Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
Tymczasem już za 15 godzin ponownie wybije godzina Szatana.

Gość gość
Podróż poza ciałem - Enigma, to wystarczy wpisać i znajdziesz dwie części. Nie mam jak skopiować linku, bo mi się telefon zacina na przeglądarce, a nie mam teraz dostępu do kompa.

Gość gość
Nie moge znalezc drugiej czesci

Gość gość
3 \ 4 godz wedlug starożytnych wierzen to godz szatana

Gość gość Nostradamus
Postrzeganie pozazmyslowe kup sobie łapacz snow taka pajęczyna

Gość gość
Moja rada śpij w innym pokoju może skontaktuj się z księdzem oczysci negatywną energię w mieszkaniu na początek

Gość gość Nostradamus
Pewnie boisz się zasypiać :( pokaż tym ciemnym postaciom krzyż w snach musisz pokonać ten strach więcej wiary to jest do zrobienia To że widzisz więcej od innych osob oznacza że jesteś bardziej wrażliwa na odbior energi ktora znajduje się w twoim otoczeniu

gość dziś Pan Jezus umarł na krzyżu o godzinie 15 a Szatan drwiąc przypisał sobie godzinę 3 w nocy taki tchórz, że tylko się po ciemku pokazuje. Ja się budziłam o 3 w nocy codziennie kiedyś, ale możliwe, że to żyła wodna. Wystarczy zmówić zdrowaśkę bo demony tak się boją naszej matki, że łohohoh :) Jak się budziłam w czasie paraliżu sennego wydawało mi się realne, ale po minucie się wybudziłam i leżałam na drugiej stronie więc to tylko umysł płata figle. Tak samo sen boisz się bo idziesz a tu nagle złodziej a wystarczy zmienić myślenie i zaraz ze złodziejem rozmawiasz jakbyście byli kumplami :D

Gość gość Nostradamus
Wiem że to jest trudne i nic miłego za dnia ich nie widzisz i nie w każdym śnie Tylko nie oznacza że ich tam nie ma ?oni mogą być caly czas nie robiąc ci krzywdy fizycznej jesli karmią się strachem Z czasem jesli pokonasz swoje lęki słabosci i będziesz tym postaciom wspólczuc itd Panowie w czerni spakują manatki i znikną nie obawiaj się życzę pozytywnych emocji i głowa do góry będzie dobrze Nostradamus

Gość gość Nostradamus
Sysia widzę że i ty jestes wrażliwa na odbior energi

Gość gość
Powinnas isc do ksiedza badz do kogololwiek. To ze wychodzisz z ciala to jeszcze ok ale ze widzisz zle duchy to wspolczuje. Zaglebianie sie w to to okultyzm. Szatan czeka na twa dusze. Bron boze nie odpowiadaj na zadne zadawane pytania zawsze tam bedzie haczyk. Dobrych dusz nie spotkasz. Swieci nie ukazuja sie w takich sytuacjach :/ objawienia sa nieliczne. Szatan moze ukazac ci sie jako aniol czy ktos inny swiety. Nie wierz w to, tylko modl sie od razu i budz sie. Dziewczyno ratuj sie jakos.

Gość gość
Dużo ludzi sama robi sobię krzywdę wrożby taroty itd potem jakies inne tematy ezoteryczne itd

Te taroty nawet dla ozdoby powinnaś spalić bo przez to się dzieje :)

Gość gość Nostradamus
Do autorki w świecie energi nie ma aktu wlasnosci terenu na ktorym przebywamy jedyny teren ktory należy do ciebie to twoje cialo

Gość gość
Tak, tak Syśka, w tych czasach mieli bardzo precyzyjne zegarki, podobnie zresztą jak kalendarze :-)

Gość gość
Daj krzyż nad łożko nawet jak jestes ateistką ?

