona, na merytoryczne argumenty 'pożyjesz zrozumiesz' :D A ile ty masz lat ? 80 ? Idiotka.

Gość gość
Stwierdzenia faktu, to nie obrażanie.

Gość gość
Ja podejrzewam, że to kwestia zycia zyli sobie bardzo rozpustnie, grzesznie to teraz boją sie smierci ja mam 30 lat i zyłam dobrze, zgodnie z Bogiem, nie boje sie umrzec

Gość gość
bedziesz stary to zobaczysz jak to jest,kozystaj z zycia puki mozesz mlodzi sa juz teraz coraz wredniejsi w stosunku do starych,pomysl jak beda,wredni jak ty sie zestarzejesz ani niechce cie straszyć:-P

Gość gość
gość dziś a ty ile masz lat? a starzy nie sa wredni?:D sprobuj z nimi w komunikacji miejskiej pojezdzic, zobaczysz prawdziwa zawzietośc

Gość gość
stare dziady na emeryturach żyjące na koszt młodych

Gość gość
Gdy ktoś ma np 30 to nie boi się śmierci bo do śmierci ma jesze ok 50 lat a jak ktoś ma lat 75-80 to czuje że śmierć jest już za rogiem i ogarnia go strach poza tym starsza osoba, wie co traci i zna wartość życia.

Gość gość
Do 10:51 tobie znów jakaś starsza osoba zajeła miejsce czy wepchała się do kolejki w miesnym,

Gość gość
Starsze osoby przez lata opłacały składki a jest mnóstwo młodych rencistów co żyją na koszt podatnika i nigdy żadnej składki nie zapłaciły.

Gość gość
Do, 10:51 kup sobie wreście samochód.

Gość gość
za co mam sobie kupic samochod? zarabiam najnizsza krajowa nie mam meza sponsora, ani kochasia wspołsponsora jestem sama

Gość gość
Starsze osoby przez lata opłacały składki a jest mnóstwo młodych rencistów co żyją na koszt podatnika i nigdy żadnej składki nie zapłaciły. x to nie znaczy że młodzi muszą dalej wierzyć w oszustwo i brać udział w piramidzie finansowej starzy dali się nabrać na ZUS więc to ich sprawa

Gość gość
mnostwo mlodych rencistow!!!? zeby dostac rente z zusu to trzeba być umierającym, to nie te czasy naszych dziadkow, gdzie rente dawali kazdemu chetnemu, a na emeryture sie szlo w wieku 55 lat, gdzie praca była pewna i stala

Gość gość
Trzeba było się uczyć "bez pracy nie ma kołaczy".

Gość gość
Uczylam się, jestem po studiach:o

Gość gość
Nikt wam nie każe płacić ZUSu a dużo jest młodych na renie wystarczy tylko udawać idiote.

Gość gość
Piramida finansowa ZUS to archaizm z poprzedniego systemu, niewydolny państwowy bankrut utrzymywany przez podatników jak worek bez dna.

Gość gość
Z tym trzeba się bylo uczyc, to już dawno obalony slogan ilu magistow z Polski robi w fabrykach za granica, bo w Polsce pracy nie znalezli?

Gość gość
gość dziś tez udawaj idote i dostan rente, skoro to takie proste:o

Gość gość
Ta po studiach ciekawe jakich, w internecie można wpisać wszystko, a tak ciekawe na jakim stanowisku jesteś.

Gość gość
A ty w poniedzialek rano siedzacy na forum, ciekawe jaka ty masz prace i po jakich super studiach ty jestes? zapewne medycyna lub prawo, bo było sie uczyć