Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

będę zakładał tematy o dziewictwie aż zrozumiecie, że to szacunek do ciała

Polecane posty

Gość gość

szanujcie się

Gość gość
Zakładaj! Dziewictwo niewiele ma wspólnego z szacunkiem dla swojego ciała. W żadnym wypadku nie jest tego dowodem.

Gość gość
Ejj zakładaj :(((( Smutno będzie jak nie będzie tych tematów.

Gość gość sylwia
Tak czy siak byłby moim mężem !Gdybym nie była pewna że nim nie bedzie to bym tego nie zrobiła!.Zamiast pierscionka doatałam łanczuszek.Pech chciał ze po 2.5 roku naszego narzeczenstwa poznał inną i wszystko sie rozpieprzyło.Niestety rownie dobrze mogł ją poznać po slubie a ty matole nigdy tego nie zrozumiesz.Oddałam dziewictwo facetowi ktory nie był tego wart i dlatego teraz musze sie z nim meczyc ale to moj wybor bonie mam sie zamiaru maać z drugim z kolei.!proste czy nadal nie??Zajmij sie swoim życiem !a nie moim.! Ile jest takich co sie zeszmaciły i nikt ich nie obraża(przykład obie kuzynki chłopa,wszystkie moje sąsiadki..kuzynki itp.) a ja mam ślub ze swoim pierwszym i jestem ta najgorsza.Paranoja.!!!

Gość gość
Bedziesz taki temat zakladal do smierci. Nie poznasz ani zycia, ani kobiet. Kompleksy Toba kieruja. Zal mi Ciebie naprawde. Wybrales misje zamiast zycia. Mam nadzieje, ze jakas kobieta sie zlituje nad Toba. Te zakladane przez Ciebie tematy swiadcza tylko o tym, ze nie dajesz sobie rady we wlasnym zyciu i ze desperacja przejela kontrole nad Twoim logicznym mysleniu. Gdzies sam siebie zakodowales jako prawik i nieudacznik. Tylko Ty sam mozesz sie "odkodowac". Zycie wartosciowe to nie tylko kobiety (dziewice czy nie). To twoja wartosc, praca, hobby, samodzielnosc w podejmowaniu meskich decyzji. Dziewica czy nie dziewica nie gra tu zadnej roli. Sam musisz uwierzyc w siebie!!! Pewnie jestes wartosciowym czlowiekiem, ktory cierpi na nerwice natrec. Zal mi Ciebie i zycze pozytywnego i bardziej obiektywnego rozwoju. Inaczej sam sie zameczysz chlopaku.

Gość gość
Dziewictwo to kiedys była choroba weneryczna, kiedy zanieczyszczona pochwa zarastała błoną , mieszaniną śluzu i naskórka, który się nie zluszczal w naturalnym procesie tarcia podczas prokreacji. Kobieta dopiero po pierwszym stosunku jest czysta, ponieważ wczesniej blona zbiera wszystkie zakażenia. Kobiety powinny utrzymywać regularne stosunki od czasu gdy osiągną dojrzałość płciową, inaczej nawet krew miesieczna osiada na błonie.

Gość gość
autor ty jestes jak 92 tobie to nawwt koza nieda,zdzisiony?:-D :-D :-D

Gość gość
Talibanisto, S/P/I/E/R/D/A/L/A/J do islamskich fanatyków.