Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaGun

Pomogę w rozliczeniu PIT

Polecane posty

Gość AniaGun

estem z zawodu księgową i rozliczę PIT od osób prywatnych oraz z działalności za 2015r. Dochody z tytułu:umów o pracę, umów zleceń i umów o dzieło, emerytury, renty, świadczenia socjalne,ulgi:internet, dzieci. PIT 36,16A i inne Koszt rozliczenia : 20 zł bez odliczeń 30 zł z ulgami 30 wspólny z małżonkiem 40 rozliczenie działalności Możliwość wysłania dokumentów na email i rozliczenia drogą elektroniczną. Dojazd na terenie Pruszkowa i Ursusa-gratis.

Gość gość
czy wpłaty haraczu na ZUS można odliczyć, czy jednak są to pieniądze wyrzucone w błoto?

Gość gość
teraz rozliczenia pita jest tak proste, że każdy sobie sam moze rozliczyc przez neta ;)

Gość gość
30zł???? Matko Jedyna!! wchodzisz do neta, znajdujesz jakikolwiek program do rozliczania PIT-ów on line, wklepujesz swoje dane i po kilku minutach masz wypełnionego PIT-a

Gość gość
Moge odliczyć prezerwatywy?

Gość gość
12:36 jak to sie robi? :)

Gość gość
Jest mnóstwo ludzi dla których rozliczenie PIT nie jest tak proste i oczywiste .

Gość gość
Może ktoś mi pomoże.. To mój pierwszy raz z PITem. Zarobiłam za granicą (UK) w ciągu 6 mies kwotę, za którą nie byłam opodatkowana. W Polsce zarobiłam ok 400zł na allegro sprzedając książki. Teraz próbuję się rozliczyć, ale poległam już przy zaznaczaniu: Metoda wyłączenia z progresją CZY Odliczenie proporcjonalne.... Co to w ogóle jest... Dodam, ze muszę wypełnić PIT z wykazaniem zarobków zagranicznych,bo chcę się uiegać o stypendium