Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co się bawić z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Macie tak czasami że juz nie macie pomysów na to w co się bawić?? Ja tak mam z moim 5latkiem, podpowiecie coś?

Gość gość
on już się nie chce ze mną bawić w doktora! a pomysłow na nowe zabawy mi brak

Gość gość
w doktora to sie możesz bawić z 3 latkiem, a nie z 5 latkiem

Gość gość
W doooopę syn niech Cię Twój wyrooooocha! Każdy ojciec musi swoje córki w dooooooopy ****ać!

Gość gość
W psychiatrę!

Gość gość
kup mu taki zestaw Mały Sadysta.

Gość gość
zmień pokój na macierzyństwo

w gangsta mów do niego nigga niech pokój nazywa sie Hood ucieczka przed policją (cops) a jak złapią to nich mówi I'm Fack your mom/sister/wife b***h THUG LIFE

Gość gość
a co lubi twoje dziecko ? My lubimy robić różne rzeczy z kartonów ( z pracy przynoszę mnóstwo ale myślę że jak poprosisz w jakimś sklepie to na pewno ci dadzą ) budujemy z nich dom , czołg ostatnio robiliśmy zbroje rycerza , a dla młodszego syna auto później malujemy to farbami taki mały minus jest tego że nawet jak już się te rzeczy popsują i porozdzierają to oni i tak nie chcą tego wyrzucać, rysujemy sobie grę planszową na kartkach ustalamy zasady i gramy a oprócz tego to wiadomo jakieś puzzle , zagadki itp . Niestety nie mam zbyt wiele czasu na zabawę z dziećmi ale jak już jestem w domu to jakoś staram się go angażować we wszystko ostatnio syn smażył kotlety schabowe nawet mu to wychodziło całkiem nieźle , zrobił surówkę baardzo był zadowolony

Gość gość
Jak szukasz pomysłów to wejdź na badzdlamnie.pl, ja tam znalazłam sporo fajnych zabaw, już trochę ich przerobiliśmy z córcią i w konkursie też bierzemy udział