Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
Joanne chyba demony zaatakowały hahaha

Gość gość
słowianin fnw dziś Wiesz co, ciekawi mnie jedno. Jakie byś miał wyniki przy podstawowej analizie osobowości, albo przy teście dotyczącym zaburzeń społecznych. Ale od studiów takimi badaniami się nie bawiłam. Z obserwacji widzę, że masz płytki światopogląd, a obrażanie ludzi jest u Ciebie na porządku dziennym, czyli nie radzisz sobie z własnymi kompleksami i najprawdopodobniej z problemami życia codziennego, dlatego stosujesz obronę przez atak. O tym, że tworzysz sam bezsensowne tematy już nawet się nie chcę wypowiadać, bo to też poziom inteligencji emocjonalnej. Braku wiedzy Ci nie zarzucam, bo mnie to nie obchodzi jakie masz wykształcenie i ile masz lat. Większość ludzi na kafe gdy udziela porad od tak, z własnych przemyśleń może tylko zaszkodzić autorowi. Nie mam ochoty wdawać się już w jakiekolwiek dyskusje z Tobą, bo nie ma to najmniejszego sensu.

Gość gośćJoanna
melasa kotlasa abrkadabra srabra madra job twoja mać pizumiziu chiziu fiziu fananana na kolana pietruszka to gruszka słowianin to nie ziemiann marsjanin to nie slowianin ide spac

Gość gość
Gosciu joanno napisz to jeszcze raz ale z sensem ;)

Gość gość
Joanno ktos sie podszywa pod ciebie

Gość gośćJoanna
marsjanin to ziemianin słowianin to merkel dworzanin

Gość Gothic
Jestem dyżurnym Kafeteryjnym egzorcystą. Kontakt: heilige_geld(małpa)wp.pl Koszt modlitwy o oczyszczenie mieszkania / domu, to 20 zł.

Gość gość
gość Joanna urzekłaś mnie swoim wierszem :) :D

Gość gość
Gothic zbierasz na wódkę święconą? :D

Gość gość
Pieniądze najlepiej wysłać pocztą (przekaz pieniężny). Adres podam w e-mail'u zwrotnym.

Gość gość
słowianin do******lnin ziemianin slowianin nie lubianin joanna garki teraz zmywanin do kuchni idani baaaj

Gość gość
17:33 widze ze zabolalo ;) nie emocjonuj sie tak kochanie ;)

Gość TrójkątZOkiem
Haha ale beka z tego tematu. Zwłaszcza ze Słowianina i Joanny hahaha.

Gość gość
Gothic dziś Jestem dyżurnym Kafeteryjnym egzorcystą. Kontakt: heilige_geld(małpa)wp.pl Koszt modlitwy o oczyszczenie mieszkania / domu, to 20 zł. Hehehehe dobre dobre juz wpłacam ile chcesz zaplace wiecej ;) duren

Gość TrójkątZOkiem
Ps. Słowianin, to Persefona vel Syn Fubu.

Gość gość
Slowianin ozywil temat ;) znam jednego takiego jak on :) kazda kobieta go rzuca , bardzo toksyczny czlowiek

Gość gość
Tez mam beke teraz , Joanna fajna , Slowianin typowa czarna owca

Gość gość
Slowianin jest slaby , bardzo suie przejmuje opiniami na swoj temat. Pisal ze lubi jak go sie wyzywa ale dzielnie sie stawia. Momentami jest ok ale przewaznie wredny czlowiek z niego, taka menda

Gość TrójkątZOkiem
Słowianin jest po prostu człowiekiem malutkim, zakompleksionym, szukającym poklasku w durnym internecie, gdzie czuje się anonimowy. Jest nieporadny życiowo, samotny, bez perspektyw, wyjątkowo nieurodziwy typ zapewne z niego.

Gość gość
Kaczor Donald powiadasz ? To masz lat kolo 50 Slowianinie ?

