Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
SŁOWIANIN To nie były żarty Przesyłam screeny na pocztę policji Nie trzeba wychodzić z domu, nie trzeba z nikim spotykać się osobiście, mamy XXI wiek Co oni z tym zrobią? Nie moja broszka Na pewno nie pozostawią tego bez echa, taką mają robotę To, że piszesz z nicka czy spod innego pseudonimu niczego tu nie zmienia, bo to bez znaczenia A to, że inni też tak robią? Gadasz jak dziecko! Tłumacz się tak w sądzie, a na pewno potraktują za okoliczność łagodzącą :-D Dodaj jeszcze, że byłeś pijany lub naćpany Zrozumieją Bez pozdrowień - pół godziny w plecy przez ciebie

Gość gość
Temat sie zacial ? Kafeteria zatrzymała ?

Gość gość
Haha widzisz Dziadku rozszyfrowalam cie, juz nie bzykaszz . Co nie napisze to sie zgadza co do cuebie ;)

Gość gość
Dziadku rzucone klatwy wracaja ;) nie boisz sie raka ? Az tak jestes rozwscieczony ze rzucasz klatwami. Nie umiesz sue opanować . Ten pan napewno nie zachoruje na raka a ty od kuedy wierzysz w klatwy co? Przeciez gardzisz różnymi takimi rzeczami :) uspokoj sie napij sie ziolek ;)

Te wszystkie posty powyżej to podszyw. Nie wiem jak to robią. Nawet tematy mi poznikały z profilu i przeszły do podszywa :-( Chamstwo Przepraszam wszystkich!

Gość gość
Dziaduniu mij kochany podpowiem ci jeszcze ze to zglos nie zawsze usuna posta :) malo wiesz . Oni decydują czy usunac. Nie zauwazyles ze oczywiscie mozna zglosic post do usunięcia ale nie kazdy jest usuwany. A seoja droga to co nabroiles ze ten pan chce ci zaszkodzić? Chyba bedziesz mial klopoty z tego co widze bo ten pan jest zdenerwowany twoim zachowaniem. Robisz cos niedozwolonego z pewnoscia. Wspolczuje ;) problemow och

Gość gość
Hehe wierzycie w to ze ktos sie podszyl pod dziadka ? Dziadek wymieka idzie spac ;)

Gość gość
Nie wszystko mozna robic i mowic na necie Dziadku bo mozna sobie dac niezlego kopa w dupe. Jestes wiekowy a malo wiesz. No tak bo komputery nie sa od zawsze, za komuny nie bylo to skad mozesz wiedziec o pewnych sprawach. Dla swojego dobra zachowuj sie jsk nalezy bo milicja przyjedzie zabrac Dziadka ;)

Jakaś banda durniów opanowała mój nick . Zmienili jedną literkę. Uważajcie na idiotów. Co złego to nie ja! Wasz Prawdziwy Słowianin!!!

Gość gość
Dziękuję, że ktoś próbował mnie bronić. Jestem dorosłą kobietą, która nie przejmuje się takim zachowaniem jednostki. A że pan jest nie douczony i próbował mnie sprowokować do dziwniej rozmowy w tematach z poza jego poziomu wiedzy, to mówi się trudno. A z tą policją, to marne szanse, żeby ścigały kogoś za poglądy religijne jak tam jest tak wielka biurokracja, że na każdą sprawę muszą mieć papiery. Zamiast policjanci działać w terenie, to połowę służby siedzą przy biurkach. Wątpię, że się zbierze grupa ludzi, aby komuś zakładać pozwy cywilne, bo kto by się chciał w to bawić. Ani razu pana nie obraziłam, a pan mi ze śmieciami wyjechał. Oj nie ładnie. Wypadało by chociaż przeprosić, jak pan niby kobiet nie obraża. Przepraszam za "pan" z małej litery, ale jaka kultura, takie traktowanie.

