Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks na weselu,studniowce ,wieczorze panienskim

Polecane posty

Gość gość

Drogie panie ,mialyscie jakieś seks przygody na weselach,studniowkach,wieczorach panienskich albo na dyskotekach bądź w pracy z nie swoim facetem?

Gość gość
tak

Gość gość
Jakie przygody mialyscie drogie panie pochwalcie się w dniu waszego święta:*

Gość gość
Na takie bale to najlepsza jest po pierwsze - bielizna po drugie - jakies ekstra perfumy i po trzecie szpilkiiiiii . Ja na panienski kupiłam sobie piękne szpilki w kolorze pink doll z tej firmy http://gamis.com.pl/.

Gość MrsRobinson
Byłam latem na weselu i poznałam tam młodego mężczyznę. Prawie 2 razy młodszego ode mnie. Tańczyliśmy dużo ze sobą i widziałam że mnie pożąda, ale... miałam opory żeby mu się oddać (potem żałowałam, że tego nie zrobiłam). W każdym razie wyszliśmy na zewnątrz, nocą, i na pomoście nad jeziorem zrobiłam mu "loda"

Gość gość
Ja na weselu moich przyjaciół przelecialem swiadkową, ja byłem świadkiem. Jej chłopak nie był zadowolony :)

Gość gość
Jak bylam u kuzynki na weselu, abylam sama poznalam starszego brata meza mojej kuzynki.Przyjechal na to wesele sam bo zona nie dostala urlopu a mieszkal za granica.Bardzo sie zaopiekowal mna tajczyc to tylko znim tanczylam, tak to jakos wyszlo gdy poszlismy sie przewieczyc to mu loda zrobilam, ale na tym sie nie skoczylo, bo tak sie rozpalilam ze majtki z siebie sciaglam .A on zaraz zabral sie za to co w tym przypadku powinien,mial bardzo ladna palke i pakowal cala ile mial. pomimo bylo to spontanicznie to przerzal mnie super. A gdy wyjezdzal to jeszcze noc w chotelu znim spedzilam, czesto myslami wracam do tych chwil bylo bosko i wspaniale

Gość gość
Pamietam to to ze mna byłaś teraz tesknie za tym