Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka carmencita

doradźcie proszę Kochani

Polecane posty

Gość maleńka carmencita

Taka sytuacja: Znajomy, który mi się podoba zaproponował mi jakiś czas temu spotkanie. Powiedziałam, że chętnie się spotkam, ale obecnie jestem zajęta. Nie odzywał się przez dłuższy czas, więc kiedy miałam już czas, spytałam co z tamtym spotkaniem i zapytał czy pasuje mi się spotkać w zeszłym tygodniu. Problem w tym, że nie umówiliśmy się konkretnie i żadne z nas nie odezwało się do drugiego… Tak się składa, że pasuje mi się spotkać w ten weekend bardziej w inny, bo znowu będę zajęta. Sądzicie, że nie wyjdę na nachalną jeśli jakoś zasugeruję mu, że taki termin mi odpowiada? Oczywiście nie chcę marnować czasu na kogoś kto traktuje mnie jak rezerwową, ale to miało być spotkanie koleżeńskie, nie randka i gdyby to był inny kolega, do którego nie czuję "mięty" po prostu powiedziałabym, że chętnie spotkam się wtedy a wtedy… Doradźcie coś proszę ;>

Gość gość
nie

Gość gość
odezwij sie pierwsza ,ja zawsze pisze wszystko kol ,nawet glupoty czyli szczera i soba badz pozdro

Gość gość
trzeba zapewnic jak najwieksza frekwencje na forum, zeby zachecic reklamodawcow :) a wy to łykacie i sie udzielacie jezyk :)

Gość maleńka carmencita
nie, to żadna reklama… Serio pytałam o radę, nie potrafię tego obiektywnie ocenić, bo on mi się podoba ;)

Gość gość
Etpawg

Gość maleńka carmencita
12:24 dzięki za pomoc :)