Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak samej żyć, pomozcie :(((

Polecane posty

Gość gość

W tamtym roku zdalam mature, teraz studiuje kierunek, który zupełnie mnie nie interesuje. Mam dość mojej rodziny, która ciągle mnie doluje i dyktuje co mam robić. Postanowiłam całkowicie się od nich uniezależnić i od następnego roku chce pracować i studiować zaocznie. Tylko jaką pracę mam podjąć, która pozwoli mi zarobić na studia, mieszkanie i utrzymanie się? Jestem niestety po liceum, więc mam tylko srednie wykształcenie. Doradzcie, proszę... Najlepiej jakbym przynajmniej 3000 zł miesięcznie zarabiala...

Gość gość
Znajdź sobie bogatego sponsora, jak jesteś ładna, to i 7 koła możesz zarabiać :D

Gość gość
3 tys poważnie?

Gość gość
chciałabym zachować dziewictwo do ślubu , więc czy ten sponsor by się zgodził tylko na analny , oralny i inne pieszczoty?

Gość gość
gość dziś to nie ja pisalam. No a 3 tys. to nie możliwe, przy pełnym etacie? A jak za mniej się utrzymać i płacić za studia?

Gość gość
Bez doświadczenia? Chyba oszalałaś. Masz prawko? Jesteś wygadana? Może przedstawiciel handlowy.

Gość gość
Jestem w trakcie robienia prawka, nie mialam nigdy problemów z komunikacja. A 3 tys. to tak dużo? Wydawało mi się, że to normalna kwota na etacie. Doświadczenie to mam jedynie jako ekspedientka w odzieżowym... Szukam ofert pracy i nigdzie nie podają wynagrodzenia! Dlaczego?

Gość gość
3 tys raczej nie zarobisz

Gość gość
Dziewczyno, Ty się z choinki urwałaś?

Gość gość
Jesteś młoda bez doświadczenia i ( jeszcze) bez wykształcenia, zarobisz max 1500 zł

Gość gość
To jak ludzie to robią, że się utrzymują sami studiując zaocznie? Przecież sama kawalerka z 1000 kosztuje + media, studia kilka stow, jedzenie, kosmetyki, ubrania. Nie mowie, ze bede w sephorze sie zaopatrywala, ale rossman tez kosztuje. To za mało przeciez!

Gość gość
Duzo dziewczyn spotyka sie za kasę, niektóre jeżdżą nawet do Dubaju ;) tydzień takiej nie ma a ona była w Emiratach.

Gość gość
Ale w dużym mieście 1500 tylko??? Jakbym była np. kelnerka, sekretarka, czy ekspedientka, na etat, nawet 1,5 mogę, to nie dostane tych marnych 3 kafli?

Gość gość
No wolalabym się nie spotykać za kasę... Nie można już w kraju uczciwie zarobić?

Gość gość
Kelnerką, ekspedientką za 3 tys? Gdzie Ty żyłaś? W szafie Cię trzymali?

Gość gość
Nie wiem, rodzice maja firmy i dobrze im się powodzi, to nigdy nie interesowalam się w sumie zarobkami...

Gość gość
3000tys w tym kraju dostaje sie po co najmniej 25 latach pracy w przecietnej budzetowce lu fabryce :O a ty jako studentka chcesz w pierwszej pracy zarobic 3tys :D dzieko, jak dostaniesz 1300 i umowe o prace to powinnas sie cieszyc :O mozesz sobie weekendowo dorabiac jako kelnerka jesli cie tak zatrudnia na umowe zlecenie, albo szukac pracy wsrod przedstawicieli handlowych, ale tam i tak czesto-gesto musisz miec wlasna dzialanosc. mieszkanie wynajmujesz na spolke z innymi zeby obnizyc koszty.

Gość gość
To może jednak wyjade do tych Emiratów... Jie jestem raczej brzydka, zawsze ktos sie krecil, zadbana. A ile tam dają za tydzień? I gdzie w ogóle się szuka takiego araba? Bo Polaczkow pełno, co zapłacą za roochanie :D