Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPA nie mój świat

Polecane posty

Gość gość

Kilka tygodniu temu poznałam w necie pewnego chłopaka, dobrze nam się rozmawiało i podczas jedej rozmowy zapytał mnie czy chciałabym się wybrać z nim i jego znajomymi do spa. Z racji, że nie widziałam go nigdy na oczy odmówiłam. W między czasie dostałam zaproszenie do kuzynki na weekend do miejscowości gdzie oboje studiują więc z poznanym kolegą postanowiliśmy się spotkać. Spędziliśmy razem sobotni wieczór w barze z shusi, niedzielne po południe na długim spacerze, restauracji, a tam poznałam jego przyjaciela uśmiech Minęło 1,5 tygodnia, codzienne pisanie od rana do poźnej nocy ... i nagle znów pytanie o spa. Czy pojechałabym z nim, jego przyjacielem i przyjaciela dziewczyną. Dodam, że nie mam się za piękną dziewczynę, figury też nie mam pięknej jednym słowem wstydzę się tego jak wyglądam, wiadomo nie mam 20 kg nadwgi no ale i tak nie chciałabym się pokazywać w samym ręczniku czy stroju kąpielowym... pomijając już, że on pochodzi z bogatej rodziny, sam ma dobrą pracę i dobrze zarabia i może sobie pozwolić na takie wyjazdy, a ja czuję, że w ogóle nie pasuje do jego świata i tego wypadu, nawet nie mam kasy na coś takiego. Doradźcie mi czy zgodzić się czy nie, czy może to jeszcze za wcześnie no i jak to jest w takim spa no bo nigdy tam nie byłam i nawet nie myślałam, że kiedykolwiek będę miała okazję być.

Gość peeptoe
polecam obcisly bialy strój jednoczęściowy :)