Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dostałyscie na dzien kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Juz go wychowalam sprzata po sobie noe zostawia skarpet przed koszem,robi zakupy, tylko nie gotuje.Twierdzi ze nie potrafi,ale to klamstwo umie tylko mu sie nie chce.Bedziesz miala z nim dobrze a ja naciesze sie samotnoscia ;)

Gość gość
Bukiecik z 7 frezji z auchana i rurki z kremem

Gość gość
co do zamiany: wydaje się całkiem niezły, wiec dlaczego chcialabys się zamienić?:P

Gość gość
Bo zazdroszcze Ci tego ze mozesz robic co chcesz.Masz ochote wyjsc -wychodzisz Masz ochote porobic sobie cos to robisz.Nie masz ochoty gotowac nie gotujesz.Ciesz sie tym bo jak juz znajdziesz swojego faceta to moze sie tak stac ze zatesknisz za samotnoscia :)

Gość gość
racja - robie co chce czyli fajnie kogos miec ale czasem fajnie byc samotna:)

Gość gość
Wiadro, mopa i odkurzacz.

Gość gość
Jeżeli chodzi o tą zamianę. To czemu go nie zostawisz w takim razie tylko siedzisz z Nim ? Nie rozumiem takiego czegoś. Moze docen to co masz. Myślę, że gdyby zainteresował się jakaś inna... stracilabys grunt pod nogami to już byś nie myślała o tym,że chcesz być samotna. Heh. ....

Gość gość
Tulipana od kolesia reklamujacego optyka w centrum handlowym...

Gość gość
Dostałam kwiatka w formie płynnej - wino :D od swojego chłopaka.

Gość gość
Jesli chodzi o te zamiane to nie ma powodu zebym zostawiala go.Chcialam tylko pokazac autorce,ze trzeba sie cieszyc z tego co sie w danej chwili ma.Bo to ze nie ma chlopaka wcale nie oznacza,ze te ktore sa w zwiazku maja dobrze.Zawsze marzymy o tym czego nie mamy ,tak juz jest.Tylko pozniej po czasie potrafimy docenic jak fajnie bylo i ile mozliwosci mialysmy :)Wiesz, od tak zwykla ludzka zyczliwosc zeby nie bylo jej smutno,ze akurat w ten dzien nikt jej badyla nie dal.Wiec sie nie spinaj bo widocznie nie zalapalas przeslania;p Milego dnia !

Gość gość
gość wczoraj nic, absolutnie nic, mam męża, brata, ojca i 2 dziadków. Wszyscy mają gdzieś to święto, relikt komuny i tyle usmiech.gif ] z tym, ze jest to miedzynarodowe swieto kobiet, obchodzone na calym swiecie nie tylko w polsce jako 'relikt komuny' ;)

Gość gość
Różę od męża i synów.Życzenia smsowe od brata,dwóch kolegów i byłego szefa.Teść był u nas i nawet życzeń nie złożył. A wyobraźcie sobie,że w szkole tylko mój syn w klasie dał pani bukiet tulipanów i czekoladę.A wyprawiali dzień dziewczynek,więc rodzice chłopców dobrze wiedzieli że jest Dzień Kobiet.Hamówa.

Gość gość
bukiet czerwonych róż i kilka esmsów i życzenia telefoniczne od znajomych mężczyzn,,, oby Pan w sklepie tez był tak miły i złożył mi życzenia:)

Gość gość
Pizze z annanasem i 2 paczki

Gość gość
a ja dostałam w twarz :(

Gość gość
To nieźle

Gość izanica
chłopak zabrał mnie na dzień kobiet do domexpo na rolki, więc była niezła zabawa :) były tam różne dodatkowe atrakcje, jakieś spotkanie ze stylistkami i upominki dla każdej dziewczyny :) poza tym dostałam kwiaty i książkę którą chciałam :)

Gość EddieR
A ja dostalam rękawiczki na rower ^^. W dodatku nie oderwał metki i widziałam, że z MediaExpert :P. Faceci to fajtłapy jednak. I choć to taki typowy "praktyczny prezent", to tak słodko mi opowiedział, że chce zadbać o moje dłonie i tak chce, żeby mi było wygodnie, że aż sama uwierzyłam, że to prezent idealny :D . No i w sumie.... sprawdzają się ;) Nie wiedziałam, że to takie udogodnienie (bo jeżdżę rowerem codziennie do pracy). Czyli koniec koncow - więcej z tego mam niż np. z bukietu frezji ;)

Gość gość
Bukiet róż, życzenia od panów też.

Gość Godbye_Kiss
To oryginalnie dość z tymi rolkami:) my w sumie siedzieliśmy w domu przed telewizorem, dzień jak co dzień:

Gość Nastazjazewsiwielkiej
Kwiaty i kuferek z Sephora

Gość gość brudas
Głupie to święto kobiet. Ja się nie dziwię, że niektórym z komuną się kojarzy. Mama pamięta jak chodzili po gabinetach i po biurach z goździkami w obitym emaliowanym wiadrze i rozdawali. Były napisy 8 marca - MDK, KWIATEK DLA EWY. Po upadku komuny to święto olano na jakiś czas, a potem znowu chodzili, mieli zielone plastikowe wiaderka pełne tulipanów. Ktoś się pluje, że to niby reliktkomuny, ale wtedy każda dostała te cholerne kwiatki,ta teraz są takie miejsca, gdzie tylko biurwy dostają, a sprzątaczka to już nie człowiek.

Gość gość
no właśnie, potem babsztyle się licytują kto dostał, a za chwilę będą komunie i będą gadać czyje dziecko więcej dostało, jak zawsze :-D

Gość Evelinka21
Właśnie słyszałam o tym rolkowisku w Opolu, ale nie miałam jeszcze okazji się wybrać. Trzeba nadrabiać :)

Gość izanica
rolkowisko jest otwarte codziennie, więc zawsze możesz się wybrać :)

Gość Agad01
Ja od brata dostałam bon podarunkowy marki Manzana, za który wybrałam sobie ekstra zamszowa torebkę i bawełniany dres, akurat przyda mi się na wiosenne bieganie.