Gość Acja1 Napisano Marzec 8, 2016 Witajcie, moja mama musi mieć udrożnioną żyłę szyjną, bo żyła jest bardzo zapchana dlatego poszukuję dobrego szpitala i chirurga naczyniowego lub we Wrocławiu. Proszę o pomoc ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2016 W przychodni na ulanowskiego przyjmuje prywatnie dobrtychirurg. Niestetynie pamietam nazwiska bo bylo to dawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2016 Jeśli zależy Ci na czasie to może warto znaleźć kogoś poza Wrocławiem. Znam świetnego chirurga naczyniowego, ale w Katowicach - tu podsyłam kontakt - http://www.chirurgangiologkatowice.pl/ to doktor habilitowany. Specjalizuje się w chirurgi naczyniowej, więc na pewno będzie mógł szybko pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2017 Bardzo dobrego chirurga naczyniowego znajdziemy tu www.krefft-laser.pl. Można szybko umówić sie na konsultację i na ewentualny zabieg też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2017 ja polecam chirurga z przychodni tommed www.tommed.waw.pl :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 Mój brat rozbił się jadąc motorem. Gdyby nie natychmiastowa operacja wykonana przez chirurga z www.chirurgnaczyniowy.gdansk.com.pl, pewnie nie byłoby go już wśród żywych. Ten lekarz to wybitny specjalista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2018 W moim przypadku świetnie spisał się chirurg naczyniowy Witold Kolber http://www.lekarze-kolber.pl/ . Z jego strony mogłem liczyć na fachową pomoc, leczenie a przede wszystkim profesjonalną usługe. Na terenie gabinetu znajdujde się profesjonalny sprzęt medyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kostek Napisano Maj 7, 2019 Też polecam http://chirurgnaczyniowygdansk.com.pl/. Moja mama już od wielu lat borykała się z problemami naczyniowymi, po konsultacji z panem doktorem okazało się, że ma zakrzepicę żył, szybki zabieg uratował jej nogę i pozwolił uniknąć innych, jeszcze gprszych powikłań, w tym problemów z sercem, które i tak ma już dość słabe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiarina Napisano Grudzień 10, 2019 We Wrocławiu w multimedica przyjmuje doktor Szecówka, jeden z lepszych specjalistów w zakresie chirurgii naczyniowej. U mnie szybko zdiagnozował problem dzięki czemu mogłam podjąć odpowiednie leczenie: zabieg laparoskopowy był małoinwazyjny, a załatwił sprawę na dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kukla23 0 Napisano Luty 21, 2022 Ja w Ostrowcu miałam okazję być na Doplerze w gabinecie prowadzonym przez doktora Kućmę (chirurgia.ostrowiec.org.pl) i ogólnie to nie narzekam, jestem zadowolona z tego miejsca i proponowanej tam pomocy medyczne. Duże doświadczenie po stronie Pana Artura i profesjonalna pomoc w wyborze właściwych meto leczenia, jeśli w tym zakresie kogoś będziesz szkół to faktycznie taka pomoc na właściwym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach