Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
Nasza rola sie nie konczy, jestesmy z nia do pozna

Gość gość
gość dziś Nie chodzi o "nauki społeczne" a o twoją otwartość. Gdybyś była psychologiem lub psychiatrą z krwi i kości, a takich mam w swoim otoczeniu (w rozumieniu grono przyjaciół) sporo, miałabyś klapy na oczach a "otwartość" zakopała głęboko, tak na dwa sztychy do ziemi. ;-)

Gość gość
Ludzie zadają dobre pytania , to jest wazne

Gość gość
gość dziś Chodzi mi o to, że jak najbardziej się kończy nasza rola. Dalej możemy wystraszoną podtrzymywać na duchu i udzielać jej naszego wsparcia, ale musi jej pomóc ktoś, kto się na tym zajmuje na co dzień. Czyli fachowiec - osoba która jest po takich samych przeżyciach, pomaga innym ludziom na co dzień i z nie jednym przypadkiem się zmierzyła. Za dwie godziny będę mogła wyszukać kilka stron, ale teraz nie za bardzo mam czas.

Gość gośćwystraszona
Nie odpowiadam im. Mówią do mnie póki sobie nie pójdą a trwa to tak od kilku sekund do kilku minut. W końcu odpuszcają. Dziękuję za pomoc, jednak boje sie ze im więcej o tym pisze, tym więcej o tym mysle i jest większe prawdopodobieństwo ze może sie wydarzyc.

Gość gość
gość dziś Mój brat studiuje psychologię i też ma otwarty umysł. Kuzynka mojej mamy też jest psychologiem z krwi i kości, ale na dodatek zawsze była bardzo wierząca i praktykująca, a jest otwarta na różne doznania i nie ma klapek na oczach.

Gość gośćwystraszona
Teraz postaram sie zasnąć, jutro dam znać czy coś się złego wydarzyło, ale najpierw poczytam jakąś książkę zeby zajac mysli. Dziękuję za zainteresowanie sie tematem i pomoc. Dobranoc wam , kolorowych snów :)

Gość gość
Aha no tak, masz racje, taka rola sie konczy bo byly juz koty krzyże dektafony i inne porady , my mozemy tylko wspierac :) i wiesz mysle ze to jest najwazniejsze teraz dla niej , by nie byla sama :) gro ludzi przeciw k****m z zaświatów . Modlitwa aniele Boży stroju moj ty zawsze przy mnie stoj :) zawsze we dnie rano w nocy badz mi zawsze ku pomocy...... broń mnie od wszelkiego zlego. Jako dziecko i mloda dziewczyna zawsze tylko ta modlitwę odmawialam. Bylam wesola dziewczyna. Potem przestalam odmawiać ( teraz sobie to uzmyslowilam) i jakby moja wesołość odplynela. Od dzis zaczne znow :) autorko ty tez i my wszyscy. To jest piekna modlitwa. A gdy cis mi ginęlo modlilam sie do św Antoniego. Jest jeszcze patron od spraw beznadziejnych , musze poszukac jak sie nazywał

Gość gość
OK Ja ze swojej strony apeluję do koleżanek i kolegów z tego tematu, którzy wychodzą z ciała i to lubią: ODPUŚCIE SOBIE DZISIAJ ZABAWY Wiem, ze wczoraj były robione pewne próby, to się wie, niczego nie trzeba się domyślać OBYSCIE NIE DOSTALI PRZTYCZKA W NOS Z DRUGIEJ STRONY! Tak że dzisiaj ma być spokojnie, idziemy grzecznie spać a ręce na kołderki ;-) DOBRANOC!

Gość gość
Nic sie nie wydarzy. Nie boj sie. A jesli beda gadaly do ciebie to nic nie mow, absolutnie nic, buzia na klodke, jutro chyba idziesz do szkoly tak i musisz juz spac? Ta książka to dobry pomysl.

Gość gość
Zawsze przywołujcie swojego aniola by nie odszedl od was :)

Gość gość
23:06 hahaha :) no wlasnie, dzis zadnych wychodzen z ciala. To ma pomoc dziewczynie

Gość gość
Rece na kolderki hehe ;) pozdrowienia dla kochanych ludzi z kafe , na tym forum sa anioły ;) nie bez powodu zagubieni ludzue tu wchodza.

