Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest szansa że jeszcze dostane normalny okres?

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie pisze, że już dzowniłam go ginekologa się umówić, jednak dopiero za półtora tygodnia mnie przyjmie. Miałam mieć okres, nie dostałam, tylko nieznaczne brązowe plamienie, nic mnie nie boli, ani piersi, ani brzuch....jestem przerażona sytuacją, czytalam że zdarzają się lamienie przed okresem, i potem przychodzi normalny, jednak u mnie jest aktualnie zupełnie sucho...ani plamienia ani nic......są jakieś szanse że ja ten okres jeszcze dostanę? Nie wysiedzę do wizyty, a test nadzwyczajnie obawiam sie zrobić

Gość Dorregray
Rozumiem, że uprawiałaś seks bez zabezpieczenia i teraz boisz się ciąży? Cóż, najprościej zrobić test.

Gość gość
zabezpieczenie było, ale wiadomo że nic nie daje gwarancji 100%

Zrób test, będziesz wiedzieć. Mi kiedyś okres spóźniał się 3 tygodnie. Robiłam test choć wiedziałam, że to nie ciąża. I w sumie nie wiadomo co było powodem takiego opóźnienia. Zdarza się, nie martw się :)

Gość Dorregray
10 lat uprawiam seks i jeszcze nigdy się nie bałam, że jestem w ciąży. Kwestia odpowiedniego zabezpieczania się. Nawet jak mi się okres spóźniał, nie przychodził, to i tak wiedziałam, że nie mogę być w ciąży. Dobrze dobrana antykoncepcja kluczem do sukcesu :D

Gość gość
ja wiem, tylko że ja mialam teraz jakieś dziwne plamienie, gdyby się spóżniał sam w sobie nie panikowałabym tak, a czy po tym plamieniu jest nadzieja jeszcze na normalny krwisty okres?

Może to plamienie to był bardzo skąpy okres? Ja mam czasem bardzo obfity, czasem kończy się o 2 dniach.

Gość gość
oby tak bylo, ale nigdy tak nie mialam. Zdarzało się że mialam okres bez bólu piersi, ale żeby dwu dniowe plamienie i to takie że wystarczyły na dwa dni trzy wkladki mnie niepokoi. Nawet nie bardzo jak mam zrobić test, to jest chore mam 20 lat a boje sie mojej matki najbardziej na świecie, jestem z takiej rodziny niestety ktora nigdy tego nie zaakceptuje

Gość gość
Jak sie ma 20 lat i jest sie na utrzymaniu rodzicow plus wchodzi sie w swiat dla doroslych bez slubu to nie dziwne, ze dostajesz paniki. Tu nie sa winni Twoi rodzice ale niestety to Ty blądzisz. Nie szanujesz swojej czystosci a potem panika. Nie wiesz, ze z seksu biora sie dzieci? Chcialabys Ty pojawic sie na swiecie u tak mlody i przerazonych rodzicow z wpadki i nie chciana bo oni nie szanuja swojej czystosci? Czy chcialabys sie pojawic na swiecie u ludzi, ktorzy szanujac swoja czystosc wzieli slub i tworzac rodzine przygotowali sie materialnie i byc ukochanym wyczekiwanym dzieckiem?