Gość gość
Nie morduj slowianinie bo do puszki cie wsadza jak kajetana ;)

Gość gość
Słowianin Ty chyba lubisz jak ludzie cię oplują, obsikają, zelżą, wytrą tobą tyłek Już wcześniej widziałem twoje wpisy na kafe i się zastanawiałem jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, żeby tak pisać, reagować? Ojciec cię gwałcił? Rodzice napili przed twoim poczęciem, stąd objawy zespołu FAZ? Są ludzie, którzy wzdrygają się na widok takich karłów umysłowych Ja jednak należę do tych, którzy współczują Bo to ty jesteś OFIARĄ LOSU

Gość gość
Slowianinie przyszla mi mysl bo ktos zauwazyl ze jestes zakompleksiony. Masz malego czlonka? Ze tak zapytam na forum ;) innych przepraszam za seoje zachowanie ;)

Gość gośćJoanna
Czekam na odpowiedź,,wystraszonej., Słowianin,i .,gość.. i...drogia interio wiem od ludzi,ze interia jest w porządku..wiec probuje. ,,znajoma..bo,macie moje dane dalam logo,haslo i,nr telefonu, wiec jak,zwykle wiecie kto,,do kontroli.. a co do faktow to jestem ze strony mamy jej,mamy czyli babci w polowie Prusaczka w polowie,Żydówka , z tego moze powodu jestem,uczulona na,XENOFOBIE rasizm,nietolerancje, wiec nie piszcie tak jak pewne niemieckie partie przed druga wojna swiatowa do,.Nikogo,.bo,mogę byc,na ten,temat przewrażliwiona,a jestem tu po to aby,tu w,kafeterii,rozmowa byla ,,babska.. Przyjazna ,a rady osobiste wiec proszę kontrolerów,,w interii aby,zdjelo,noge z gazu,, bo,wkrótce i tu nikt nie wejdzie, będą tylko szowiniści,i propagandziści podżegacze. I aferzyści,,.i,,mściciele,, niektorzy tu,są,wem,skad Reasumując w dobie. Kiedy inne portale są,.,dziwnie,,i ludzie będą chcieli,znalesc swoje miejsce Np,w,.Kafeterii.... spróbujcie ,.popracować nad profilem w kafeterii,polityka,i,Xenofobia jest na innych,portalach,.niektórych..

Gość gość
Słowianin Ty chyba lubisz jak ludzie cię oplują, obsikają, zelżą, wytrą tobą tyłek Już wcześniej widziałem twoje wpisy na kafe i się zastanawiałem jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, żeby tak pisać, reagować? Ojciec cię gwałcił? Rodzice napili przed twoim poczęciem, stąd objawy zespołu FAZ? Są ludzie, którzy wzdrygają się na widok takich karłów umysłowych Ja jednak należę do tych, którzy współczują Bo to ty jesteś OFIARĄ LOSU Hahahahahahahahaha dobre dobre kocham cie za ten wpis :):) ale mam beke, nikt nie broni Polaczka

Gość gość
Joanno błagam cie prosze. Co ci sie stalo? Piszesz od tylu czy jak? Moze demon w ciebie wszedl , o jakim numerze telefonu piszesz hahahs

Gość gość
Slowianinie nikt ci nie zabrania pisac swojego zdania na temat i ty pozwol innym wypowiedzieć sie bez obrazania. Przeciez ty zaczales obrazac i wywyzszac sie. Przeciez nie jestes lepszy od nikogo. Ogarnij sie.

Gość gośćJoanna
No,oczywiscie,mój ostatni wpis byl w większej mierze do interii ktoś sie podszywa pod Joanna to fakt. no,trudno ,da sie tu normalnie pisac z ,,wystraszoną,,przy tej dziwnej,nagonce ? ? Pozdrowienia dla interii naprawdę mial ten portal świetną opinie moje koleżanki mogly tu pogadac.. pozdrowienia

Gość TrójkątZOkiem
18:08 Nie tyle małego co niesprawnego. Impotent jak ta lala :D.

Gość gość
Slowianinie wyrazasz sie w sposob jak satanisci. Wiem cos o nich i napewno nim jestes