Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę poznać dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Mam 19 lat i mało kontaktów z kobietami. Ciężko mi kogokolwiek poznać. W ciągu tygodnia szkoła, w weekend pracuję. Nie jezdze po klubach, bo nie kręci mnie ani cpanie, ani alkohol. W szkole nie wyobrażam podejść sobie do panny, która w ogóle mnie nie kojarzy i zacząć rozmawiac. Przez Internet, to mysle ze idiotyczne, a próby przez fb kończą sie dość szybko. Sprawy nie ułatwia mi moj wygląd. Nie wygladam źle, ale tez nie tak zeby wzbudzac w kobietach zachwyt. Macie jakies pomysły, gdzie i w jaki sposob mozna poznać kobietę?

Gość alina015
Jak szukasz kogoś normalnego, a dość śmiały i imprezowy nie jesteś, to możesz spróbować na portalu randkowym albo czymś na zasadzie http://snapczat.pl . Poznałam mnóstwo osób na tej stronce :)

Gość gość
Morda śmieciu

Gość gość
w PKSsie:-D :-P

Nie przejmuj się na pewno znajdziesz,miłość sama zapuka do Twych drzwi i nie warto szukać na siłę.Masz sporo czasu a niejedna jeszcze poznasz.Według mnie przez internet nie wiem,zalezy jaki kto ma charakter,ludzi najlepiej poznaje się jak to się mówi w ''realu'' ponieważ możesz zobaczyć ich zachowanie,sposób bycia,co w internecie jest przeszkodą,nie mowie ze nie poznasz wirtualnie owszem zalezy to od człowieka.Jak wspomniałeś o szkole na pewno nie jednej się spodobaleś.Jeżeli masz jakieś zainteresowanie,hobby w wolnym czasie możesz zapisać sie na różne zajęcia w wolnym czasie i tam poznac,ale jak mówie nic na siłe. Pozdrawiam ślicznie ;))