Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mulder

Nie będę dziś chlał nie będę dziś chlał

Polecane posty

Gość gość
będziesz!

Gość gość
FBI szparagi w Niemczech wyrywa! Szejk świniopas i macharadżdża narkoman! Studeńci to ćpuny! Bezdomne studentki! Psychiatrzy żule i prawnicy menele!

Gość gość
a ja dziś wypiję 4 albo 5 piw w barze i zbiednieję o jakieś 30 zł :(

staram się myśleć o kacu to może mi ochota przejdzie. czarno to widzę

Gość gość
!Wlewam w siebie wino! Wódkę ppijam piwem! Heroinę z kompotem wstrzykuje sobie w żyły i kokainę wciągam z andetaminą i leczę się tabletkami extasy! Nie uczyłem się matematyki, a pieniędzy na koncie bankowym coraz mniej! Kawy mrożonej się napiję po 50 tysięcy złotych za litr! Jak hacker okradnę dużo kont bankowych i przelewy zrobię na swoje konto! Zeżrę złoto i diamenty oraz diamentowym złotem się zesram głodny

Gość gość
Wlewam w siebie wino! Wódkę popijam piwem! Heroinę z kompotem wstrzykuje sobie w żyły i kokainę wciągam z amfetaminą i leczę się tabletkami extasy! Nie uczyłem się matematyki, a pieniędzy na koncie bankowym coraz mniej! Kawy mrożonej się napiję po 50 tysięcy złotych za litr! Jak hacker okradnę dużo kont bankowych i przelewy zrobię na swoje konto! Zeżrę złoto i diamenty oraz diamentowym złotem się zesram głodny

Gość gość
FBI ściga policję! Milicja naćpana kokainą ma wojnę z cia! Scotland Yard wstrzykuje sobie heroinę! CBŚ i CBA roooooochają się w dooooopy na rentach inwalidzkich!

wygrałem z nałogiem nie będę chlał dziś ale jutro małymi kroczkami do przodu