Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
Słowian jak nie obrażasz kobiet, jak dzisiaj jedną Panią wyzywałeś od śmieci, a ona w żaden sposób Cię nie obraziła, tylko pokazała Twój brak kompetencji w niektórych sprawach. I ukazała coś co wszyscy tu widzą. Swoją niekompetencję i brak wiedzy zastępujesz zwykłym chamstwem, co pokrywa się tylko z tym, ze jesteś zakompleksionym człekiem. Kobietka Ci w porost przedstawiła to za pomocą jednego z Twoich tematów na jak niskim poziomie jesteś. No coś mi tu nie pasuje. Za darmo ją zwyzywałeś, tylko dla tego, że się z Tobą nie cackała jak inni. Tylko ona była ponad te Twoje chamstwa i zaczepki, bo potem dopiero odpisała autorce, a Ciebie zlała, jak reszta mądrych ludzi.

Gość gość
DO SŁOWIANINA Nie wiem czy wiesz kolego ale wiele twoich wpisów tutaj jest zwykłą OBRAZĄ UCZUĆ RELIGIJNYCH Za to w naszym kraju się karze Zrobienie screenów to najmniejszy problem Zgłoszenie tego na policję/prokuraturę również nie stanowi żadnego problemu Wyszukanie twoich danych osobowych również - tam są od tego specjaliści Ostatnio, już jedna sprawa została zgłoszona na kaffe i z powództwa cywilnego będzie miała ciąg dalszy Przeholowałeś, więc twoja może mieć taki sam ciąg dalszy Nie do końca 'taki sam', bo tu już nie jest potrzebne powództwo cywilne, takie sprawy są ŚCIGANE Z URZĘDU x Chcesz coś powiedzieć?

Gość gość
Ej ej ej mam ci przypomnieć? Sam wladowales sie na temat ni z gruszki ni z pietruszki czy z choinki i siadles na najbardziej milym chłopaku na temacie. Jego wybrałeś az sie zdziwilam ale odrazu wiedzialam dlaczego , bo mu kolego zazdroscisz bo ludzie tu mieli sympatie do niego, pisali jaki jest mily a ciebie przez to szlag trafiał. I to tej pory nie pokazales o co ci wlasciwie chodzi. Jestes przybleda tyle w temacie.

Gość gość Nostradamus
Astralne istoty niefizyczne subtelne formy życia nieograniczone niektore posiadają pozytywną nature bywają miłe a inne są negatywne jak Słowianin ich poziom inteligencji się rożni i mają iluzoryczne formy Ńiektore z nich na nieszczęscie czerpią przyjemnosc z dręczenia dokonując projekcji np czarna postać itp Karmią się naszą energią czują nasz strach

Gość gość
Nikogo nie obrazał. Nazwał tylko "srakami"bo w coś wierza, jak i masę innych inwektyw, ty koleś mówisz o obrażaniu?? Nie rób z siebie ofiary. Jesteś agresywny, sfustrowany, wrzeszczysz, lżysz i poniżasz każdego , kto napisze ,że cos w tam wierzy,że myśli inaczej niż ty . Kto ci dał takie prawo? Nikt. Ty sam sobie dałeś bo czujesz się lepszy niż reszta , umajony synek Swarożyca z problemami psychicznymi. Zmień nick bo naprawdę zanieczyszczasz piękną nazwę Słowianina swoją pychą i obrzydliwością. Słowianie byli z natury dobrymi wyrozumiałymi ludźmi, ty jesteś zarozumiały i głupi w swojej wielkiej pysze.

Gość gość Nostradamus
Mykam pluskac pozdrawiam wszystkich milej nocy życzę co złego to nie ja

Gość gość
22:35 no wlasnie, bardzo dobrze, niech go zamkną, pojdzie do wiezienia i bedzue spokoj na kafe. Rozumiesz slowianinie co ta osoba napisala? Pograzasz sie! Popełniłes przestępstwo , sprawa smierdzi, nie bedzie fajnie , przegioles palke madralo

Gość gość
MOże Nostradamusa zona woła, może idzie spać by rano wstać do pracy zamiast dyskutować z wariatem który nie ma życia i do tego te jego idee i jest chory z nienawiści do inaczej myślących....

Gość gość
Ty tez slowianinie nie odpiwiedziales innym na pytania to dlaczego maja tobie odpowiadać na kazde. Na bank jesres jehowym i jesres tu po to by głosić bo wy tacy jestescie ze im wiecej gadac tym lepiej , gadac gadac gadac, nawet juz smsowo i meilowo glosicie by sie jehowie podobać. Zajmij sie lepiej swoim zyciem bo jest widac w rozsypce .