Gość gość
gość dziś Jedno co Was tłumaczy to .... dobre geny! ;-)

Gość gośćJoanna
CZY przezylas cos jako dziecko,szok.. choroba,czy może boisz sie malych pomieszczeń,czy masz astmę,jakie masz relacje w domu..boisz sie ciemności, jak ,,wychodzisz,,to chcesz zapalić Swiatlo? gdzie idziesz najpierw ? Kuchnia,lazienka czy pokoj rodziców? czy mozesz odpowiedzieć na te pytania

Gość gość
Darmowa terapia psychiatryczna. Sa dobrzy ludzie na tym swiecie.

Gość gość
Autorka poszla spac chyba ale badzcie myslami przy niej i napewno kazdemu z was odpisze na pytania. Z pewnoscia czegos sie bala w dzieciństwie, moze miala zle sny.

Gość gość
23:16 ja np zawsze sie balam ciemności i myslalam ze cos siedzi pod łóżkiem ale to chyba kazdy tak ma jako male dziecko, balam sie nawet dziurki od klucza

Gość gość
Chyba te k***y do mnie przyszly bo telewizor mi sie psuje. No coz, bede czuwać nad autorka przy telefonie ;)

Gość gość
gość dziś To nie dobre geny, ale patologia wśród ludzi wybierających zawody. Ja od studiów nie mogę znaleźć pracy w zawodzie, a się bardzo marnuję, bo placówki są likwidowane, albo zmniejszane do minimum. Przeważnie pracują ludzie od czasu PRL-u, którzy wpadli w zwykłą rutynę, a młodzi którzy mają pracę przejmują ją po rodzicach, albo bliższych krewnych. Z psychologią jest jak z medycyną czy prawem. Większość młodych, to dzieciaki ludzi, którzy w takich zawodach już pracują. A ludzie z zacięciem i pasją do pracy nawet nie mają szans na realizację się w życiu zawodowym :/ Ja przynajmniej raz na jakiś czas mogę pomóc komuś na forum przy trudnych tematach. :)

Gość gość
Kot spi w klebek to chyba nic zlego sie nie dzieje oprocz rozlaczajacego sie telewizora . Kiedys wlaczal sie sam na caly regulator o 12 w nocy, myslalam ze serce mi wyskoczy. Okazalo sie ze byl kupiony z takim ustawieniem na budzenie o 24. Bylam sama wtedy w nocy.

Gość gość
Nic tak nie pomoze jak dobra modlitwa i woda swiecona. Nie na darmo ludzie mowia od wiekow: "boi sie jak diabel swieconej wody"

Gość gośćJoanna
Dalam odpowiedź i nie widzę..jej tzn byly to podpowiedzi do,zastanowienia dzis okolo 2315 aha nie bylo hasla kiedy to ,,wychodzenie,,sie zaczelo czy w dzieciństwie przezylas szok,Np choroba ,porzucenie Itp relacje w domu. z mamą?,mama wie?czy nie rozumie? podpowiedz..czy masz klaustrofobie,astmę,boisz sie ciemności? gdzie ,,idziesz,,jak wychodzisz ? Do,lazienki,do kuchni,do pokoju rodziców,czy ktoś starszy babcia moze,sąsiadka wróżyła z kart,czy byla medium,ale to na marginesie,,

Gość gość
23:26 :) ja tez lubie pomoc ludziom. Z wieloma zagubionymi tu pisalam , zawsze wchodze na tematy ktore proszą o pomoc, ludzie ktorzy chca sie zabic lub zagubiona mlodziez. Kocham młodych ludzi , lubie im pomagac :)

Gość gość
Jej mama wie, dzisiaj zwierzyla sie mamie. Chcialy poszukac krzyża ale okazalo sie ze nie ma w domu . Oooo u mnie tez nie ma ;) ale mam kota

Gość gość
melduję sie na posterunku :)

Gość gość
moze dziewczyna juz nas nie czyta ale te mendy wiedza ze ma wsparcie z kazdej strony ;)

Gość gość
Wroce przed 24

Gość gość
Dlaczego czarownice maja koty ? Znak rozpoznawczy ze demonom slużą?

Gość gość
Kot to święte zwierze a czarownice wcale nie maja kotow. Kot nie boi sie duchów to i ja tez sie nie boje skoro on sie nie boi ;)