Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamazagranica

Potrawy narodowe, do szkoły, co wybrać?

Polecane posty

Gość Mamazagranica

Witajcie :-) Mój synek (6l) chodzi do szkoły, to szkoła międzynarodowa. Nie w pl. Wkrótce dzieci mana przebrać sie w ludowe stroje i przynieść potrawy charakterystyczne dla swojego państwa. I tu mój kłopot- co zrobić? Pomóżcie mi znaleźć potrawy które najbardziej uciesza dzieciaki, nie sprawia kłopotu z jedzeniem i transportem itditd. Szkoła dla dzieci 2-12l Myślałam o drozdZowkach w kształcie serca albo chruścikach, moze małe mazurki w kształcie jajek z czekolada w srodku(ale nigdy ich nie robilam

Gość Mamazagranica
Myślałam o drozdZowkach w kształcie serca albo chruścikach, moze małe mazurki w kształcie jajek z czekolada w srodku(ale nigdy ich nie robilam

Gość Mamazagranica
Moze cos bardziej wytrawnego? Jak myślicie? Moze ktoś ma jakiś pomysł lub sprawdzony przepis? Z góry dZiekuje! Ps najlepszego dla Was koleżanki:) ❤️

Gość gość
Ja myślę ,że te mazurki to swietny pomysł :)

Gość gość
Bigos zrob albo ogory kiszone :-D Nie no, zartuje :-) A moze chrusty? Albo pierogi? Tez sie wygodnie je :-) Szczerze nie wiem co doradzic. Ja bym cos latwego zrobila, a z drozdzowkami bedziesz caly dzien pierdzielic wiem bo jestem cukiernikiem...

Gość Mamazagranica
Pierogi byłyby fajne ale na ciepło:) nie sadze ze y w szkole ktoś cos podgrzewał...

Gość Mamazagranica
Moze macie jeszcze jakiś pomysł na wytrawna przystawkę (lub fajna słodkość) ? Mam kilka dni na przygotowanie sie :)