Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chcą tylko p*****ać, a potem nic nie czują?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego faceci chcą tylko p*****ać, a potem nic nie czują?

Gość gość
bo ******ie to ******ie, a uczucia to uczucia... a tak na marginesie to nie tylko faceci tak postępują, bo kobiety zachowują się identycznie.

Gość gość
to *****cze nieprawiczki po c***a bierzecie takich debili

Gość gość
Bo nie chcemy prawiczków. Facet był wcześniej w trzech długich związkach: 4 lata, 2 lata no i trzeci już nie taki długi - 4 miesiące, ale to ona go zostawiła. Jak rozpoznać, że chce tylko zaliczyć? :( Mam się z tym normalnie liczyć, bo jestem ładna?

Gość gość
Rozpoznajesz po tym czy facet jest łasy na pieniadze. Jak jest lasy na kase to znaczy, ze na cizie też.

Gość gość
Nie tyle ładna co najwidoczniej łatwa, szanująca się kobieta rzadko kiedy zostanie wykorzystana, bo raz... nie dopuści do seksu zanim nie będzie pewna faceta, a dwa... facet jest w stanie rozpoznać szanującą się kobietę i z automatu też nabierze do niej szacunku co albo doprowadzi do tego ze sobie odpuści, albo zacznie myśleć o niej jak o potencjalnej partnerce. Łatwe dziewczyny służą tylko do jednego i to jest fakt, nikt normalny takiej na partnerkę nie weźmie.

Gość gość
A gruby portwel tez ci sie podoba?

Gość gość
Kobiety do niczego się nie nadają jak tylko do roochania.

Gość gość
Nie jest łasy na kasę. Nie jestem łatwa - wcześniej byłam dziewicą, a mam już więcej niż 20 lat.

Gość gość
faceci do niczego nie sa potrzebni, nawet to tego. lyso ci?

Gość gość
"... lyso ci? " Nie

Gość gość
Wiem, że facet był zaangażowany emocjonalnie na początku, bo dorwałam się do jego telefonu i widziałam, że wszystkim znajomym pisał o tym, że spotkał bardzo fajną dziewczynę itp. Na tej podstawie myślę, że był szczery z tym byciem oczarowanym itd, ale po pierwszym seksie wszystko mu przeszło. Nie uważam, żeby to było działanie wyrachowane i kompletnie nie wiem, co mam o tym myśleć...

Gość gość
jak się objawia "wszystko mu przeszło"?

Gość gość
widocznie zabraklo mu w seksie chemii

Gość gość
Bo potem pomyslal: no fajna jest :( ale kasa fajniejsza, ta sasiadka po prawo to ona ma fajnego ojca, moze bym sie wdrapal do firmy i zyl dostatnio? Ech, odpuszcze Kaskę, w koncu w zyciu nie liczy sie tylko iskra.

Gość gość
bo mamy nieograniczone kobiece potrzeby seksualne, nasze ciała to tajemnica do podniecania i rozkoszy

Gość gość
Objawia się tak, że nie okazywał mi nawet połowy tego zainteresowania co wcześniej. Nie pisał do mnie tak często będąc w pracy, nie patrzył na mnie tak często w domu itp. Teraz, po kilku miesiącach, po długotrwałej wewnętrznej walce z samym sobą doszedł do wniosku, że nie chce być ze mną w poważnym związku i zaproponował przyjaźń. Zabrakło chemii? A ile chemii mogło być za pierwszym razem?

Gość gość
Skoro twierdzisz że byłaś dziewicą i po seksie mu przeszło, to chyba już jasne dlaczego? Widocznie seks był marny i dał sobie spokój, bo uznał że szkoda czasu na uczenie cię wszystkiego od zera. Dziewice są na ogół marne w łóżku i trzeba wiele czasu aby je w ogóle czegoś nauczyć.

Gość gość
Ale ja nie jestem marna. Problem był taki, że bolało, ale zwaliłam to na karb jego rozmiaru. Nie powiedziałam mu, że byłam dziewicą i on tego nawet nie podejrzewa.

Gość gość
Czasem tak po prostu bywa, ludzie łączą się w pary bo im zależy, a potem bez powodu zależeć im przestaje. Fascynacja może bardzo szybko minąć, a prawdziwą miłość buduje się przez lata, przyjdzie taki czas że ty też kogoś zostawisz więc powodu, po prostu przestanie ci zależeć.