Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gryfny

wobec Miszanel nie mam żadnych złych intencji i niech sobie śpiewa

Polecane posty

Gość gryfny

życzę aby spoko wygrał ten konkurs Eurowizji w Szwecji tego roku , Miszanel ma ogromnie mocną psychę i bardzo dobrze, że odpiera wszystkie zarzuty i nie pozwala się w żaden sposób zaszufladkować , ma mocny głos i psychikę słonia aby to wszystko wytrzymać i skoro wytrzymał do tej pory wyzwiska , że jest Pewox lub Cewox albo nawet hermafrodyta i ta nazwa nawet Miszy odpowiada to nie ma co się dziwić, że Miszel i tak jest nazywany nawet przez rodzinę w czasie konkursu Eurowizji pokaże się na oczach publiczności w pończochach i krótkiej sukience , Uważam, że należy dużo wcześniej publikę przygotować do występu Miszel aby nie było niedomówień, że coś tam zostało ukryte albo nie dopowiedziane i prawdopodobnie wiele fanek , bardzo dużo fanek Miszanel zdaje sobie sprawę z tego, że ich fan nie do końca jest facetem i nie do końca jest kobietą , wszystko wskazuje na to, że urodził się trochę , jako facet i trochę jako kobieta a kobiety na jego widok piszczą z wrażenia , widziałem koncert Miszanel , gdy dał głos jako Whitney Houston i miał na sobie bardzo prześwitujące ubranie , praktycznie wyglądał jak kobieta z kobiecym głosem , co chcę powiedzieć , myślę , że ta WURST z Austrii , czyli 'kiełbasa' to tylko udaje , natomiast Miszanel jest prawdziwy/a hermafrodyta i to widać na fotkach, wiele razy pokazywał, że jest INNY , więc uszanujmy to , że taki się urodził , trochę faceta i trochę kobiety http://s1.kozaczek.pl/2014/05/12/michal-szpak-3.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować