Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie uprawiający bdsm

Polecane posty

Gość gość

Powinni być przymusowo leczeni psychatrycznie. Przecież to jest chore, niebezpieczne, obrzydliwe. Prajtykując takie rzeczy pogłębiają tylko swoją patologie i dewiacje. Najpierw klaps w łóżku a za kilka miesięcy lanie po twarzy bo zupa była za słona, praktykowanie takich chorych dewiacji zawsze prowadzi do przemocy domowej. A jak to im się znudzi to zaczną w miarę degenarcji się zabierać za dzieci i zwierzęta! Będą je bić g****ic i mordować!

Gość gość
Z Twojego głupiego wpisu mogę się tylko zgodzić z tym ze to się nudzi i chcesz coraz więcej, coraz to bardziej zboczonych rzeczy.

Gość Jejbania
Najlepiej żeby Ci poy****i dominujący sadyści musieli zastzrelic ulelglych a potem kula w leb dla nich i ich dzieci niech zdychajom

Gość gość
Moja sunia wcale nie dostaje za słona zupę. Ale nauczyłem ja ze po przyjściu z pracy od razu kleka przy łasce i wielu innych.

Gość gość
Takich ludzi jak wy powinno się zamykać w psychiatryku a jak macie dzieci to je też leczyć bo je g****icie i bijecie.

Gość
Autora jest idiotką. :o

Gość gość
Co uważacie o sikaniu kobiety uległemu na twarz ?

Gość Jolanta86
Bóg ich wszystkich ukarze za to ze kpią z niego i nie walczą z szatanem który coraz bardziej nimi rządzi i wciąga w to bagno.

Gość gość
Według mnie naturalne jest ze to facet jest dominujący a ja uległa. W drugą stronę mnie nie kręci.

Gość Najpiękniejszymarian
Takich dewiacji powinno się zakazać a praktykujących takie żexzy wsadzić do więzienia.

Gość gość
gość dziś Co uważacie o sikaniu kobiety uległemu na twarz ? powinna to robic do pisuaru

Gość Jolanta86
Takich ludzi trzeba poddawać egzorcyzmom, modlić się za nich bo grzeszą

Gość
co cie w ogóle obchodzi co ludzie robią w łóżku?:o Seks to seks, a życie codzienne to co innego... I co w tym niebezpiecznego? widzę ze g****o wiesz, a piszesz jakieś dyrdymały. To własnie osoby, które są przesadnie ciche, zahamowane, nie potrafią nawiązać jakiś bliższych relacji, nie oprawiają seksu, są często niebezpieczni-PONAD 90% gwałcicieli, pedofili, morderców nie mieli nic wspólnego z bdsm.:/ Poczytaj trochę książek psychologicznych, a potem pisz. ;)

Gość gość
Kula w łeb publicznie dla takich zboczeńców i ich rodzin żeby nikt nie próbował takich rzeczy.

Gość gość
Też uważam że tylko modlitwa może pomóc tym zagubionym ludziom.

Gość gość
good girl gone bad96- Wypisujesz pierdoły. Ja nie uprawiam seksu, a kręci mnie bdsm, zwłaszcza uległość wobec kobiet. Z natury jestem cichy i spokojny, można nawet rzec, ze nieśmiały.

Gość
gość dziś nie rozumiesz o co mi chodzi..:) ale w czym sie myliłam??? I chodziło mi o osoby praktykujące bdsm, a nie o jakieś fantazje. ;)

Gość gość
Ja nigdy nie będę mieć szacunku dla takich ludzi bo nie umieją panować nad swoimi popędami.

Gość gość
sikanie komus na twarz nie jest normalne:o

Gość
gość dziś czyli do oprawiających "normalny" seks tez nie masz szacunku? :D gość dziś bdsm NIE = sikanie :D:D

Gość Jolanta86
Takich ludzi szatan zwodzi a potem zmusza do coraz gorszych rzeczy, poniza, oddala od Boga, zabiera im godność.

Gość gość
Do Good girl Normalni ludzie nie znęcają się nad innymi w czasie seksu żeby się wyżyć.

Gość gość
I chodziło mi o osoby praktykujące bdsm, a nie o jakieś fantazje. oczko.gif xxx A co ty, praktykujesz BDSM ? Jakie fantazje ? Mam portal na portalach, szukam kobiet dominujących, miałem swoją Panią, ale w relacji wirtualnej, teraz szukam do relacji realnej. Wymyśliłaś sobie jakaś widzę teorię, że osoby ciche, spokojne, nie praktykują BDSM. Beka śmiechu.

Gość gość
Miało być mam konta na portalach. Sorry za błąd.

Gość gość
to jak to w koncu jest z tym odlewaniem sie na siebie?

Gość
gość dziś W OGÓLE NIE O TO MI CHODZIŁO- i to nie są moje wymysły.:D Pisalam o tym ze osoby ciche, przesadnie spokojne, wycofane, nie umiejący nawiązać relacji, nie uprawiające seksu mogą być według różnych badan często niebezpieczni, a nie ludzie praktykujący bdsm...;) głupotą jest dla mnie w ogóle łączenie tego...wśród morderców itp są ludzie o różnych odchyleniach, ale przeważane jednak tacy jak opisałam powyżej. Co nie wyklucza ze nieśmiałe osoby tez mogą to robić-ulegle tak jak ty...

Gość gość
Good Girl, dlaczego mogą być niebezpieczni ? ;)

Gość
jeśli patrzeć na większość np. seryjnych morderców to przeważnie byli wycofani i mieli swój świat-co nie znaczy ze osoby nieśmiałe są niebezpieczne hahahaha :D ale jeśli już ktoś szuka jakiś dziwnych cech u osób uprawiających bdsm i wrzuca wszystkich do jednego worka to mysle ze bardzo sie myli...troche czytalam na ten temat bo moj przyjaciel zawsze interesowal sie psychologia...

Gość gość
Wiesz, good girl, z tego co czytałem, to większość osób uległych, zwłaszcza facetów, posiada cechy introwertyczne, a większość seryjnych morderców również je posiada, więc raczej nie ma wyjątków. Może z dominującymi jest inaczej, lub switchami, może to też kwestia preferencji i orientacji.