Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan999

Wieczór kawalerski,

Polecane posty

Gość fan999

Witam, Ja mam pytanie do obu płci. Ale zanim zacznę to przedstawię rozterkę: Moja dziewczyna została zaproszona na wieczór kawalerski do swojego kolegi. Znają się mnóstwo czasu i jego narzeczona nie ma nic przeciwko temu (też zna i kumpluje się z moją dziewczyną). Jakby nie było będą tam sami faceci i moja dziewczyna. Pytanie do mężczyzn: czy nie mieli by z tym problemu?? Pytanie do kobiet: czy któraś z Pań była może na wieczorze kawalerskim i może opowiedzieć jak było?? Dzięki za pomoc.

Gość gość
Haha a ta twoja laska to tancerka jakaś?:D boże co za idiotyzm. Nie wierzę że to serio.

Gość gość
Jak dla mnie to dziwne. Rozumiem panieński ale kawalerski z kobietą? Po co ona tam? prawdziwy kawalerski to sami faceci,zero bab..no chyba,że jakaś striptizerka ale..Twoje dziewczyna chyba nie będzie striptizerką :D:D więc po co ona tam?

Gość gość
Wieczór kawalerski na którym są inne kobiety niż prostytutki to nie wieczór kawalerski. Chuba ze jednak tam będą...

yyy a co robi dziewczyna sama na wieczorze kawalerskim?rozumiem,gdyby to byl wieczor panienski:D

Gość gość
No ale dodam. Ja byłam ale to było na zasadzie że z przyszłym panem młodym bawiły się same dziewczyny a z panną młodą chłopaki. W dwóch różnych klubach a nad ranem wszyscy w jednym. To było fajne jeśli chodzi o zabawę.

Gość fan999
Dla mnie to też niepojęta, bo kawalerski to dla samych kolesi, a panieński dla lasek. No chyba, że tak jak koleżanka powyżej pisała. Czyli jednak mnie nie poj***ło, że coś ze mną nie tak. W kwestii wyjaśnienia, moja dziewczyna nie tańczy na rurze i nie trudni się prostytucją :) No ale świat się zmienia i może ktoś spotkał się z taką sytuacją.

Gość gość
Ile ty masz lat? Bo ja nadal sądzę że wkręcasz wszystkich

ja bym sie po prostu zle czula wsrod podpitych samcow,no ale ja to nie Twoja dziewczyna:-P

Wieczór kawalerski , to wieczór w którym przyjaciele mają ostatnią szansę przed oddaniem przyjaciela przyszłej żonie razem z nim zaszaleć. Sama nazwa wieczór kawalerski mówi,że to wieczór kawalerów i ŻADNEJ kobiety nie powinno na nim być, chyba że striptizerka ,czy prostytutka. Gdyby moja chciała kiedykolwiek pójść na wieczór kawalerski (co już jest abstrakcją samo w sobie) i w dodatku byłaby tam jedyną kobietą,, to jeszcze tego samego dnia bym się z nią rozstał

Gość fan999
Dzięki za Wasze wskazówki. Były bardzo pomocne i udowodniły, że jednak jeszcze normalnie myślę :) Myślę. że już wiem co chciałem wiedzieć, więc temat do usunięcia.

Gość gość
Ominełam Twoją zarzutkę. Marne prowo ;) g****oburza o gang bangach za 3,2...

Gość gość
A od kiego poldance( taniec na rurze) to prostytucja.