Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
-->>gość dziś Niestety ale masz astrala Lepiej mieć HIVA , słowo!

Gość gość
Czytam kochani na necie o tych wszystkich zmorach czortach , chcialabym wam kopiowac ale uzna jako spam. Moj facet juz przyjechal po tygodniowej rozlace to dokladnie wypytam go bo narazie tylko podpytywalam jak to jest z tym wychodzeniem z ciala. Jak bede wszystko wiedziec to wam dokladnie przekaże. Jemu to sie zaczelo po narkozie, mial smierc kliniczna i widzial co sie z nim dzieje podczas zabiegu. Nie za bardzo chce i tym szczegółowo opowiadac ale wyciagne za jezyk. Pytalam tylko czy cos sie stanie gdy sie nie wroci do ciala to powiedzial ze nic sie nie stanie :) ze to stan umysłu i ze od wychodzenia z ciala nic sie nie stanie. Tyle dzisiaj mi powiedzial ;) TO JA OD KOTA :)

Gość gość
Dziekuje za temat perełke o śmiesznych rzeczach zrobionych w dzieciństwie. Poczytam sobie gdy bede miec troche czasu :) zapisalam w zakładkach i moze tez cos wyszukam w pamięci śmiesznego ;) i dopisze .

Gość gość
A co zrobic by miec szczelna aure? A Joanna jest tu jeszcze ? :)

Gość gość
Nie wiem czy tutaj ktos napisal (pewna pani) czy na necie czytalam ze wyszla z ciala i maz sie przeraził bo poczuł zimno od niej i płakał bo sie bal ze umrze. Wyciagnelam teraz od mojego ze tej pani nic by sie nie stalo, cialo żyło caly czas i nawet jakby jej dlugo w nim nie bylo to nic by sie nie stalo. I pytalam czy na dlugo mozna wyjsc i czy daleko i on powiedzial ze tak a ja na to czy by sie wróciło po dlugim czasie do swego ciala to powiedzial zdecydowanie ze tak. On szukał kogos po wyjściu z siebie, szukał daleko od siebie dxiewczyny w jakims internacie ktora kiedys kochal. I bez problemu pozniej wrocil do ciala. Widzial ten internat , dzuewczyny nie bylo. Potem pojechal tam naprawde i mowil ze nawet firanki byly takie same :) tyle sie teraz dla was dowiedzialam. Szok z tymi firankami, nigdy wczesniej ich nie widzial a one byly takie same gdy potem po tym wyjściu z ciala tam pojechal. Mowil ze to nie jest niebezpieczne. Ale to ze zmory sa we snie to nie jest dobrze mowil , ze wtedy trzeba zasięgnąć fachowej porady by nie meczyc sie psychicznie. Trzeba to wyrzucic z siebie, cos zrobic by nie mialy dostepu do was :) by nie zwariować od tego , nie dostac czsasem depresji od tego czy jakiejs choroby . Tyle sie dowiedzialam. Pytalam jeszcze ile taka podróż poza cialem moze trwac i powiedzial ze ile sie chce i nie ma mozliwosci by cialo umarlo , cialo wtedy zyje i nic mu nie jest. Bardziej sie zaniepokoił zmorami . Z ciala juz nie wychodzi bo juz nic nie chce widziec i wiedziec i jest poważny dojrzały facet i juz nie ma takich potrzeb ;);) to tyle kochani . Zajme sie nim bo zly jest chyba bo wzdycha juz hehe . Odezwe sie jak cos jeszcze powie ;) TA OD KOTA ;)

Gość gość Nostradamus
Czlowiek zmienia się co 7 lat może to mieć związek zmianną astralną u danej osoby Astral przenika i otacza cały nasz świat jest materią eteryczną Nie radzę z tymi rzeczami eksperymentować zagroźenia istnieją

Współczuję Autorko, kiedyś bawiłam się w LD, często przechodziłam w świadomy sen bezpośrednio z paraliżu przysennego, kilka razy czulam wibracje, ale stopowałam to, bo brakowało mi jaj by spróbować wyjść. W sumie to do dziś brakuje.

Gość gość
Pewna znajoma opowiadala mi jak wyjechala służbowo na kilka dni do innego miasta Zamieszkala w osrodku letniskowym było lato Pewnego dnia robiąc sobie jedzenie w domku nie zakręcila dokladnie gazu i stracila przytomnosc W tym czasie widziala jak jej mąź w domu lata z kijem i ganiał szczura Jak wrocila ze szpitala do domu opowiedziala co widziala mąź byl w szoku

