Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukajacyporzadnej

Kobieta powinna byc dziewica

Polecane posty

Gość gość
seks przed ślubem to duży błąd nie szanowanie się, pokusa, grzeszenie takie kobiety mogą pójść do piekła

Gość gość
od małego się mówi seks po ślubie a one uprawiają przed gdzie wy macie kobiety głowę? mówi się 50 razy a one inaczej robią

Gość Taki_jeden_964
seks przed ślubem to duży błąd nie szanowanie się, pokusa, grzeszenie takie kobiety mogą pójść do piekła xxxxxxxxx Jeżeli chcesz być w porządku z nauką kościoła to masz przesrane i całą swoją seksualność możesz sobie schować, najlepiej żyj w celibacie cale życie. Nie namawiam do rozwiązłości bo ona jest faktycznie obrzydliwa. Tylko chodzi o fakty: przed ślubem zero seksu, po ślubie zakaz stosowania prezerwatyw, seks tylko w celach prokreacji (czyli kończysz w środku zawsze), jak ktos nie decyduje się na dziecko nie może uprawiać seksu, jedynie w dni niepłodne ale to też ryzyko i zero przyjemności (bo stres), wiec po ślubie kobieta też może sie nie szanować... Po co nam cala ta seksualnośc i cały ten (bardzo silny) popęd niby to dar od Boga. Chyba po to żeby strącić człowieka do tego waszego piekla. Ale dobrze jak ktoś żyje zgodnie z kociolem, szanuję to... i nie namawiam do łamania nakazow, przedstawilem tylko co ja myślę o tym. Ps. do autora... życzysz innym piekła ?

Gość gość
ale co głosi kościół to nawet się sprawdza nie jestem katolem ale potwierdzam dobrze gadają

Gość Taki_jeden_964
nie jestem katolem xxxxx czyżby, walczysz bardziej zajadle jak kosciol. straszysz pieklem...

Gość gość
Sorry ale gadacie jakby to było coś bardzo ważnego, a rozchodzi się tylko o wasze ego-nie możecie znieść myśli ze nie jesteście tymi "wyjatkowymi", ze kobietą ma porównanie, wiecznie tylko wy i wy - zacznijcie się skupiać na miłości a nie bzdurach, to nie bd tylu nieszczęśliwych związków

Gość gość
Sorry... ale o co ci chodzi ?

Gość Taki_jeden_964
mam dla ciebie moralisto z dooopy (autorze) kilka przemysleń... 1. Nie strasz innych piekłem, ok napisz że to zle, ale pamietasz co pisze w pismie, co Jezus powiedział ? Wystarczy popatrzeć na kobietę na ulicy i mieć nieczyste mysli i juz narasz sie na pieklo, teraz odpowiedz szczerze w sumieniu czy nigdy nie miales nieczystych mysli (ktorych dopuszczales do siebie z przyjemnoscia)... 2. Wyzywajac innych do niczego nie zachecisz, jeszcze bardziej zniechecisz do siebie, do kosciola i pokazesz zes psychol i ludzie tym bardziej oleja to co piszesz... "zło dobrem zwyciężaj" pamietasz... napisz ze sex jest zły, za argumentuj mądrze a chetnie popisze z toba, nie wyzywaj...

Gość Taki_jeden_964
i juz narasz sie na pieklo xxxxx czyli cudzolozysz (gdzies mi ucieklo)

Taki_jeden z d**y bobku przeczytaj to : Psychologowie podkreślają, że życie „na kocią łapę” wybierają te osoby, które boją się poważnych zobowiązań, a miłość traktują jako pewien spontaniczny akt. Nie myślą o związku jako o zadaniu, a więc czymś trudnym. (…) Ale o zaspokojeniu swoich potrzeb. Furtka zawsze jest otwarta i zawsze można się wycofać (Piotr Brysacz, Magda Brzezińska, „Jak cię polubię, to cie poślubię” w „Charaktery”, nr 11/2009, s. 17).

Gość Taki_jeden_964
Zdrowywesoly nic odkrywczego nie napisales... poza tym co pisza psychole... logowie mnie nie interesuje... moge poklocic sie najwyzej o to co glosi kosciol...

a teraz wyobraz sobie ze wiarzesz sie z osoba która juz entuzjastycznie zaspakajała swoje potrzeby natomiast zwiazek to umiejetnosc poswiecenia sie dla 2 osoby że życie „na kocią łapę” wybierają te osoby, które boją się poważnych zobowiązań, a miłość traktują jako pewien spontaniczny akt. Nie myślą o związku jako o zadaniu, a więc czymś trudnym. (…) Ale o zaspokojeniu swoich potrzeb. Furtka zawsze jest otwarta i zawsze można się wycofać lub pojsc do innego OCZYWISCIE TRUDNO OCENIAC TYLKO PO BŁONIE DZIEWICZEJ UWAZAM ZE LICZY SIE CHARAKTER ... ZWYKLE WYKORZYSTANA KOBIETA JEST PORANIONA A JA NIE JESTEM LEKARZEM

Gość Taki_jeden_964
Zdrowywesoly tak jakby żonaci nie opuszczali zon, poza tym czasem lepiej odejsc jak ciagnac patologiczny zwiazek do smierci bo nie wolno sie rozejsc... ale ok, nie neguje co pisze autor tez uwazam ze seks przed slubny jest grzechem... czyms zlym.... to tak konczac. Ps. wiec tez pojde do piekla...

Gość gość
Gdy nie jest dziewica to nie powinna myslec juz o powaznym zwiazku. Facet nie bedzie jej juz szanowal ani kochal w 100% sorry taka natura. X Nie mierz wszystkich własną miarą

Gość Szukajacyporzadnej
Tez ide do piekla bo lubie sex z dziewicami i mam malego :(

Gość specjalistka9
Sorry, taki mamy klimat

to nie jest glos kosciola tylko samego Boga jest napisane gdy mezczyzna zblizy sie do kobiety ta jest juz jego zona a seks cudzolozny jest karany smiercia

Gość gość
17:43 On nigdy nie odszedł :p

Gość gość
19:30 Jaka to głupota i okrucieństwo zabić za to człowieka