Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę że kiedykolwiek spotkam mężczyznę dla którego będę tą wyjątkową

Polecane posty

Gość gość

Bardzo bym oczywiście chciała, żeby tak było, ale wchodzę już w ten wiek, w którym coraz trudniej wierzyć w takie rzeczy.

Gość gość
Jaki to wiek?

Gość gość
beyond 2000

Gość gość
27 lat.

Gość gość
Nie uwierzysz, to nie spotkasz. Proste.

Gość gość
A to easy, jak jest ochota to i pies kota wyłomota.

Gość gość
27 lat to tylko do grobu w tym wieku ,jestes za stara na zycie!

Gość gość
I masz rację autorko, nigdy nie będziesz dla nikogo wyjątkowa, bo ludzi wyjątkowych nie ma. Ale to nie znaczy że nie możesz stać się dla kogoś ważna, a może nawet bardzo ważna lub najważniejsza.

Gość gość
Trudno mi w to uwierzyć, skoro przez 27 lat nie spotkałam nikogo takiego na swej drodze. Mężczyźni co prawda przejawiali zainteresowanie moją osobą, ale na ile było ono poważne ciężko stwierdzić.

Gość gość
Nieprawda. Każdy jest wyjątkowy na swój sposób i nie ma dwóch identycznych osób.

Gość gość
A na jakiej podstawie byś moglabuwierzyc ze ktoś Cię traktował poważnie.

Gość gość
14:46 - właśnie to miałam na myśli. :)

Gość gość
Skoro każdy jest wyjątkowy, to znaczy że tak naprawdę nikt nie jest :) To że każdy jest inny... niby racja, choć tak naprawdę ludzie niewiele się od siebie różnią, ale żeby twierdzić zaraz że wyjątkowy, to przesada.

Gość gość
Mężczyźni co prawda przejawiali zainteresowanie moją osobą, ale na ile było ono poważne ciężko stwierdzić. x Czyli rozumiem, że żadnemu szansy nie dałaś? Czyli to nie ty chcesz się stać tą wyjątkową osobą dla kogoś, to ty szukasz tego wyjątkowego wymyślonego w swojej głowie.

Gość gość
Sorry ale kobieta pieprzaca o wyjątkowości w tym wieku to ewenement. Myślenie gimnazjalistki. Prawda jest taka że wszyscy są podobnie i trzeba znaleźć kogoś z kim Ci będzie po drodze w życiu. I nie musi być wyjątkowy.

Gość gość Nostradamus
Polki są nudne i leniwe dlatego nie spotkasz w tym wieku nikogo do związku Zostalo ci życie w celibacie

Gość gość
Musiałabym widzieć, że ta osoba ciągle się o mnie stara. 14:50 - owszem, nie dałam żadnemu z nich szansy, ponieważ nie podobali mi się jako mężczyźni. Coś w tym złego?

Uwierz w siebie, głowa do góry i uśmiechnij sie :-) Nie uzależniaj swojego życia od kogoś i przede wszystkim pamiętaj, aby znalezienie kogoś nie stało się celem Twojego życia :-) W życiu wszystko jest po coś.

Gość gość
Źle mnie zrozumieliście. Chodziło mi o to, że chciałabym poznać kogoś, dla kogo będę tą jedyną, najważniejszą, liczącą się najbardziej.

Gość gość
gość dziś Dla osoby, która pokocha osoba pokochana będzie wyjątkową i jedyną spośród wszystkich innych. Nawet gdyby się tym innym wydawało, że są takie same lub podobne. Taka jest magia miłości.

Gość gość
No to skoro ci się nie podobali, to problemem są twoje wymagania i jeśli przez 27 lat nikogo nie spotkałaś, to już masz małe szanse. Chciałabyś aby ktoś całe życie się o ciebie starał? Dorośnij... takie rzeczy to tylko w bajkach i tanich romansidłach, nikt nie będzie za kimś biegał całe życie, bo nie na tym to polega. Twoje postawa jest czysto egoistyczna, chcesz być pępkiem świata, ale nigdy nim nie będziesz. Jesteśmy zwierzętami i jak to u zwierząt bywa, okres godowy ma swój początek i koniec, nic nie trwa wiecznie.

Gość gość
Taka jest magia miłości. x Taka jest magia fascynacji, która i tak dość szybko przemija.

Gość gość
Nie jestem leniwa, dużo wymagam od siebie, ponieważ boję się, że nie spełnię czyichś oczekiwań.

Gość gość
gość dziś To najpierw poznaj, spróbuj zaufać, obdarz sama sympatią i przyjaźnią a później dziel się opiniami typu "wierzę lub nie wierzę". Biernie czekać, że spotkasz możesz całe życie i.... nie spotkać.

Gość gość
Autorko jesteś egoistka . Nie przesadzam.

Gość gość
27 lat zyjesz i nikogo takiego nie spotkalas,a jeszcze sie ludzisz, zejdz na ziemie

Gość gość
15:05 - rozumiem, że lepiej było udawać, że ktoś mi się podoba i na siłę pchać się w związek wierząc że z czasem się zakocham w tej osobie? Ok, mogłam tak postąpić, tylko czy to jest fair względem tego człowieka? Moim zdaniem nie. Wymagań nie mam wcale jakichś nadzwyczajnych, podobali mi się naprawdę różni mężczyźni, po prostu musi zaiskrzyć i tyle.

Gość gość
gość dziś Tak, niektórym fascynacje przemijają szybciej niż się pojawią. :P

Gość gość
Ale dlaczego od razu w związek. Po prostu w przyjaźń, kolezenstwo, randkowanie.

Gość eeeddewew
Ja już spróbowałam zakochać się w kimś, kto zakochał się we mnie, ale nie wyszło, więc autorka ma rację, nie ma co się pchać w coś takiego, zwłaszcza że nie można np. odpowiedzieć na pytanie o miłość "jeszcze cię nie kocham, ale próbuję to z siebie wykrzesać" :D