Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet oburzonych niedziewc spadajcie bo od dawna się mówi o trzymaniu

Polecane posty

Gość gość

cnoty do ślubu mówi się 100x razy a one dalej nie rozumieją więc muszę przekonać jak największą liczbę kobiet do trzymania cnoty dla męża prawiczka

Gość gość
TYLKO TY o tym mowisz, i tak do znudzenia ze ZYGAC sie tym chce, ograniczony idioto 😴

Gość gość
mnie tez mówili po 100x i to każdemu a widać że do innych nie skutkuje żeby trzymać cnoty może trzeba gadać 1000x dziennie żeby zrozumieli, że trzymając cnotę szanujesz się

Gość gość
zabawne, ze 99% kobiet tu przesiadujacych ma swoj pierwszy raz juz laaata za soba, a ja oficjalnie na kazdym innym forum dla nastolatek i w zyciu realnym wszem i wobec glosze, ze blona miedzy nogami jest przereklamowana i by sie tego szybko pozbywaly :D nie znam zadnej dziewicy ponizej 18 r z, wiec moze cos osiagam :D

Gość gość
Wg mężczyzn nikt nie chce dziewic, bo nic nie potrafią, boja się i wstydzą :(

Gość gość
z pucby cie wypuscili pedale ? ze dziewic nuz niejestes to wiemy,bolalo jak c,ote traciles:-D ?

Gość gość
cnote stracilam w wieku 15 lat, do 25 mialam z 13 facetow, i oczywiscie, ze sie szanuje, w ogole mi do glowy nie przyszlo by szacunek do siebie mial byc zalezny od blony miedzy moimi nogami!! :D :D :D

Gość gość
gość dziś bo zboczeńcy rozróżnij szanującego się a od *****cza

Gość gość
ty autorze się szanuj, i przestań ośmieszać... poza tym, to forum dla kobiet, więc jesteś tu potrzebny, jak koszula w dvpje !

Gość gość
straciłam dziewictwo po ślubie i... ŻAŁUJE !!!! okazał się beznadziejny, żadnej przyjemnośći, rozkoszy, NIC !!! nie chciałam z nim uprawiać sexu, potem on mnie zdradził, był rozwód z jego winy - wygrałam, znalazłam nowego mężczyznę, zrobiłam to z nim po roku znajomości z obawą że znowu będzie tak strasznie jak z ex, okazało się że jest FENOMENALNIE !!! i że sex może być bardzo bardzo przyjemny :) żałuje ze z ex nie zrobiłam tego przed ślubem bo tak nie byłoby tego niepotrzebnego ślubu, rozwodu

Gość gość
ja zrobiłam po ślubie polecam to najpiekniejsze co może nas spotkać mój facet jak poznaliśmy się był prawiczkiem. Seks był świetny po ślubie a mój facet mnie nie zdradza to jest piękne.

Gość gość
ja nie polecam - sex po ślubie to najgorsze co moze byc, bo 1. nie wiadomo czy w tych sprawach pasujecie do siebie (czy macie taki sam temperament, czy tez maja jakies fetysze) 2. jeden z partnerow zacznie zalowac ze sie nie wyszalal 3. jeden z partnerow bedzie chcial zobaczyc jak to jest z kims innym 4. oboje nic nie umieja wiec nie wiadomo czy wgl bedzie im sie obu to podobac

Gość gość
mówi się też o trzymaniu moczu

Gość gość
gość dziś 1.mit 2.mit 3.mit 4.mit Gdzieś na blogu kobieta obaliła te mity pozdrawiam więc nie pisz bzdur bo co innego mówią badania naukowe!!!!!!!!!!!

Gość gość
rozumie ze xbodzisz na terapie i lekarz lekarka xk tak poradzili,a niemowili o mo,otoni?:-(

Gość gość
wszystkie te mity sie zdarzaja, gdyby sex po slubie byl taki cudowny to ludzie by sie kochali po slubie, nie byloby zdrad typu maz czul sie zle bo nie mial innej i musial zobaczyc jak to jest z inna, czy tez partner by nie narzekal na to ze nie wiedzial ze jego zona ma tak niski temperament ze wystarczy jej raz na pol roku wszystko to co wymienielam zdarzaja sie

Gość gość
co tam badania naukowe, piszę o SWOIM życiu! a co ty wiesz?

Gość gość
18:52 możesz napisać po polsku? nie rozumiem w p*****lolo :(

Gość gość
amerykańscy naukowcy to odkryli?

Gość gość
gość dziś MIT kolejny znacznie częsciej zdradzają nieprawiczki zobaczcie statystyki ile zdrad a ile jest szcześliwych jak uprawiali seks po ślubie. Pojedyncze przypadki moga się zdarzyć ale porządny facet nie *****cz nigdy nie zdradzi

Gość gość
pokaz te badania

Gość gość
to sobie żyj z tymi uczonymi, twoje życie

Gość gość
i żółte papiery też

Gość gość
Dlaczego tak czepiacie się autora? Przecież nie chce źle :) Jakby napisał puszczajcie się przed ślubem ile tylko się da! Byłoby lepiej? :D

Gość gość
spadaj na drzewo banany prostować.

Gość gość
19:06 Nie chodzi o to CO pisze, tylko o to, że robi to samo dziennie po kilkadziesiąt razy i zaśmieca to forum. W dodatku ma inne konta i czasami sam sobie odpisuje. To spamer.

Gość gość
gość dziś Jakie ma konta?

Gość gość
mam nadzieję, że autor nigdy nie zwiąże się z żadną kobietą, bo sprawi jej piekło na Ziemi

Gość gość
nie życz mi złego bo jestem świetnym facetem i dość sporo kobiet mówi, że moja przyszła wybranka będzie szcześciara która na mnie trafiła :).