gość dziś Nie wiem czy tutaj ktos napisal (pewna pani) czy na necie czytalam ze wyszla z ciala i maz sie przeraził bo poczuł zimno od niej i płakał bo sie bal ze umrze. x Moja była bioenergoterapeutka to mówiła. To były jej doświadczenia z wychodzeniem z ciała kiedy bardzo długo jej nie było i mąż nie mógł jej dobudzić. Wówczas i mnie również te praktyki proponowała. Także nie wydaje mi się aby celowo chciała w tym temacie ubarwiać. Na szczęście nawet przed nawróceniem nie miałam ku temu pociągów aby takie dziwactwa praktykować. Osobiście nie wierzę w opowieści aby wychodząc z ciała móc poznawać np. warstwy stropu czy widzieć te same firanki. Z jednego prostego powodu po wyjściu z ciała w moim przypadku było tak, że ta rzeczywistość jest po prostu inna. Jest się w takiej jakby szarości a nie w rzeczywistym fizycznym świecie.

Gość gość Nostradamus
Wystraszona życzę spokojnej noćy pokonaj strach mysl pozytywnie jestem z tobą pozdrawiam wszystkich

Gość gość
Przeniknij wyobraźnią a zobaczysz dasz radę wyjsc z tego

Gość gość Nostradamus
Bezpiecznym wyjsciem a raczej kierunkiem jest odkrywanie wlasnego wnętrza zrozumienie samego siebie Porozumienie się ze swoją własną podświadomoscią i nadswiadomoscią Powodzenia życzę

Gość gość
Widzę że dziś nie popiszemy i nie będzie maratonu szkoda

Gość gość
Co to awaria na kafe ?

Gość cość
up

Gość gość Nostradamus
Dobranoc miłych snów życzę pozdrawiam*-*

Gość gość
Kafe blokuje temat :(

Gość gość
Ejj

Gość gość
Czemu ta strone kafe blokuje ?

Gość gość
Kafe blokuje wartosciowe tematy nie pierwszy raz :(

Gość gość
Ktoś pewnie zgłosił temat, a przy sprawdzaniu blokują. Mi kilka postów wysłanych w ogóle nie weszło

Gość As28
Może jutro będzie lepiej. Dobranoc i kolorowych snów

Gość gośćjoanna
Joanna w weekend intensywnie romansuje Lecz W poniedziałek znów wam porymuje Strachow się dziś nie bójcie A diabolicznych dziadkow ignorujcie Abrakadabra koko maroko Wrednym ludziom cztery muchy w oko Hokus pokus zielone czorty Niech wam się w nocy przysnia wielkie torty

Gość gość
Masakra jakaś z tym blokowaniem:(

Gość Hehgość
Modelka "Osobiście nie wierzę w opowieści aby wychodząc z ciała móc poznawać np. warstwy stropu " x Mam takie same spostrzeżenia. Tamtą opowieść lekko naciągnąłem, być może dlatego, że ta osoba również może pojawić się w naszym temacie. Znamy się osobiście a wolę zachować pewne incognito, bo wtedy piszę szczerze. To o czym wtedy napisałem nie tyczyło się zwykłego wyjścia a wyjścia w śmierci klinicznej. Budynkiem nie był hotel a szpital do którego gościa przywieźli już nieprzytomnego, więc nie miał okazji poznać wcześniej jego struktury. I nie było to w Chorwacji a w Rosji. Tyle wyjaśnień Nie wiem jak to jest w śmierci klinicznej, może zmysły są bardziej wyostrzone, skoro dostrzegają więcej niż my w zwykłych wyjściach x Serdecznie Pozdrawiam :-)

Hehgość dziś "To o czym wtedy napisałem nie tyczyło się zwykłego wyjścia a wyjścia w śmierci klinicznej." x W takim razie to wszystko wyjaśnia :) Z relacji osób z powrotu ze śmierci klinicznej tak rzeczywiście wynika, że widzą nasz świat fizyczny w takim wymiarze i odbiorze jakim my go widzimy. Mówi o tym gość w audycji radiowej z linku: x Nocne Światła - Życie po życiu - Andrzej Duffek, Podróżnik po Zaświatach https://www.youtube.com/watch?v=7KloA5BQwm8 x On mówi więcej. Nie tylko widział będąc "duchem" poza ciałem innych ludzi i wszystkie zdarzenia podczas operacji ale również miał dostęp na myśli innych ludzi i wiedział kto i gdzie się za niego modli i jakimi słowami aby mógł wróć do żywych. Bardzo ciekawie się go słucha. Jak dla mnie niesamowite świadectwo. x A w Twoim przypadku jak było kiedy wychodziłeś z ciała, widziałeś wszystko w innym wymiarze jakby w różnych odcieniach szarości czy to co widziałeś było w kolorach? W moim przypadku te szarości nie był dla mnie jakoś interesujące żeby chcieć się tam pojawiać. x Serdecznie Pozdrawiam :) mykam spać

Gość gość
To nie jest wychodzenie z siebie tylko stan umysłu, nic z ciala nie wychodzi.