W moich oczach aż kipi życie i energia, i mimo iż wydawać by sie mogło że to groźny wulkan, że to zbyt gorąca lawa która niesie śmierć to jednak ja żyje, ja działam, moje erupcje to oznaka życia, lawa piekielnie gorąca i niedostępna. Tak oto Ja. Gaszę was, każdy ucieka przede mną w popłochu, jedynie morze może mnie ujarzmić, ale w was nie ma nawet tego żywiołu. Nawet jednego z żywiołów, nawet nie potraficie ich wymienić.

Gość gość
Nostradamusie :) pozdrowienia dla zony i dla ciebie :) milych spokojnych snow i wracaj do nas kiedy mozesz :) nie przejmuj sie nim. Dobranoc :) ja chwile jeszcze bede .

Gość gość
Psychiatra potrzebny od zaraz. Bo wulkan eksploduje! Różnych głąbów na kafe widziałam ale ten Słowianin bije wszystkich:)

Gość gość
Kazdy ucieka przed toba w poplochu? Chyba zartujesz czlowieczku jehowo . Nikt jeszcze przed toba nie uciekl. Skromnoscia nie grzeszysz

Gość gość
Slowianin jest psyhicznie chory ;) zobaczcie co pisze. On siedzi w zakładzie dla oblakanych i caly dzien siedzi na kompie. Ciekawe ile wytrzyma na temacie. To stary dziad z PRL jeszcze ;) bawi sie papierkami Donald i kupami w szaletach miejskich, zachwyca sue tymi kupami i rozmysla o nich ;)

Gość gośćJoanna
Mefisto Słowianin z wulkanem się budzi mefisto z wulkanem se spodnie pobrudził slowianin mefisto ach co teraz zrobisz do pracy nie pojdziesz bo nie wyrobisz gacie masz jedne do noszenia wulkanem swym zrobiłeś ogromne zniszczenia Joanna ci jednak nic pomoże niech zabrudzone zgniją w twojej norze!!!!!

Gość gość Nostradamus
Dzięki za pozdrowienia wzjajemnie serdecznie pozdrawiam Dobranoc

Gość gość
Na moje pytanie też nie odpowiedział, bo tylko zaatakował Kobietkę. Czyli temat też czytał pobieżnie, tylko żeby sobie ofiarę znaleźć i jej się przyczepić. Kobietka wytłumaczyła stan paraliżu sennego nie przez pryzmat kościoła, ani przez pryzmat OOBE. Słowianin Ty się do niej przypierdoliłeś, bo miała większą wiedzę od Ciebie w tych tematach, w których chciałeś brylować. Nie wyszło Ci z nią to ją od śmieci zacząłeś wyzywać. To pomyśl kim Ty dla niej jesteś, jak była ponad to i nie dała Ci się wciągnąć w Twoje chore prowokacje.

Gość gość
On ma sentyment do kup z kiblow z lat 70 ;) i do szkielek ktore sa wartosciowsze od diamentow ;) jaka przedstawia wartosc, jaki szlachetny hoho

Gość gość
Slowianinie w tobie kipi ale jad ;) nie zycie nie radosc ani nic tylko jad

Gość gość
Joannoooo hahaha to bylo piekne :) az pryklam baka ze smiechu az kot sie obudził hahaha. Przepraszam za baczka ;)

Gość gość
I jak was nie kochac ;)

Gość gość
Mielismy miec w dupie slowianina a caly dzien z nim sie droczymy hehe

Gość gośćJoanna
On to wulkanem swym eksplozje tworzy wulkany ma w spodniach o kolorze zorzy mefisto-słowianin władca wulkanow spodnie ma już w dziurach od eksplozji tytanów o wulkanie mefista spocznij w koncu w portkach bo zyc nam tu nie da zakazana morda słowianin mefisto niech w końcu się zatka bo jego wulkan spotkać moze jatka Joanna zagniewana zaczaruje supełek eksplozji nie będzie już miewał ten diabełek!!!!!!

Gość gość
Slowianinie mamy niezła beke z ciebie wiesz. Dam ci nowa nazwe, bedzuesz dziadkiem , bede tak sie zwracać do ciebie. Bo w koncu jestes najstarszy na temacie ;) dziadek mefisto? Czy jak wolisz? Joanna napisala Slowianin mefisto a dla mnie jestes dziadek , dziadek ktory juz nie bzyka i dlatego sfrustrowany. Sory kochani ale juz nie moge z niego, wasze posty to padam ze smiechu :)

Gość gość
Dziadek zaraz eksploduje ;) Joanna go załatwi do konca ;) ile wytrzymasz jeszcze dziadku :)

Gość gość
Chyba temat od rana przestal dotyczyć autorki a dotyczy mefisto hmmmm, caly dzien z nim piszemy ;) dobre dobre co za poświęcenie ;) ale coz, zlo trzeba niszczyć ;)

Gość gość
Albo "stary diabeł" ;)

Gość gość
Kłótliwy jest dziadek. Konfliktowy.

Gość gość
Dziadziuniu opowiedz nam bajeczke na dobranoc :) napewno znasz fajne