Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda525525

Nienawidze swojej babki.

Polecane posty

Gość magda525525

Ta osoba od zawsze była starą jędzą,nie tak,że na starość oszalała(chociaż kiedyś była mniej denerwująca,ale była jędzą) ,o wszystko się czepia,wypomina mi wszystko,o której byłam w domu,ile razy poszłam coś zjeść,ile razy poszłam do kibla.Tydzień temu siedziałam 2 godziny ucząc się na sprawdzian,poszłam do kuchni zrobić sobie herbate,a ta z mordą "nic się nie uczysz darmozjadzie!" ,no jap*****le.Cały czas mi mówi ,to mogłam zrobić inaczej to srak,to źle ,to jej nie odpowiada.Wczoraj z mamą gadałam ,że ja posprzątam kuchnie a mama łazienkę,a babka wstała z kanapy i tak od siebie "nie będę nic w tym domu sprzątać,zapomnijcie o tym" ,no tak z d**y ,nawet o niej nie wspomnieliśmy!Nie wytrzymuję już,przychodzę o 16 ze szkoły umęczona,chce się 30 minut zdrzemnąć,to ta marudzi pod nosem,że jestem nierobem.Wczoraj już prawie się popłakałam.Poszłam o 2 w nocy do kibla ,wszyscy spali,ja siedze robię grubszą sprawę,nagle słysze babka leci z pokoju ,wtedy ja chciałam rwać papier ,i jest taki szelest papieru,to ona jak drze morde na całą chałupę ,wali mi w drzwi,szarpie klamkę i drze się "NIE RWIJ PAPIERU BO PINIĘDZY NI MA" , :O :O ,jak wyszłam to była awantura na cały dom "co ty myślisz,że to eldorato jest ,zarób sobie nierobie" ,wtedy poszłam do łóżka i zaczęłam płakać.Co mam zrobić,dzisiaj przyszłam ze szkoły,to na dzień dobry była awantura,bo mama robiła obiad i włos jej wpadł "Co ty myślisz,że ja to jeść będę?Jeszcze wyrostek od tego dostane!" .

Gość gość
Dogadaj się z matką i zagroźcie oddaniem do dps-u. Nie namawiam do spełnienia tej groźby, oczywiście, ale może się wystraszy i uspokoi przynajmniej na jaki czas.

Gość gość
Idź się leczyć!

Gość gość
to ty tez na nia zacznij krzyczeć. Albo daj w łeb. Widac ta stara to prymityw i tylko taki język do niej dociera. pewnie jest ze wsi

Gość gość
hahahaha Akcja z papierem najlepsza :P

Gość gość
A co na to Twoja matka ?

Gość gość
Nie wierzę, prowokacja.

Gość gość
a ja wierzę. Babki takie są. Coś o tym wiem.

Gość gość
Właśnie że nie są. Babcie przeważnie bardzo kochają swoje wnuki/czki i nie posługują się słownictwem z rysztoka, jak pisze tu autorka tematu. PROWOKACJA.

Gość gość
Właśnie ze są takie i gorsze jeszcze Widocznie wasze szczęście ze się z czymś takim nie spotkaliście

Gość gość
Prawda. Ja musialam uciec przez babke z domu. Zyc sie nie dalo. O wszystko sie czepiala

Gość gość
Niektore sa ok ale niektore to stare wredne malpy. Nie generalizowac prosze

Gość gość
Autorko wspolczuje :)

Gość gość
Wiadomo Roznice i tak wychodzą chociażby pokoleniowe Prawda jest taka ze niektóre nadają sie do wapna tylko Szczególnie te wsiowe babki (chociaż nie wszystkie)

Gość gość
19-39 twój tok myślenia, słownictwo, zamiary to jedno wielkie dno.

Gość gość
Mama też czasami ma dość .Raz była awantura w domu ,bo poszło o to,że my wróciliśmy z 40 cioci o 2 w nocy z tatą i mamą(tata za granicą pracuje,ale wtedy był) Taka awantura była,że aż sąsiedzi rano pytali się co się stało.Najpierw ona nie chciała nam drzwi otworzyć,a potem jak sami klucz wyciągnęliśmy to darła się"co wy myślicie,a jak by mi się coś stało to bym zdechła,macie być o 11 w domu,nieroby jedne pijaki " babka zaczęła ojca szarpać i strzeliła mu w pysk to on ją popchał na kanapę,nie tak,by ją uderzyć,tylko by siebie bronić,to ona powiedziała,że dzwoni na policję,i faktycznie chciała dzwonić,ojciec jej słuchawke zabrał i kazał iść spać...masakra.Ona darła się jeszcze,że patologia z nas i pijaki,mama z tatą wcale nie byli pijani,wypili kilka lampek wina i tyle ,a ta od pijaków wyzywa .

