Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna36tc

Problem z sercem w ciąży.

Polecane posty

Gość Justyna36tc

Dzień dobry. Jestem w 35 tygodniu ciąży. A właściwie zaczęłam tydzień 36. Mam 23 lata. Od pewnego czasu pojawiły się u mnie dziwne objawy. Ciśnienie krwi mam w normie. Jednak mam kilka niepokojących objawów: puls w granicach 90-150 w stanie spoczynku(unikam wysiłku z powodu zagrożenia przedwcxesnym porodem), duszności w każdej pozycji równie w spoczynku, zawroty głowy, bóle w klatce piersiowej i omdlenia. Dochodzą do tego bóle stawów i krwawiace dziąsła. Morfologia jest w normie. Ginekolog zignirowal problem. Mogę prosić o jakąś radę? Czy jest to powód o zmartwień? Bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
nie no, wcale nie jest to powód do zmartwień:O litości, dziewczyno! tu chodzi o ZDROWIE i ŻYCIE TWOJEGO DZIECKA! marsz do szpitala i powiedz co się dzieje lekarzowi dyżurującemu jeśli Twój jest na tyle głupi by bagatelizować takie rzeczy

Gość gość
Idz do internisty. Natychmiast. Ja takich objawow nie mialam.

Gość gość
By zlikwidować stres i ciśnienie przede wszystkim zawsze mąż powinien wspierać przy badaniu pochwy i porodzie! !! Do tego zlikwidować sól z jedzenia i wspierać ziołami( pić ) nerki! !!!!

Gość gość
By zlikwidować stres i ciśnienie przede wszystkim zawsze mąż powinien wspierać przy badaniu pochwy i porodzie! !! Do tego zlikwidować sól z jedzenia i wspierać ziołami( pić ) nerki! !!!!