Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisze do mnie...

Polecane posty

Gość gość

...taka meska k****. Jest bogatym zonatym lekarzem. Na studiach bardzo mi sie podobal. i teraz wymyslil.. Ja mam 27, on 31. Jest z bydgoszczy. Wymyslil zebysmy sie spotkali w hotelu Na bzykanie. Ma zone. Nie wiem jak dostac namiar do zony. Chce go wyslac do jakiegos hotelu I zeby mu baby z recepcji foty porobily. Myslicie ze powinnam znalezc zone?? No co za k******. Zdrowy, przystojny, bogaty... kasy tyle ze szok. To na d***e nie usiedzi musi bzykav. Zastanawiam sie czy nie skolowac namisru do zony i nie wyslac co mi pisze.MAJA DWOJE DZIECI A JEMU BIJE NA GLOWE. ZNALAZLYBYSCIE ZONE??

Gość gość
S********j

Gość gość56
No ale bez przesady... bez przesady ludzie. Takie glupoty pisze ze sie smiechem chce zabic. "Nigdy nie zdradzilem zony... chce przypomniec jak bylo z toba" "Zona odmawia mi seksu moglibysmy to zrobic i miec wspomnienka bo na studiach sie opieralismy". Ale on mysli ze ja mu w p********ie uwierze??? Bym znalazla zona..ale nie wiem jak. W takich sytuacjach sie chyba znajduje, tak mi smutno ze taki jest a myslalam ze jest dobry.

Gość gość
A co Cię obchodzi jego żona? Jak szuka innej to znaczy że im się nie układa. Jak szuka tylko seksu to i tak fajne skoro ci się podobał :)

Gość gość
Myślałaś, ze jest dobry? Wszyscy i tak jestesmy tacy sami. U jednego ujawnia sie bardziej, u drugiego mniej. Mało jest dobrych ludzi w tych czasach. Kazdy liczy na zabawę bez zobowiązań.

Gość gość788
Po pierwsze jestem po stronie kobiet. Mielismy kontakty intymne na studiach i jakos sie nam z d**y drogi rozeszly. Ja rozumiem wszystko... Ale malzenstwo jest dla mnie swietoscia. Bog mu tak wiele dal. Bogactwo urode i piekna zone. A on ma problem "bo zona mu odmawia" i mu sie przypomnialo jak to bylo. Jest mi zal tej zony. Ja bym mu komorke ukradla i smsy do zony popisala. Ale nie wiem czy mam prawo sie wtracac. Ale sumienie mnie gryzie... ale czemu ludzie maja tak wiele i nie doceniaja???

Gość gość
W jaki sposob "bóg" mu dał bogactwo i piękna zonę? Wyczarował? Czy moze to wszystko dzięki odpowiedniemu wykształceniu i pracy?

Gość gość
Religijny p**********iec detected

Gość gość77i
Taaa..jasne ze dal. Bo rodzice pchali w niego kapuste i dolozyli do domu.. studia medyczne sa harowa, ale znam takich co leb od parady mieli a musza w anglii zasuwac bo im rodzice nie dolozyli i nie mieli za co studiowac 6lat. Teraz trzepie kapuste i sie chwali ale dlugo nie trzepal i zarabial marne grosze. Jak sie dorobil to szajba bije. Zamiast przy zonie siedziec to snuje fantazje jakby to bylo podczas seksu, ile razy i czy bysmy nie powtarzali. Nie widzi w tym nic zlego bo uwaza ze skoro przystojny i bogaty to laska na mnie zstapila ze se p******* Mam sie z debilow cieszyc?? A co zona na to??? A moze mu nie daje bo sam jest lewy??? To niech to u seksuologa naprawia, niech oplaci. A nie lazi. I hotel...i ze w saunie, podjudzam go 4ty miesiac a jak wpadne na ten hotel to wytrzaskam po pysku, zdjecia porobie i zawine komorke i do zony pisac bede. Zjeby. Doskonale wie ze sie rozstalam... to jeszcze na mnie wine zwala bo "skoro tak wygladasz to sje nie dziw ze ci proponuje".hahhahahaxd alez oszolom.

Gość gość778
Pytam sie czy powinnam zonie powiedziec? Zlapac babe czy sie nie wtracac? Wy byscie chcialy wiedziec ze macie w domu oszoloma?

Gość gość
Wlasnie znalazlam watek "zdradzajace mezow laczmy sie"... oz k******. no to sie chlopu nie mam co dziwic jak kobity glupsze;)