Gość gośćwystraszona
Jeszcze nigdy nie bylo tak bym po paraliżu nagle znalazła się w innej pozycji. Nawet jak wracam do ciała to zawsze je widze w jakiej jest pozycji i zawsze po powrocie do ciała wchodząc w nie od razu się budze i jestem dokładnie w tej samej pozycji, w jakiej widziałam się wchodząc w ciało. A co do paraliżu to przytocze przykład tego co mi sie niedawno stało, jak dotąd zawsze miałam paraliż leżąc na plecach, a ostatnio spałam na boku i sie obudzilam i oczywiście nie moglam sie ruszyc i czulam jak ktos za mna lezy i trzyma mnie jedna rękaza bok na którym la druga reke ma podemna i mocno trzyma za brzuch, nogi rowniez mialam oplecione jego "nogami" i kazalam mu odejsc i czekalam pare sekund i czulam jak mnie powoli puszcza i gdy calkowcie puścił zapalilam swiatlo od razu. Nie bylo zadnego przejścia pomiedzy snem a przebudzeniem. W trakcie tego zdarzenia w ogole nie spalam

Gość gość Nostradamus
Powodzenia życzę

Gość gość
Jak katolicy dorwą się do tematu to zawsze jeszcze tylko pogorszą sprawę. Kobieta ma problemy z psychiką, takie anomalie mogą być wynikiem stresu pourazowego, nerwicy, lęków, bezdechu sennego. Wy pieprzone katole, jedyne co umiecie robić to naładujecie jej do głowy jeszcze gorszych, traumatycznych dla jej umysłu wizji, pogłębicie jej problemy z psychiką. Kościół wam nasrał we łbie tymi demonami, diabłami, potępieniami tak, że wysrać się byście bali, gdyby klecha powiedział, że to poskutkuje zniewoleniem demonicznym.

Gość gość Nostradamus
Nie chcę cię straszyc ale to jest negatywna energia wiem cos o tym

Gość gość katolik
Co ma piernik do wiatraka czy to katolik pisze albo żyd itd Jest problem a ty widzę wszystko wiesz najlepiej to oświec nas wszystkich

Gość gośćwystraszona
Ja osobiście nie znam przyczyny i wole nie odrzucać od siebie żadnej opcji ani tej duchowej ani tej naukowej. Jednak sugeruje sie jedynie własnym doświadczeniem, z którego wynika że jest to coś pomiędzy, nie wyznaje zadnej religii ale w takiej sytuacji mysle ze warto spróbować wszystkiego, jesli w cos nie wierze to raczej nie zaszkodzi, a nuz pomoze

Gość gość
Kościół wam nasrał we łbie tymi demonami, diabłami, potępieniami tak, że wysrać się byście bali, gdyby klecha powiedział, że to poskutkuje zniewoleniem demonicznym. - zgadzam się.

Gość gość
Mnie kosciol tego we lbie nie nasral bo ja rzadko co do kosciola chodze, po prostu znam kilka przypadkow wsrod znajomych co tez twierdzili ze to tylko psychika, a po miesiacu do egzorcysty lecieli, maja juz spokoj z dotykaniem i innymi maziajami

Gość gość
Twoja wypowiedż gośćwystraszona dziś potwierdza że złamałaś pierwsze przykazanie, nie ważne czy używasz jakiś wahadełek dla zabawy i nie traktujesz tego poważnie. Zniszcz karty Pisałaś że nie masz nic wspólnego z żadną religią ale czy jesteś ochrzczona ? Bo jak tak to zły ma na Ciebie chrapkę. Ja bawiłam się runami teraz wiem że nie ma ze Złym zabawy, Dla Ciebie to żarty dla niego przyzwolenie. Ja miałam też dziwne jazdy ale u mnie się głownie zaczeło nie długo przed i w trakcie nawrócenia które wciąż trwa. Przed spowiedzią i moim powrotem na łono kościoła miałam przez kilka lat migreny poświatowe po spowiedzi po tym jak zaczełam chodzić do kościoła jak ręką odjoł a wcześniej leki tylko łagodziły objawy i to tak silne że wątroba błagała o litość Ps Zakładam że jesteś zdrowa psychicznie

Gość gośćwystraszona
No tylko mi nie mówcie, że jestem jakąś wariatką...te dziwności dotyczą tylko spania, za dnia funkcjonuje jak każdy inny człowiek

Gość gość
Hej współczuje Ci a czy robiłaś coś już żeby się TEGO pozbyć ?

Gość gość
Wystraszona Wszystko ci wmówią. Nie mają pojęcia o czym gadają, ale najmądrzejsi we wsi i na kaffe. Ja bym nie ciebie leczył z paranoi a ich. Masz dar, naucz się go wykorzystywać i ciesz się nim. A krzyżowcom na pohybel. Niech jadą walczyć z IS :-P

Gość gość
Autorko nie daj sobie wmówić że to dar, zresztą sama chyba czujesz że to nie jest dobre

Gość gość
14:08 egzorcysta podświadomośc wyleczyl ;). To tak dziala :)