Gość gość
Ta twoja babka to stara sfrustrowana podla suka. Niech juz zdechnie, bedziecie miec spokoj. Nie da sie z taka zyc. Wspolczuje. Nie ma wogole szacunku do was

Gość gość
O boże współczuje,serio chciała na policje dzwonić :O ?

Gość gość
stara k***a , z tego co piszesz to tez jej nienawidze , sama bym jej wp******ila to moze by zobaczyla jaka klempa z niej

Gość magda525525
Naprawdę chciała dzwonić,jakby zadzwoniła to tata by pewnie poszedł do więzienia,bo ona byłaby do tego zdolna,by sama siebie pobić i zwalić na niego,a myślicie komu by uwierzyli,starej babci czy mężczyźnie po imprezie? :(

Gość gość
Autorko ona taka jest tylko do ciebie czy i do twojego rodzeństwa ? Niektóre babki takie są. U nas to na siostrze się stale wyzywala i obwiniała. Obgadywala do ojca i wgl.

Gość gość
Wyrazy głębokiego wspolczucia. Wyslijcie suke w kosmos. Trucizna j****a.

Gość gość
Ty bedziesz tez stara jedzowata baba :-Ptreba miec nierowno pod sufitem,zeby wypisywac takie bzdury:-O

Gość gość
U nas babka dwa razy dzwoniła na ojca na policje. Bezpodstawnie. Od zawsze była podla. Kusila ojca na matkę. Taka ja zapamietalam. Chodź dla mnie była dobra i dla brata. Przysłowiowe go nieba by uchyliła a druga siostrę nienawidziła co powiedziała jej w oczy.

Gość gość
Ona jest strasznie fałszywa,jej życie opiera się na podglądaniu okolicy,sąsiadów i oglądaniu telewizji,a nas wyzywa od patologii i nierobów.Najlepsze,że rano potrafi przy śniadaniu obgadywać jacy są sąsiedzi,że widziała jak sąsiadka przegląda nasze listy,że widzi jak przyjeżdzają do sąsiadki faceci (sąsiadka ma 55 lat!) ,że sąsiadka wywala śmieci do rzeki i tak zmyśla na całą okolicę,byle by mieć temat.Rano tak gada,a po południu idzie do tej samej sąsiadki i gada na nas.Raz sąsiadka powiedziała,że babka jej mówiła,że my ją rzekomo głodzimy ,że nic nie kupujemy do domu i jemy na mieście,a ona nie ma co jeść i wyżebrała od sąsiadki 2 słoiki kiszonych i 1 słoik drzemu :O :O

Gość gość
Ja wierzę, mam taką teściowa to jest najgorszy sort. Knuje, dokucza wypytuje wyciąga z pralki i ogląda majtki, wchodzi zaraz po kimś do ubikacji i komentuje że ma biegunkę, bo czuć biegunkę czaicie to? Chce wiedzieć po prostu wszystko pyta o wszystko, nie ma granic intymności zero! Znienawidzilam ja jak nikogo na tym świecie!

Gość magda525525
Przepraszam,że czasami piszę bez nicka,zapominam Naprawdę to koszmar jest,za 2 miesiące piszę maturę,powinnam się uczyć,przygotowywać,jak uczę się po 3 godziny dziennie to jest źle,bo jestem samolubna i mam coś robić w domu,bez różnicy,że dom jest czysty bo mama posprzątała i nie ma zbytnio nic do roboty,ale dla babki zawsze jest mimo,że ona leży całymi dniami na kanapie,a jak uczę się godzinkę i idę coś zjeść to jestem nieukiem i nierobem.Ona nawet raz robiła awanturę,bo budzik mi za głośno dzwonił w telefonie...ja wstaje o 6.20 rano to szybko wyłączam budzik by nie pobudzić nikogo,to ta raz wstała i darła mordę,że nie może spać a ja jej tak robię,że mam pusto w głowie,właśnie z tego powodu,że budzik mi rano dzwoni ...

Gość gość
co wy z ta policją za bzdury wypisujcie? :P Nie macie pojęcia jak to wygląda, policja nie chce się mieszać w takie sprawy tylko namawia do załatwiania konfliktów przez dogadanie się. I nie ma tak, ze babcia uderzy ojca w twarz a ten nie ma prawa się bronić. Jest równouprawnienie. A aby kogoś wsadzić do więzienia to jeszcze długa droga - przesłuchania, sądy...W Polsce wiezienia są przepełnione, utrzymanie jednego osadzonego to ponad 2,5 tys zł miesiecznie z kieszeni podatników. Dlatego nie wsadza się ludzi za takie głupoty jak jakies rodzinne awantury i przepychanki, są powazniejsze sprawy