Gość gość
Dziadku daliśmy ci dzis w kosc :) wymiekasz juz chcesz spac ale i tak dlugo wytrzymalas . Pisze z toba chyba najwiecej ze wszystkich i ani razu mnie nie zbruzgales , ciekawe dlaczego

Gość gość
Dziadku jestes z zachodniopomorskie ? ;)

Gość gość
00:58 :):) bardzo lubie bronic niewinne osoby, prosze sie dziadkiem nie przejmować. On juz jest bardzo stary i plecie trzy po trzy :) to taki znudzony pan ktory juz nic nie ma do roboty to sobie wchodzi na net nie myslac o konsekwencjach. Milo ze Pani jest na temacie :):) zawsze zapraszamy do nas :)

Gość gość
słowiański dziadek mefisto wjazd będzie miał na chatę policja go przetrzepie, to schowa swą armatę kompa zrekwirują, od neta odetną tym kontakty społeczne całkiem mu uciekną tylko wariatkowo czekac już go może wulkany, armaty, eksplozje, oceanow morze wszystko to zaniknie jak braknie klawiatury z wielkiego diabła mefisto wyjdzie kundel bury Joanna go wcale jednak nie żałuje niech kundla burego całują brzydkie luje!!!!!!

Gość gość Anonimus
Dziadku uwarzaj bo źle robisz Anonimus

Gość gość
Dziadek uciekl bo sie przestraszył wracającej klatwy. Ja ci Dzuadku nie zycze raka mimo ze jestes taki wredny i ty nikomu innemu nie zycz bo to juz jest chamstwo a swoja droga cos takiego jak klatwy nie istnieje a tymbardziej na kafeterii . Pozdrawiam. Spokojnej nocy wszystkim moim ludkom . Dziadek wymiekl to mozemy spokojnie spadać, przegrał w tej rundzie na wytrzymałość hehe

Gość gość
Proszę mi tu nikogo nie bronić. Jak grzecznie prosiłam, żeby człowieka nie prowokować, to się zabawa w obrażanie wszystkim spodobała. Jak w prost powiedziałam co Słowianin robi - obrona przez atak, bo jego poglądy ponad wszystko, to jakoś wtedy nikomu nie przeszkadzało jak napisał, że jestem śmieciem. Dalej broń "bohatera dnia" z zaburzeniami społecznymi. Przykro mi, ale hejting mnie nie bawi w tematach, gdy ktoś prosi o pomoc.

Gość gość
Dziadku może w snach będzie więcej jak 11cm ? Ha ha ha

Gość gość
gość Anonimus dziś Dziadku uwarzaj bo źle robisz Anonimus Bardzo zle robi oj bardzo ;) :):)

Gość gość Anonimus
Dobranoc ja zgaszę światla

Gość gość
słowiański dziadek mefisto wjazd będzie miał na chatę policja go przetrzepie, to schowa swą armatę kompa zrekwirują, od neta odetną tym kontakty społeczne całkiem mu uciekną tylko wariatkowo czekac już go może wulkany, armaty, eksplozje, oceanow morze wszystko to zaniknie jak braknie klawiatury z wielkiego diabła mefisto wyjdzie kundel bury Joanna go wcale jednak nie żałuje niech kundla burego całują brzydkie luje!!!!!! Hahahahahahahahaha bomba bomba idealny tekst , piekny wierszyk , dziekuje, musze siusiu bo nie wytrzymam ze smiechu, znow padlam hehe

Gość gość
Mefisto jest z nowym tematem na ogolnym Anonimus

Gość gość
Ten wierszyk podsumował Dziadka idealnie , znakomitosc, kazdy poznal sie na nim.

Gość gość
Śmieszy mnie fakt, że na odchodne założył sobie nowe konto i o podszywach zaczął pisać :D Widać, że kozaczy w necie, a podstawy z informatyki leżą. Po IP się namierza, nie po zmianie konta bo i tak jest to sami IP. Nawet jeśli by kafe usunęło temat, to gdyby sprawa poszła do prokuratury, to z serwery można to odtworzyć, a jadę by było zawieszone nawet na kilka dni :D

Gość gość
Znow strona sie zatrzymała, wroccie wszyscy :) bateria mi siada, za krotki kabelek by pisac. Dobranoc kochani. Piszcie jak mozecie :):) zycze Wam milych snow bez zadnych niemilych niespodzianek :):)

Gość gość
Klatwy istnieja mnie ktoś przeklnal cyganka i prawie skonczylo się samobójstwem. Zalezy Kto je rzuca

Gość gość
Wiecie co kochani? Gdyby głupota mogła latać w realnym ( nie astralnym ) świecie naprodukowała by postów na dwanaście stron :-D Szkoda tylko, że przez jednego głupka czytanie topiku stało się trudne, trzeba omijać te głupkowate wypociny starego pryka a dotarcie do informacji istotnych zaczyna graniczyć z cudem Buziaki!

Gość gość
Ale ja nie bronilam Dziadka. Ja bronilam Pania ktorej on życzył zle . Zle zrozumialas moj post. Tu nikt go nie bronił :)