Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odradzam kupowanie w tej perfumerii internetowej

Polecane posty

Gość gość

perfumy - perfumeria . pl (odstępy daję celowo by nie było że robią reklame - no tutaj to antyreklamę). dostałam dzis podróbe. niedbale zapakowane, widac ze u dołu upaprane klejem, do tego jak się ściśnie delikatnie pudełko to widać że w środku są paseczki na kartoniku takie drobne a ono powinno byc jednolite czarne w sreodku, złodzieje zas....rane ciekawe czy mi zwrócą kasę.

Gość gość
Przecież masz 14 dni na zwrot bez podania przyczyny. Więc o co ci chodzi?

Gość gość
mam prawo zwrócić nawet jeśli nie mam konta w ttym sklepie? kupoałam "przez koszyk". poza tym chcialam tylko ostrzec żebyscie sie wystrzegały tej złodziejskiej firmy.

Gość gość
Zawsze masz prawo zwrotu, jeżeli zakup został dokonany przez neta.

Gość gość
kurczę ludzie, chciałam to dac komuś na prezent...i co, dostałaby podróbę niedbale sklejone opakowanie, do razu coś tu smierdzi ://// Wkurza mnie to...nacięłam się

Gość gość
jak mozna uwierzyc, ze cos co od lat kosztuje >300 zł w sklepie, w internecie sie kupi za 150? :)

Gość Eliza 2014
No ja się kilka lat temu nacięłam też, nie podam nazwy sklepu bo i po co. Perfumy to znaczy wody perfumowane kupuję tylko w douglasie, kosmetyki do makijażu raczej też. Kosztuje fakt, ale starcza na długo i porządne. I oczywiście nie ma zd***** potem.

Gość gość
15:05 mozna, bo wyobraź sobie że kazdy towar w cenie hurtowej jest nższy, plus jesli odliczysz koszty jakie ponosi wlasciciel lokalu i wyplaty jakie musi dać ekspedientkom, to nawet i o 100 zł moze byc towar tanszy w necie. Proste . odpadają koszty lokalu (w duzym mieście sa ogromne i każdy towar przez to ma wysoką marżę), odpadają koszty opłacenia sprzedawczyń.

Gość gość
ludzie nie żal wam wydać 400 zł na perfumy? mi żal, dlatego uwirrzyłam w te bajki że istnieją na necie perfumerie ktorym mozna zaufac, ktore są autoryzowane. tym bardziej ze wiele klientów na forach zachwala te firmy

Gość gość
Dzięki autorko bo chciałam kupić t moja ulubiona euphorię i bossa