Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie dobre zabiegi u kosmetyczki na wygladzenie, ujedrnienie skory twarzy

Polecane posty

Gość gość

Szukam jakichs ciekawych skutecznych zabiegow. Moze byc medycyna estetyczna. Slyszalyscie lub robilyscie ujedrnianie, wygladzanie, generalnie upiekszanie twarzy. Jesli macie cos to podawajcie rowniez cene...

Gość gość
laser frakcyjny jest genialny, ja stosowałam na piersi mega wygładziło, ujędrniło i pozbyłam się rozstepów.

Gość gość
Ile placilas? Mozna tym na twarz, podbrodek? Naciagnie troche twarz?? Kikka zabiegow pewnie tak?

Gość gość
Poleccie jakiekolwiek zabiegi z med estetycznek ktore naprawde! dzialaja, bo slysze wiele razy ze lasery i jakies mezxoterapie nici prawie nie dzialaja i kobiety wywalaja kase na zwykle kilka zabiegow, w bloto.

Gość gość
Ktos robil moze na twarz zefiro czy jakos tak?

Gość gość
ja płaciłam 300zł zapiersi,to tanio bo po znajomości.... u doktorka xd

Gość gość
a no i dodam jeszcze, ze oczywiście laser można używać większość części ciała, zabieg jest w sumie bez bolesny, ale nie należy do przyjemnych... są róznego rodzaju żele chłodząco-znieczulające ale ja poszłam na żywca :) nie było źle, jak się ma delikatnego specjalistę to jest ok. Po zabiegu należy psiukać octeniseptem ku wygojeniu no i smarowałam łagodzącym żelem

Gość ajalubię
U kosmetyczki to chyba nie zabiegi medycyny estetycznej :) te musi wykonywać doświadczony lekarz :) Najlepiej wybrać salon, który oferuje szeroką gamę zabiegów zarówno z dziedziny kosmetologii jak i medycyny estetycznej. Tak naprawdę nie napisałaś, co się dzieje z Twoją twarzą i dlaczego zależy Ci na jej ujędrnieniu i wygładzeniu :) Jeżeli opadł ci owal twarzy i zaczynają powstawać zmarszczki polecam zabieg Hydrolift - polega on na wstrzyknięciu nici hialuronowych w odpowiednie miejsca i zlikwidowaniu zmarszczek i innych niedoskonałości jak np zapadnięte policzki. Jeżeli chcesz zlikwidować tylko zmarszczki - uważam, że wstrzyknięcie kwasu hialuronowego ci pomoże - kwas ma to do siebie, że dodatkowo nawilża skórę. Świetnie wygładzi i ujędrni skórę mezoterapia igłowa z odpowiednio dobranym mezokoktajlem. Jeżeli nie zależy ci na natychmiastowej znacznej poprawie wyglądu i wolisz działać mniej inwazyjnie to polecam różne zabiegi kosmetologiczne - te by przyniosły widoczne rezultaty zazwyczaj trzeba kilkukrotnie powtórzyć. Najlepiej zadzwonić do salonu, któremu ufasz i o wszystko wypytać. Ja mogę polecić salon a raczej Klinikę Anna Pikura - mają tam mnóstwo zabiegów i świetnie wyszkolony personel :) Mam nadzieję, że troszkę pomogłam.

Gość gość
Ja również polecam udać się do dobrego salonu medycyny lub dermatologii estetycznej i lekarza dermatologa. On dobrze doradzi i odpowiednio dobierze zabieg do skóry i jej potrzeb. Ja też chciałam zregenerować skórę i pozbyć się kilku zmarszczek. Twierdziłam, że botox i jakiś peeling beda najlepszym rozwiązaniem. Lekarz namówił mnie na pewien rodzaj mezoterapii, który sprawi, że skóra się zregeneruje, będzie bardziej napięta, odmłodzona i wygładzi :) Jedna terapia starczyła na twarz, szyj dekolt i dłonie - jestem bardzo zadowolona. Już po 2 seriach są spektakularne efekty :) Pytaj o Linerase :)

