Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napiszcie szczerze...

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda Wasz standardowy dzień. Od rana do wieczora. Moze cos robię zle ale za cholerę nie umiem wygospodarować kilku h na zabawe. Skomentujcie: 8 pobudka. Mycie, przewijanie małego, przytulanie. 8.30 śniadanie. 9 - dzieci się bawią same (4 lata i rok) a ja odkurzam, wstawiam pranie, zmyware, ogarniam kuchnie po śniadaniu, biorę prysznic, robię makijaż, szykuje rzeczy i torbe do wyjścia (2sniadanie dzieciom) 10-13 podwórko. 13- klade małego spac i robię obiad. Corka przy mnie rysuje itp. 14-15 zabawy z corka jak syn śpi. 15. obiad 15.30 - 17 zabawy z dwojgiem. Syn wszystko rozwala. 17 - podwieczorek, dzieci bawią sie same 18- kapiel, szykowanie kolacji. 19 - kolacja 19.30 spac. Wychodzi jakies 3 h zabawy dziennie. No nie wiem jak inaczej. Kiedy wy macie czs??? Po każdym posilku musze ogarniać kuchnie - stol, podłogę. Dzieci jedza same i brudza. Dużo tez gotuje. Min 3 posilki na ciepło - jakas jajecznica, placuszki etc.

Gość gość
normalny, zwykły dzień mamy z dziećmi.

Gość gość
W zimę od 10 do 13 na podwórku? Podziwiam

Gość gość
No chyba nie myślisz, że my 6h siedzimy z dziećmi na podłodze i klocki układamy czy rysujemy?

Gość gość
Ale dlaczego chcesz poświęcić więcej czasu na zabawę? Myślisz, że dzieciaki tego potrzebują, bo mi się wydaje że nie. Po drugie chyba nie musicie codziennie spędzać 3h na podwórku a zamiast tego poświęcić więcej czasu na zabawę w domu jeśli uważasz że to dla dzieci takie ważne. A tak w ogóle to zamiast szykować 3 ciepłe posiłki itd lepiej poczytaj książkę itp bo chyba nie tylko dla dzieci żyjesz, tobie też się coś należy

Gość gość
Próbuję sobie właśnie wyobrazić jak autorka snuje się 3h z dziećmi po deszczu albo w czasie wichury bo trzeba zaliczyć obowiązkowy spacer :)

Próbuję sobie właśnie wyobrazić jak autorka snuje się 3h z dziećmi po deszczu albo w czasie wichury bo trzeba zaliczyć obowiązkowy spacer usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx co się tak dziwicie że autorka spaceruje z dziećmi 3 h? ja też nie raz tak z córką chodzę

Gość gość
agatka czemu od 15 tej nigdy nie ma cię na kafe?! ile zgarniasz za trollowanie?

Gość gość
W taka pogode 3h? W lato rozumiem,ale jak wieje i pada tez ?

Gość gość
Też uważam, że to typowy dzień z dziecmi, poświęcasz im dużo uwagi. Może nie odkurzaj codziennie ;)

Gość gość
czepiacie sie szczegolow dziewczyna opisala przykladowy dzien bo nie sadze aby w brzydki dzien trzy godziny ktokolwiek z dzieckiem spedzal na dworze ja juz wychodze jak musze do sklepu na szczescie blisko a takto gdy jest pogoda jak dzis u mnie tez potrafie 3 godziny z marną spedzic na dworze i niedlugo wychodzimy gdy moja łobuzica sie obudzi. autorko to jest normalny dzien jak codzien u mnie wyglada to podobnie i dobrze jak maluszki potrafia sie bawic same nie masz wiszacych non stop na szyi terrorystow jak nie ktore matki ktore naczytaly sie poradnikow i teraz placza bo ba chwile nie moga wyjsc z pokoju bo dzieciak zaraz sie drze bo nie potrafi się chwili sam sobą zająć....

Gość gość
Tak. Pidalam przykładowy dzień. Dzis np byliśmy na podwórku 4h bo slonecznie. A bywa ze jestesmy godzinę ku wcale gdy np pada