Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hop za miedze

Ponad 50% Polaków ma depresje w tym raju

Polecane posty

Gość gość
Macie porównania z zachodem jak chcieliście

Gość gość
Porównajcie Polske z Brazylią, podobny układ bidenych do bogatych.

Gość gość
I dlatego 674 tysiące Polaków mieszka w Niemczech. Bo tam się da żyć. A w Polsce to tak średnio.

Gość gość
nie 50% tylko 90%, wystarczy wyjść na ulice i popatrzeć na te smutne mordy naokoło, jakby żałoba narodowa była

Gość gość
Ale się da

Gość gość
W Polsce średnio to żyje 10% ludzi, 5% wspaniale, 85% od 1 do 1 albo na chwilówkach

Gość gość
gość dziś Ale się da >>> Da się egzystować i w bangladeszu za 12PLN dziennie

Gość gość
Chcieliście na pierwszej stronie porównanie do zachodu to macie poczytajcie sobie w Polsce jest ogólnie wysoki poziom życia za płace minimalną żyje dziesięć procent Polaków 70 procent zarabia od dwóch tysięcy czterystu złotych do dwóch tysięcy siedemset złotych dane GUS Eurostat CBOS

Gość gość
2400-2700 no faktycznie eldorado, tu mówimy o PLN

Gość gość
To dodatkowa zasługa 8 lat polityki PO.

Gość gość
Co wy wiecie o depresji depresje można mieć z różnych powodów nie koniecznie ze względów finansowych osoby chore na depresje choćby obracali milionami żyli w złotych willach to nie będą zadowoleni nieleczona depresja może prowadzić do samobójstwa osoby chore na depresje czują przygnębienie koszmarne bolesną pustkę czują się uwięzieni pieniądze to nie wszystko czują że nikt ich nie rozumie czują się źle nienawidzą samych siebie poczytajcie o depresji i polska wśród innych wysoko rozwiniętych krajów nie jest wyjątkiem w USA kanadzie krajach skandynawskich w Irlandii czy Japonii najwięcej osób choruje na depresje

Gość gość
Ba ! Ja żyję za 14 zł/dzień i nie wyobrażam sobie spaść niżej. Ale to jest wegetacja. O tak, aby mieć co zjeść.

Gość gość
Chcieliście na pierwszej stronie porównanie do zachodu to macie poczytajcie sobie w Polsce jest ogólnie wysoki poziom życia za płace minimalną żyje dziesięć procent Polaków 70 procent zarabia od dwóch tysięcy czterystu złotych do dwóch tysięcy siedemset złotych dane GUS Eurostat CBOS x x 70% spośród tych,którzy mają stałe umowy o pracę. Zapomniałeś o tym,że połowa albo pracuje na śmierciówkach albo jest zagranicą ty żałosny manipulancie i durniu. Zapewne lizałeś przez ostatnie 8 lat doopsko platformie i stąd te nawyki do prezentowania tzw. "półprawd" albo żonglowania danymi w umiejętny i manipulancki sposób. I jeszcze jedno.Polsce daleko do zachodu i jego możliwości odnosnie społecznego zabezpieczenia jak i relacji między tym ile się zarabia a tym ile co kosztuje.W doopie byłeś i g widziałeś peoski manipulancie.

Gość gość
Nie oszukujmy się w Polsce żyje się na w miare dobrym poziomie nie jest tak źle jak większość osób przedstawia u nas w krajach wysoko rozwiniętych tempo życia wyścig szczurów ciagła gonitwa i pospiech uzależnienia choroby cywilizacyjne groźba utraty pracy opłaty ciągły dostęp do informacji Internetu i cała technologia człowieka wykańcza bo człowiek staje się od nich zależny czym biedniejszy kraj tym ludzie są szczęśliwsi im niewiele potrzeba u nas w krajach wysoko rozwiniętych nie da się żyć spokojnie i do tego dochodzi stres choruje na depresje to straszna i podstępna choroba ten kto nie chorował na depresje to nie ma pojęcia o czym pisze

