Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukajacyporzadnej

Kobieta powinna byc dziewica

Polecane posty

Gość Szukajacyporzadnej

Nigdy nie bierzcie uzywanego towaru bleee

Gość gość
kolega od niedziewic wrocił :)

Gość gość
Tak kobieta w wieku 19-25 powinna byc dziewicą.Starsza przed 30tka to raczej dziewica nie będzie bo byla juz w związku.Nie wymagajcie cudów. Ja mam 31,jestem po rozwodzie,dzieci 0 ,dziewica nie jestem i nic na to nie poradzę.

Gość gość
to znaczy że się puszcza

Gość gość
facet powinien mieć pokaźny sprzęt , malych korniszonków nie bierzcie bo się będziecie męczyć do końca zycia.

Gość gość
gość dziś Brawo że jako jedyna tak myśli zgadzam się w 100% a kobiety nie rozumieją jakie to jest piękne być dziewicą

Gość Szukajacyporzadnej
Gdy nie jest dziewica to nie powinna myslec juz o powaznym zwiazku. Facet nie bedzie jej juz szanowal ani kochal w 100% sorry taka natura. We wszystkich kulturach kobiety musza byc dziewicami do slubu.

Gość rycerzsnu
jeśli nie jest to w wyniku żalu doskonałego może odzyskać niewinność.

Gość taki_jeden_964
jak kosciol będzie z tym seksem tak zajadle walczył (jak z najgorszym złem niby to dar od Boga) to muzułmanie szybciej nas zaleją. Oni będą mieli po 8-10 dzieci a katolik 1-2

muzlumanie na zony biora sobie mlodsze i dziewice nie jestem gorliwym katolikiem ale nie dziewice mnie nie rajcuja

Gość gość
Dasha1995 dziś to k****arz każdy szanujący zatrzyma dla dziewicy swoją cnotę

Gość Szukajacyporzadnej
Zdrowywesoly to moze wez sobie za zone arabke. Tam w wiekszosci sa dziewice.

Gość gość
Co ma zrobic kobieta która byla w związku z chlopakiem 7lat od szkoły podst.a on ja wykorzystal i zostawił a obiecywał ślub.Byli juz zaręczeni,on zerwał zaręczyny bo poznal inna za granicą.Co ma zrobić,ma sie powiesić.Mnie tak załatwił ,potem chcial wrócić bo podobno dziecko nie jego z tamta ale ja nie chce.Nie szukam teraz nikogo,chodzę na terapię.

Gość gość
Wielki powrót kolesia od dziewic i trójkącików ...... co leki się skończyły ?

Gość gość
a facet prawiczkiem

Gość gość
Szanowna żonka nie dziewica kantem puściła to się piekli

Gość gość
Może to stare panny -dziewice sie reklamują,aseksualne miernoty i ciućma.Kto wie?

Gość gość
Dasha1995 dziś a ty widać, że niedziewica bardzo źle zrobiłaś bo cnota jest bardzo ważna w związku bez tego ani rusz do związku

Gość gość
Kajetan już Cię wypuścili ?

Gość gość
kobieta powinna być jako jedyną partnerką seksualną dla partnera a tak samo facet i to jest najpiękniejsze w życiu człowiek wtedy się szanujemy a potrafimy wstrzymać z seksem a cieszyć się miłośćią a takie związku są bardzo trwałe i bardzo romantyczne

Co ma zrobic kobieta która byla w związku z chlopakiem 7lat od szkoły podst.a on ja wykorzystal i zostawił a obiecywał ślub.Byli juz zaręczeni,on zerwał zaręczyny bo poznal inna za granicą.Co ma zrobić,ma sie powiesić.Mnie tak załatwił ,potem chcial wrócić bo podobno dziecko nie jego z tamta ale ja nie chce.Nie szukam teraz nikogo,chodzę na terapię. /narzeczeństwo i seks po ślubie nie uwazam sie za Katolika ALE QURWA MAC NIE LUBIE SIE Z NIKIM DZIELIC MOJA KOBIETAA

Gość gość
Szkoda słów na kogoś kto tylko w ten sposób mierzy wartość człowieka

Psychologowie podkreślają, że życie „na kocią łapę” wybierają te osoby, które boją się poważnych zobowiązań, a miłość traktują jako pewien spontaniczny akt. Nie myślą o związku jako o zadaniu, a więc czymś trudnym. (…) Ale o zaspokojeniu swoich potrzeb. Furtka zawsze jest otwarta i zawsze można się wycofać (Piotr Brysacz, Magda Brzezińska, „Jak cię polubię, to cie poślubię” w „Charaktery”, nr 11/2009, s. 17). DLATEGO NIE DZIEWICE ODPADAJA

Psychologowie podkreślają, że życie „na kocią łapę” wybierają te osoby, które boją się poważnych zobowiązań, a miłość traktują jako pewien spontaniczny akt. Nie myślą o związku jako o zadaniu, a więc czymś trudnym. (…) Ale o zaspokojeniu swoich potrzeb. Furtka zawsze jest otwarta i zawsze można się wycofać (Piotr Brysacz, Magda Brzezińska, „Jak cię polubię, to cie poślubię” w „Charaktery”, nr 11/2009, s. 17).

Gość gość
od dawien dawna mówi się o trzymaniu dziewictwa bo tylko taka się szanuje trzymając cnotę dla męża prawiczka inne odpadają dlatego kiedyś zakładali pasy cnoty żeby nie traciła tego piękna