Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ona go pociąga?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich:-) Chciałabym opowiedzieć wam historie mojej koleżanki i jej chlopaka oraz chce abyście odpowiedzieli na pytania. Mam koleżankę która ma 19lat. Kiedyś była to ładna szczupła dziewczyna. Zaczęła brać tabletki po których strasznie przytula. Ma jakiej 170 cm i wazy kolo 80 kg. Wyglada .. Źle. :-( Ma duże piersi przez co się strasznie garbi i ma tzw "wdowi garb". Wiele razy mowilam jej aby poszła ze mną na siłownię,aby nie jadła tylu tłustych rzeczy... Widać ze chciałaby cos zmienić w sobie bo za każdym razem gdy jesteśmy na zakupach i ona cos przymierza lamentuje ze jest gruba świnia i nic na niej ładnie nie leży. Kilka mies temu poznała chłopaka przez internet. Najpierw zamieszkali u jej rodziców w jednym pokoju a później wyprowadzili się na swoje. Na poczatku był on dla niej bardzo dobry i czuły. Jakby dal rade to nosilby ja na rekach. Wszystko byłoby fajnie,gdyby nie fakt ze zmienił się nie do poznania. zrobil się chamski,bezczelny. No straszny :(. Za każdym razem gdy ona cos ugatuje to jemu nie pasuje. Ona zna jego hasło na fejsa i zobaczyła ze pisze z jakimiś dziewczynami. Parę razy dowalil jej może nie bezpośrednio ale zasugerował ze jest dużą i dużo je. Ona płacze przez niego po kątach a on dalej taki jest. Powiedziała mi ze śpią ze sobą raz w tyg. Wczesniej było jednak inaczej. Opowiadała mi ze jak chce się do niego przytulic w nocy to ja odpycha. :o mówi ze to przez sen :o Zaleca się do mnie. Wczoraj patrzył na mnie takim wzrokiem jakby chciał mnie zjeść. Dodał ze jestem atrakcyjna dziewczyna. Faceci oglądają się za mną na ulicy. Powiedzie mi po co on z nią jest? Skoro mu się nie podoba? Przecież mógłby znaleźć sobie inna. Po co się męczyć?

Gość gość
kup swojej starej forever slim, a sobie stymen - postawi go do pionu :D wasze życiowe dylematy :)