Gość gość
parówki szczególnie te z Lidla mają w sobie jakąś substancję , która wywołuje i zjadaczy tychże depresje. najpierw radość , że taniej kupione w promocji a po zjedzeniu depresje

Gość gość
Gość 17:44 ja jestem niezależny ja nigdy z żadnym politykiem i polityką nie mam i nie miałem nic wspólnego i nie jestem durniem ja się tym interesuje i ja czytam różne rankingi statystyki też pracuje żyje wyciągam wnioski zarabiam 1900 na miesiąc i dobrze mi się żyje nie narzekam mi to odpowiada choć nie każdemu ja się staram jakoś tą sytuację przedstawić a ty mnie o takie rzeczy oskarżasz oczywiście daleko jeszcze Polsce do zachodu ale polska to w miare bogaty kraj i jest mi przykro że na mnie z takim jadem najeżdżacie nikt mi nie kazał tego mówić i nikt mi za to nie płaci

Gość gość
POlszewickie rządy do tego doprowadziły wraz z rodzinną mafią wiejską ze swym guru Sawickim wieśniakiem tłukiem PSL

Gość gość
I jeszcze jedno tak najłatwiej wszystkich wokół obwiniać to straszne i prostackie uwierz mi nie chce się z tobą kłócić oczywiście w tych rzeczach co wymieniłem na pierwszej stronie pod tym względem polska przegoniła zachód ale jest jeszcze wiele wiele rzeczy w których polska jest do tyłu w porównaniu do zachodu polska ciągle nadrabia dystans i nie zapominaj że polska miała zabory potem komunizm do 1989 roku gdy zachód się rozwijał polska pogrążała się w kryzysie zanim dogonimy zachód jeszcze sporo lat minie polska razem z Czechami Słowacja Słowenia Litwa Łotwą Estonią Chorwacją Węgrami jesteś jednymi z najbogatszych krajów spośród tych gdzie był komunizm takie narzekanie że jest gorzej niż na zachodzie jest bardzo krzywdzące bo w dwadzieścia kilka lat nie w sposób dogonić zachodu

Gość gość
Gdyby nie wyjazd i kasa kilku milionow emigrantow to ten gowniany kraik co jest wymalowany na kolorowo na kredyt jyz dano by nie istniał. Tak sie tam dobrze zyje, ze demografia i wyludnienie jakby jakas wojna przeszła przez ten kraj...

Gość gość
sram na polskę

Gość gość
A wy dalej narzekacie polska nie jest biednym krajem jest w miare bogata nie porównuj polski z wielką Brytanią bo napisałem że polska ciągle jest biedniejsza od zachodu nauczcie się czytać ze zrozumieniem

Gość gość
Przestańcie wreszcie narzekać i nie plujcie na Polskę hejterzy

Gość gość
Pr9kro mi z tego powodu

Gość gość
obliczasz to na podstawie rodziny i znajomych???

Gość baron pancerny
Depresje moze ma te 50% ale nie wszyscy z nich jada na psychotropach.

Gość gość
sugerujecie ze kasa to wszystko, depresja pochodzi z braku kasy i wystarczy ze jest kasa to bedzie raj-nawet dla starych 30+, brzydkich, chorych (ale na tyle zeby pracowac)samotnych i przez wszystkich wysmiewanych.moze problem lezy gdzie indziej.kazdy sie starzeje, nie kazdy jest pieknoscia i okazem zdrowia.ludzie naokolo tez potrafia byc wredni i pieniadze tego nie rozwiaza

Gość gość
Dalej k****a PO,nowoczerstwa i kody niech.zatruwają powietrze swoim smrodem z krzykliwych jadaczek i cuchnących doopsk to w Pl 90% będzie miało depreche w ch-j.