Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetyki yves rocher..czy wg was sa dobre?ktos mial cos z tej firmy?

Polecane posty

Gość gość

to dobre kosmetyki? tanie? bo kolezanka moja uzywa i polecala je

Gość gość
Moim zdaniem nic nie warte...nigdy wiecej

Gość gość
A CZEMU????I CZY TANIE SĄ??

Gość gość
Mam różowy malinowy zel do kapieli - bardzo dobry ;)

Gość gość
Ja miałam jakiś balsam z tej firmy. To był prezent. Taki sobie, dla mnie nivea/neutrogena jest lepsza.

Gość gość
Do d**y

Gość gość
te kosmetyki to chyba cenowo tak jak avon ,moze sie myle?

Gość gość
Lubię ich linię rumiankową i wody toaletowe, mają ze 3 zapachy fajne, albo nawet 4. Czy drogie? Jakieś mega tanie nie są, ale do marki ekskluzywnej im daleko.

Gość gość
Dokladnie podobne jak avon...nic specjalnego.Ja dziekuje...

Gość gość
przez kilka lat brałam kosmetyki tej firmy, bo reklamowali sie jako kosmetyki naturalne; ostatnio przegladnelam etykiety i wszystko to samo co w tanich "nieekologicznych " kosmetykach sls -y tez są .Kosmetyki 3-4 razy drozsze wiec już raczje nei kupuje tam rzeczy chyba, że wyślą jakąs promocje fajna do domu. 90%piszą ,ze żele pod prysznic są naturalne i ok, ale wszystkie żele są w 90% naturalne, bo te 90% to woda .

Gość gość
znacie lepsze marki kosmetykow naturalnych i tansze??

Gość gość
Nie polecam

Gość gość
A ja lubie i bardzo sobie chwale. Klientka jestem od lat i kosmetyki sa duzo lepszej jakosci niz te w avonie. W avonie tez nigdy z okazji swoich urodzin nie dostalam perfum wartych ok. 200zl.czy tuszu do rzes za 59 na imieniny. Lubie marokanska glinke do twarzy i wlosow, owocowe mleczka,zele i blyszczyki z plasir nature i oczywiscie perfumy, zwlaszcza Voile D`ambre.

Gość gość
Hejka. Ja tez uzywam i jestem mega zadowolona. I taka mala uwaga - nie wszystkie kosmetyki tej marki zawieraja SLS i na pewno nie maja parabenow. Jest gama Culture Bio naprawde godna polecenia ;ma znak jakosci COSMEIBO i certyfikat ECOCERT. Te kosmetyki nie maja sztucznych barwnikow,silikonow i aromatow...tego samego nie mozna powiedziec o "tanich kosmetykach" jak i avon. Cala tablica Mendelejewa. Woda z rumianku z ekologicznych upraw raczej nie znajduje sie w wielu tanich kosmetykach.

Gość Thamara

Yves Rocher to koncern tekstylno kosmetyczny, U nas znane tylko YR, Na całym świeci bardziej jako STANHOME. To kilka znanych i cenionych na świecie marek z dobrym zapleczem laboratoryjnym. Sami tworza i dystrybuują swoje produkty. Wysoka jakość i przyjazna cena to domena marki. Warto tu wymienić Yves Rocher, Kiotis ,Dr Pierre Ricard. Te ostatnie mniej znane w Polsce. Wysoka jakość produktów,najnowsze technologie,badania dermo-i oftomatologiczne. Konsystencje,tekstury,zapachy-to zmysłowe doznanie podczas stosowania. Wysoka jakość składników,własne pola uprawne,poszanowanie,dbałość o naturę-to od lat priorytet marki. Nie porównujmy YR z Avon bo dzieli je przepaść-jakości i skuteczności.