Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolicie naturalne czy malowane brwi u kobiet?

Polecane posty

Gość gość

jw :)

Gość gość
Tylko naturalne, wkurzaja mnie tez zbyt grube brwi, na ktore jest teraz moda.

Gość gość
Wiadomo, że naturalne ciemne z fajnym kształtem są najlepsze, ale co ma zrobić dziewczyna, która ma jasne albo rzadkie brwi? Ma wiecznie wyglądać, jakby ich nie miała? Wtedy wiadomo, że lepsze podmalowane

Gość gość
duze czarne oczy i czarne niemalowane brwi ,lala lala ktora je ma? takie ladne oczy:-)

Gość gość
malowane, najlepiej farbą olejną

Gość gość
W dziesiejszych dniach nie ma czegos takiego, jak podmalowane brwi, sa naturalne i kwadratowe potworki. Jak dziewczyna ma naturalnie jasne brwi i je lekko podkresli kolorem to nikt sie nawet nie zorientuje, ze ma malowane, ale to dzis niemodne, dzis brwi sie rysuje od linijki :/

Gość gość
No wiadomo, że jak ma naturalnie ciemne i gęste to nie musi malować, ale jak ich prawie nie wiedac, to chyba lepiej żeby je narysowala :D Oczywiście nie od szklanki, tylko w naturalnym kształcie.

Gość gość
Ja bym wtedy polecala henne ;) Ale ja sobie moge marudzic, bo mam naturalnie ciemne brwi w fajnym kszatalcie.

Gość gość
Bo na tym polega uroda, na zabiegach u moniki :) Masz racje, jestes brzydka.

Gość gość
Mam identycznie podobne brwi jak na tym zdjeciu. Zrobione makijazem.permamentnym metoda piorkowania. Niestety jestem z natury jasna blondynka i wygladalam zawsze jak bym brwi nie miala, henna szybko sie zmywala, kredka na basenie czy gdziez tez, wiec wkurzylam sie, uzbieralam kase na ten zabieg i spookoj z kombinowaniem :)

uważam, że jak ktoś nie musi malować to po co? ja mam niesforne brwi i nie sa za ciemne, kupiłam od golden rose LONGSTAY BROW STYLING GEL - Długotrwały żel do stylizacji brwi - Golden Rose- jest super! łatwa aplikacja, nei skleja brwi i fajnie je przyciemnia- co wygląda naturalnie

Gość hajszka
ja wole naturalne, ale w momencie gdy sama mam mega cienkie to musislam skorzytsac z pomocy profesjonalistek i zglosilam sie do madame art w poznaniu. bezbolesny i efektowny zabieg malowania permamentnie brwi ;)