Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto dostosowywać do niego moje plany?

Polecane posty

Gość gość

Wiec tak: spotykam się od dłuższego czasu ( od roku) z pewnym facetem, niby wszystko pieknie ładnie, był czuły, widziałam, że mu zalezy, seks super itd ,ale po jakimś czasie zaczął mnie bardziej olewać tzn nadal proponuje spotkania, ale widać jest, ze juz mniej mu zelezy bo te spotkania są rzadkie itd Teraz mam taka okazje ,że moge mieć fajniejszą prace w innym mieście i zastanawiam się czy warto sie do niego dostosować i zostać czy skoro on sie mało stara to w ogóle lepiej sie na niego nie oglądac?

Gość gość
ALe obawiam się ,ze to co było "to se nie wraci " :O Chyba nie uratuje tego bo próbowałam już... Jemu zależy już teraz chyba tylko na seksie, kiedys czułam ,ze zalezy mu na mnie jako osobie, ale nie wiem co się stało... Teraz muszę podjąć decyzję czy zostaje czy wyjeżdzam

Gość gość
up

Gość gość
nawet chwili bym się nie zastanawiała, tylko bym się już pakowała

Gość gość
Wiesz, tak naprawdę tamto miasto ogólnie mi bardziej pasuje (tam studiowałam) i z chęcią bym tam wróciła, pracę też mogę tam dostać dość fajną nawet troszkę wyżej płatną, ale że mi na nim zalezy to ta decyzja jest dla mnie trudna... Od kilku dni o niczym innym nie myślę tylko o tym co zrobic...

Gość gość
Bo wiem, ze znajdę kogoś innego bo jestem myśle dosc atrakcyjna i nawet fajna, ale do tego się przywiązałam, tylko on sie bardzo zdystansował do mnie, nie ma porownania do tego jak zabiegał o mnie kiedys, a jak jest teraz, no jest o wiele gorzej :( I to tak juz dluzszy czas...

Gość gość
dziewczyno nie zastanawiaj się! jak po roku tak to wygląda to co będzie potem? Ja bym się już pakowała i bez słowa wyjechała ohhh ale bym się cudownie czuła;D

Gość gość
Na poczatku napewno nie będę się czuła cudownie :O Bo będzie mi żal itd, ale może po jakims czasie mi to wyjdzie na lepsze bo np poznam tam kogoś lepszego

Gość gość
O dobrą relację z innym człowiekiem jest trudno, ale o dobrą pracę też :D Bierz lepszą pracę.

Gość gość
Wiesz, powiem Ci tak - twierdzisz, że nie będzie cudownie bo będziesz rozmyślać czy dobrze zrobiłaś, że straciłaś tego super faceta (czy na pewno jest super?:O wątpię ) a pomyśl jakby była odwrotna sytuacja? On by się nie zastanawiał tylko spakował manatki i szukał seksu w nowym mieście, a kobiety zawsze sa tak głupie, że myślą, że to one coś wspaniałego zepsują, że może nie powinny itd.:O tylko ze sama piszesz, że nie jest wspaniale, a facetowi zależy tylko na jednym, więc czy Tobie zależy na takim kimś?:O

Gość gość
15:13- no niestety zależy, choć może on nie jest tego wart... Ale chyba faktycznie musze przede wszystkim myslec o swojej przyszłości , a co do niego to gdyby się inaczej zachowywał pewnie bym została ze wzgledu na niego, ale skoro on sie zachowuje jak zachowuje to... :O