Gość gość
ja jetsem po 4 seriach linerase i muszę przyznać, że zabieg daje mega efekt! moja szyja i dekolt wygląda spektakularnie, zmarszczki się pięknie spłyciły, a miałam naprawdę głębokie. skóra jest napięta a wiotkość zniknęła w 60% - tak na moje oko :P więc uważam, że całkiem fajna zmiana :)

Gość gość
No laser frakcyjny rzeczywiście jest takim mini liftingiem bo działa cuda z tego co widziałam po swoich koleżankach - ja jedynie stosowałam kwas hialuronowy by lekko wypełnić górną wargę ale jeśli chodzi o wygładzenie to można jeszcze skorzystać z zabiegu fotoodmładzania - http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna

Gość gość
Potwierdzam! Linerase daje świetne efekty, pięknie odżywia i wygładza skórę. Generalnie jeśli chcecie wykonać zabieg, który da najlepsze efekty i długo się utrzyma to bardziej polecam lekarza dermatologii estetycznej niż kosmetologa ;)

Gość gość
Niby dlaczego ten sam zabieg ma byc lepiej wykonany przez lekarza niż kosmetologa. To kosmetolog uczy się na studiach jak prawidłowo zajmować się cerą, a nie lekarz. Poza tym u lekarza zawsze będzie parę stówek więcej za idetyczną usługę.

Gość gość
to zależy jaki zabieg ma robić kosmetolog. w niektórych przypadkach to naprawdę istotna różnica ;) A wracając do zabiegów to również polecam linerase. daje super efekt uniesienia, napięcie i generalnego ujędrnienia skóry. pięknie wygładza zmarszczki i mocno odżywia i nawilża cerę :)

Gość gość
Wybrałam się do Dr Kosmowskiego, ponieważ posiadał bardzo dobre warunki cenowe oraz ofertę. Dobrze zlikwidował u mnie kurze łapki i zmarszczki poprzeczne czoła.

Gość gość
linerase jest świetne! po serii 4 zabiegów moja skóra wygląda o niebo lepiej! zniknęły drobne zmarszczki z szyi, twarzy i dekoltu, nie mam już przebarwień a cera jest mocno nawilżona i zregenerowana - piękny efekt!

Gość kolorowaaaaaq
Może mezoterapia mikroigłowa lub roller? Mi pomogło bardzo, bo miałam głębokie zmarszczki, a teraz mam trochę mniejsze. Ogólnie jestem zadowolona, zabieg robiłam w Poznaniu w gabinecie Corio.

Gość gość
Jeśli ktoś się boi igieł to mezoterapia odpada, ale jest inne rozwiązanie - zabieg PQ AGE - efekty jak po kilku zabiegach mezoterapii, żadnego bólu, ukrywania się przed słońcem. Skora od razu po zabiegu jak wygładzona, napięta, zmarszczki wyprasowane. Bardzo polecam to mój ulubiony zabieg i chodzę na niego co jakiś czas do salonu Beauty Premium w Poznaniu.

Gość gość
linerase jest idealnym rozwiązaniem! zabieg przypomina mezoterapię, baaaaardzo silnie ujędrnia i odżywia skórę! jest idealny do napinania i wygładzania :)

Gość gość
Dziewczyny, jeśli macie problem z ziemistą cerą, suchą i matową to polecam zabieg mezoterapii igłowej w WellDerm. Wcześniej mezoterapia kojarzyła mi się tylko z usuwaniem zmarszczek, ale teraz jestem już po wizycie i mogę wam podpowiedzieć, że warto się tam wybrać. Profesjonalna kadra, piękne miejsce, wszystko poszło sprawnie i praktycznie bez bólu.

Gość frykaska
ja ostatnio robiłam sobie laser pearl fractional w profemedzie, bardzo fajnie wygładza zmarszczki i ujędrnia skórę, już nawet po pierwszym zabiegu widać różnicę w skórze.

Warty polecenia jest zabieg wykorzystujący technologię HIFU- Ultraformer III. Już po jednym zabiegu efekty są bardzo zadowalające. Skóra zostaje widocznie napięta, następuje lifting owalu twarzy a zmarszczki wygładzone. Zabieg jest nieinwazyjny i nie wymaga okresu rekonwalescencji "po". Efekt najczęściej są zauważalne około miesiąc po wykonanym zabiegua efekt "końcowy" zachodzi do 3 miesięcy.