Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dawać kwiataka pani sprzatającej w biurze?

Polecane posty

Gość gość
no racja! jej szefowie powini jej kwiatki dawać, a nie firma, w której tylko sprzata!

Gość gość
racja, sprzątaczka to kobieta(pracownik) z innej firmy więc z jakiej racji cokolwiek jej dawać

Gość gość
To tylko kwiatek za parę złotych :) Nie zbiedniejecie, a jej będzie miło.

Gość gość
ja pierdziele ale chamy

Gość gość
1;34 nie chodzi czy ktos zbiednieje ale o zasade ma sprzątaczka swoich pryncypałow to oni są chamami jak jej nic nie dadza niech ma żal do swoich

Gość gość
Ja kiedyś pracowałam w ochronie w budynku gdzie było kilka firm i na rózne świeta dostawałam od tych firm jakies drobne upominki na dzień kobiet były i kwiatki i czekoladki nie zbiednieli było miło i z klasą:D

Gość gość
ochrona to co innego, to wyższa półka a sprzątaczka to sprzątaczka

Gość gość
1:52 głupi siur albo pipa jesteś

Gość gość
U mnie w firmie nie dostawaliśmy kwiatków, tylko szefostwo dało nam po bombonierce. Tez mamy panię sprzatającą, którą zatrudnia inna firma i także jej nie dała nasza firma czekoladek, dlatego,ze nie należy do naszej firmy właśnie! Jej powinno dawać jej szefostwo- jej firma sprzątająca, więc po co cała afera! To szefowie sprzątaczek są burakami,ze nie przyjadą do swych pracownic z kwiatkiem lub życzeniami z tej okazji! U nas pani sprzątająca nie robiła z tego afery, zajmowała się swoimi obowiązkami, nie miała roszczeń, pretensji.

Gość gość
a moja firma dała wszystkim kobietom w pracy po tulipanie i czekoladzie dostały też panie które sprzątają pani z recepcji i pani która przywozi kanapki chociaż sa z firm zewnętrznych moja firma jest nie duza około 100 osób i jakoś szefostwo nie zbiedniało pokazało klase

Gość gość
To ja z godz. . Akurat ja nie pracuję w małej firmie. To spora firma- sieć marketów na literę L. Mniejsze firmy moze rządzą sie innymi prawami.

Gość gość
u mnie w korpo też chamstwo i dzadostwo a na traktowanie ochrony i pań które sprzątają nie ma okreslenia zeby to okreslić

Gość gość
Ja mam prywatną firmę, zatrudniam 25 pań, gdybym każdej chciał kupować kwiatka i czekoladki to bym z torbami poszedł! Tego dnia nic nie dałem pracownicom, bo sam bogaty nie jestem!

Gość gość
chociaz bys kawe w termosie przyniosl i czekolade z biedronki ty wlascicielu powyzej:-O,sknerstwo ma sie we krwi i Tobie zapewne ono obce nie jest🖐️