Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gośćwystraszona
22:09 mam nadzieję, że będzie bez wrażeń, aż się boje spać

Gość gość
Witam jak pisałem wczesniej w mieszkaniu jest zla energia i się tobą delektuje każdej nocy

Gość gość Nostradamus
Wez dwa dlugopisy i zrob z nich krzyz niech lezy na komodzie obok łożka

Gość gość
Pomys jak w snach leżą obok ciebie te postacie i cię trzymają wbrew twojej woli to jest złe Staraj się z tym walczyć są dwa sposoby albo modlitwa ewentualnie ostre txty itd

Gość gość
Kochana zrob sobie sama krzyż :) lapacz snow tez mozesz piekny zrobic sama. Zobacz na necie jak to wyglada. Zrob dzis sobie krzyż nawet z kredek czy olowkow, tylko taki symboliczny :) pomysl o nas i bys miala spokojna noc :) i jutro nam odpiszesz. Zobacz jak ludzie chetnie pisza do ciebie o sie martwia, teoj temat ma powodzenie . Zrob jak mowie , wykonają krzyżyk i go pocałuj a obok siebie poloz jakas maskotke skoro mama nie chce spac z toba. Spij spokojnie dzis kochana :) nie martw sie, jestesmy z toba, tu sa fajni ludzie na temacie :)

Gość gość
Masz jakis dyktafon albo sprzęt z dobrym mikrofonem ?

Gość gość
Autorko tobie potrzebni sa mili ludzie do towarzystwa i bedzie ok, demony nie sa nam potrzebne do szczescia, duzo pewnosci siebie ci zycze. Jestes fajna sympatyczna.

Gość gośćwystraszona
22:21 Dziękuję za miłe słowa. W sumie to dziwie się, że jeszcze nie wszedł tu nikt i nie zaczął obrażać

Gość gość Nostradamus
Jestem z tobą glowa do gory dzielna jestes będzie dobrze trochę czasu trzeba

Gość gość
gość dziś Czyli nauki społeczne się przydają? Czasem wystarczy się bardziej otworzyć na temat. Ciężko się wyzbyć przyzwyczajeń jak np.: "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". gośćwystraszona - czy ten program Enigma dał Ci jakiś punkt odniesienia do Twojego problemu z paraliżem? Czy poszukać jeszcze jakiejś alternatywy. Tylko musi mój synek pójść spać, żebym miała więcej czasu na wynalezienie jakiejś normalnej strony.

Gość gośćwystraszona
Mam różne sprzęty do nagrywania, ale jeśli chodzi o włączenie dyktafonu na noc to odpada bo jak coś potem usłysze na nagraniu to chyba zawału dostane. Wole żyć w nieświadomości

Gość gość Nostradamus
Wiem że się boisz każdy normalny by się bał kiedys sam tego doswiadczalem tylko inaczej

Gość gość
Twoja decyzja i wola co do zapisu audio czy video ? Nie chcę bys bardziej się bala nie bylo tematu

Gość gość
Ja mam jakies chamskie potwory w domu ale mam kota, przy nim nic mi nie grozi. To moj opiekun, odganiacz niechcianych gosci. Jak nie macie prawdziwego kota to kupcie drewnianego i postawcie na parapecie lub kolo lustra. Kiedys mieszkałam w obcym mieszkaniu i ciagle tam cos spadało, ciagle jakies odgłosy glupie, spadały wieszaki i takie rozne bzdety. Sprowadzilam siersciucha, poweszyl, polowal na sciany szafy drzwi , oczy mial jak 5 zl a potem sie nudził bo juz nie mial na co polować. Wieszaki przestały spadać :):) kocham mojego siersciucha

Gość gośćwystraszona
Obejrzałam enigme i moje zdanie się nie zmienia. Chce się tego wyzbyć i bezstresowo spać. Może inni odbierają to inaczej, może nie przyciągają tak złych energii, nie wiem jak to działa na innych. Wiem, że na mnie działa zle i to mi wystarczy, dość juz przeżyłam i więcej nie chce

Gość gość
Mam pytanie te postacie mowią cos ?

