Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtek36

Czy wypada zaprosić przyjaciółkę?

Polecane posty

Gość wojtek36

Jutro wieczorem na kolację? Taką wiecie w ramach Dnia Kobiet?

Gość gość
To zależy :) Np. od tego czy ma chłopaka czy od tego w jakich relacjach ze sobą jesteście, jak dobrze się znacie, itp. Jeśli myślisz, że ucieszy się to jest to dobry pomysł. Możesz próbować - czemu nie. Lepiej coś zrobić, choć nie wiadomo czy wyjdzie, niż później się zadręczać dlaczego ja tego lub tamtego nie zrobiłem

Gość wojtek36
Ona od dawna jest samotna, ja od czterech miesięcy również. Jesteśmy w bardzo dobrych relacjach. Znamy się jak "łyse" konie. Zastanawiam się tylko, czy to nie będzie dla niej za wiele. Na kolację niby chodzi się z facetem z którym się jest, no i nie wiem jak postąpić :P

Gość gość
ja bym to odebrała jako zaproszenie na randkę :)

Gość gość
Ja bym spróbował. Staraj się być delikatny i np. zapytaj czy ma jakieś plany na ten dzień lub coś takiego :) Tylko nastaw się na to że ci odmówi - zawsze lepiej być przygotowanym na najgorsze :) Ale jeśli ci na tym zależy to próbuj - nie wiadomo kiedy będziesz miał następną szansę

Gość wojtek36
Wiem, że ona takie święta raczej spędza samotnie. Żal mi jej, że nie potrafi sobie ułożyć życia, że nie wychodzi jej z facetami. Jest cudowną kobietą, uwielbiam spędzać z nią czas, a taki wieczór byłby idealny. Chyba spróbuję. Może odmówi, może się zgodzi na "przyjacielską" kolację.

Gość gość
Spróbuj! Powodzenia :)

Gość gość
ale czekaj kochasz ją? nie wierze ze chcesz tylko zaprosić przyjaciółkę