Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie za pozno na ciaze?

Polecane posty

Gość gość

dowiedzialam sie ze moj facet chce poczekac z posiadaniem dziecka jeszcze jakis czas, tylko ze ja wtedy bede miala 35 lat i piwersze dziecko ! Ja chce juz teraz a on nie, powiedzcie mi czy nie bedzie za pozno jak na niego poczekam

Gość gość
Nie będzie za późno. Boisz się menopauzy w tak młodym wieku? :)

Gość gość
jeszcze jedna rzecz, kazal mi zaczac brac tabsy , a ja je rzucialam dawno temu zeby nie truc organizmu bo dlugo je bralam, a teraz co mam je znowu brac ?

Gość gość
tylkow pl to uwazana za pozne wszedzie normalne ja mam 36 i mysle tak za 3-4 lata szkoda mi zycia poprostu. jest tyle spraw tyle rzyczy w pieluchy sie wj***c?/o niea zreszta kredyt mam/nie ma jak a i checi brak/ja planije 1 jak juz wiec mnie nic nie goni.

Gość gość
Dziewczyno, na Zachodzie kobiety rodzą pierwsze dziecko w wieku 35-40 lat, więc jakie za późno? :)

Gość gość
tylkow pl to uwazana za pozne wszedzie normalne ja mam 36 i mysle tak za 3-4 lata szkoda mi zycia poprostu. jest tyle spraw tyle rzyczy w pieluchy sie wj***c?/o niea zreszta kredyt mam/nie ma jak a i checi brak/ja planije 1 jak juz wiec mnie nic nie goni. xxxxxxxxxxxx dokladnie kobiety co maj coz w glowie rodza po 35.... patologia po 20

Gość gość
ale tu zleca sie zaraz rozplodnice i beda ci mowic ze daruj sobie bo za pozno/w/g matki polki roplodowki najlepiej w liceum hihiihi i niewzne jak i gdzie katem u tesciow ale rozlpod musi byc

Gość gość
Ja planuje pierwsze dziecko w wieku 28 lat , drugie 31 ;)

Gość gość
ale po 35 rz plodnosc spada plus ryzyko wad itd itp nie wiem czy chce czekac do ost momentu

Gość gość
moja matka miała 31 lat jak mnie urodziła babka miała 35lat jak urodziła matkę a matka ma jeszcze młodszą o 2 lata siostrę jak chodziłam do podstawówki to była plaga rodzeństwa co drugiemu się rodziły a matki młode ich nie były prawe wszystkie po 40 możesz rodzić dopóki nie masz menopauzy niektóre kobiety się boją że nie zdążą wychować dzieci moja babka ma wszystkie dzieciaki po 50 a z drugiej strony możesz mieć dziecko w wieku 25 lat i za rok np. zginąć w wypadku więc moim zdaniem to irracjonalna fobia

Gość gość
mi inni mówią ze do 35lat, ja uważam ze do 40l, bo po 40 ryzyko urodzenia ze zespołem Dalna także spokojnie, jak jesteś zdrowa kobieta to urodzisz w wieku 35, to wcale nie jest za późno, znana aktorka kożuchowska urodziła w wieku 41l i ma syna także się nie zamartwiaj, nie ma o co.