Gość gość
Co wy z tym krzyżem???? Już kacica na poprzedniej stronie zgrabnie to ujęła To jest narzędzie mordu! Tak jak pistolet, karabin, siekiera Komu i kiedy odbiło z tym krzyżem? Od tej symboliki chrześcijańskiej można czasem zwariować!!

Gość gość Nostradamus
Zrob kilka zdjęć w tym pokoju gdzie spisz każdego dnia pare i zobacz czy będą biale kule widac

Gość gość
Nawet jakbys włączyła dyktafon to i tak bys nic potem nie słyszała. To twoj umysł wariuje. Mozg jest naprawde zwariowanym tworem. Gdy spimy robi rozne wariackie rzeczy. Kota nie ma mysle harce :) tak samo z glowa gdy czlowiek spi to leb szajbuje. Pozdr nostradamusa :) mily jestes czlowiek

Gość gość Nostradamus
Teraz zmykam ale jeszcze dzis zawitam do ciebie przed snem pozdrawiam wszystkich

Gość gość
22:36 drugi post : bo pytala mamy o krzyż to piszemy jak tylko mozemy jej doradzic, to dziala na podświadomośc przeciez, jak chce niech ma ten krzyż skoro ma jej pomoc

gośćwystraszona Mnie pomaga ta modlitwa: -o- Święty Michale Archaniele broń nas w walce. Przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź naszą obroną. Niech go Bóg pogromić raczy, pokornie o to prosimy. A Ty, Wodzu zastępów niebieskich, szatana i inne złe duchy, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen. -o- Rano i wieczorem ją odmawiam właśnie przez te i inne ataki złego jakie miałam. Kiedy odklepuję tylko bo jestem zmęczona wówczas nie działa. I wtedy miewałam nocne wizyty z tymi paraliżami sennymi. Kiedy rzeczywiście skupiam się na modlitwie rozumiejąc wypowiadane słowa i mając świadomość do kogo mówię wówczas nie mam ataków.

Gość gość
Autorko zapał sobie mala lampeczke w nocy :) nie boj sie, zobacz ile ludzi czuwa przy tobie :) bedzie ok jestes dzielna

Gość gośćwystraszona
Zdarza się, że mówią. Raz mówił do mnie w innym języku, raz zostałam rozbudzona bo coś się mnie pytało czy go słyszę kilkukrotnie i prosilo o odpowiedź, a raz po prostu coś mówił ale nie pamiętam już treści, tak jakby opowiadał coś o sobie

Gość gość Nostradamus
Dzięki za pozdrowienia i komplement pozdrawiam

Gość gość
Autorko jak te gnidy beda sie odzywaly do ciebie to traktuj jak powietrze, udawaj ze ich nie słyszysz, nie wolno ci sie do nich odzywać, ignoruj a w myslach powiedz w*********j ( tylko to, nic wiecej)

Gość gość
gośćwystraszona Postaram się Ci w takim wypadku wyszukać strony Pana Roberta Tekieli lub kogoś podobnego, włącznie z jakimiś danymi kontaktowymi, bo nasza rola się chyba w tym temacie powoli kończy. Reszta zależy od Ciebie. Pomóc Ci może ktoś, kto ma takie same przeżycia i teraz pomaga innym ludziom zakończyć podróże astralne. Taka osoba ma tylko kompetencje, żeby Cię dalej pokierować, bez uszczerbku na Twoim zdrowiu.

Gość gość
Jak nie sluchasz tego glosu te postacie są zle i dalej szeptem mowią?

Gość gość
Pozdrowienia dla milych ludzi na temacie. Dzis w nocy bronimy autorkę przed s**********i. Jutro mam wolne moge co jakis czas pisac do pozna.

Gość gość
Widzialas cos dziwnego w ciągu dnia u siebie w pokoju?