Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
Kafe blokuje tematy ktore maja powodzenie. Juz bylam na takich ktore blokowano i to jest celowe działanie i trzeba duzo pisac by strona przeszła. To jest denerwujace bo popisac nie mozna

Gość gość
I jak nie wiecie o co chodzi to chodzi o pieniadze. Zakładacze tematu sa u nich i im za to placa a jak jakis temat nie przez nich jest założony tylko przez nas to jest blokowany skutecznie . Tam sa ludzie ktorzy maja kase z kafe

Gość gość
Do goscia z 8 45 dobrze napisane blokowanie tematu itd pozdro

Gość gość
Pozdrawiam ludkow z tematu :)

Gość gość
Hehe Joanno dziękujemy za rozsmieszenie, to jest potrzebne :)

Gość gość
Sny i ich tajemnice nocne spotkanie z ? nocna zmora demon mam tak od czasu jak wywoływalem duchy itp praktyki Dzieją się naprawdę dramatyczne doswiadczenia nawet mam w pokoju wodę święconą nic nie pomaga jestem zgubiony co noc mam te wizje nieprzyjemne i doznania mam efekt psychozy paniczny strach przed snem

Gość gość
10:33 wspolczuje ci tego wszystkiego. A czy jest jakis sposob by to odwrócić ? Wywolywales duchy i to jest powodem i musi byc teraz sposob na zatrzymanie tego. Ja nigdy nie robilam takich praktyk bo wiedzialam czym to sie konczy. Otwiera sie wtedy drzwi zlym podczas seansów.

Gość gość Nosdradamus
Witam wszystkich jak minęła noc pytanie do autorki pozdrawiam serdecznie

Gość gość Nostradamus
Wystraszona może nie otwieranie oczu by pomogło?

Gość gość
gość dziś Sny i ich tajemnice nocne spotkanie z ? nocna zmora demon mam tak od czasu jak wywoływalem duchy itp praktyki Dzieją się naprawdę dramatyczne doswiadczenia nawet mam w pokoju wodę święconą nic nie pomaga jestem zgubiony co noc mam te wizje nieprzyjemne i doznania mam efekt psychozy paniczny strach przed snem x Spowiedź św. szczera pomaga. I Sakramenty św. Mówie to z własnego doświadczenia. Od kiedy zmieniłałam poglądy i serce oczyszczam w spowiedzi nie mam tych nocnych wizyt i koszmarnych przeżyć paraliżu nocnego.

Gość gość Nostradamus
Wystraszona może nie otwieranie oczu by pomogło?

Gość gość
Autorka udziela sie jednym smsem na dzien.

Gość gość
Znow administrator nie nadaza, dawaj dawaj gosciu z tym koksem

Gość gość
Czarna księga tabliczka ouija nie ma co tym się bawic szkoda że teraz dopiero to wiem Przestrzegam innych przed zabawą pokusa jest jednak silna teraz za to placę Duch spytal czy go zaproszę do domu myslałem że to żarty odp tak i po pewnym czasie się zaczeło Moj pies się bal piszczal i szczekal nocami widzę jakies cienie zimno się robi słyszę glosy 4 dni temu pies zdechł kwiaty uschły ja ostatnio jestem chory słaby wybieram się do lekarza wlasnie Wywalilem ten przedmiot do seansow spirystycznych i inne gadzety karty księgi zaklęcia itp

Gość gość Nostradamus
Joanno dzięki za śmieszne txty rozbawiłaś mnie czekamy na więcej pozdrawiam

Gość gość
Wielka księga kląty uroki czarna magia wrożby rytuały Rzucanie i zdejmowanie klątw i urokow to moja pasja Jedyny rykoszetem czarnej strony jest to że mnie pochłania każdego dnia bardziej jestem Azazi

Gość gość Nostradamus
Masakra jak bardzo wolno ładują się strony na kafe :(

Gość gość
Kulka_Mięty dziś Komu kolorowych, temu kolorowych :/. Wzajemnie Jaka mialas noc kulko miety ? :)

Gość gość
Ja i znajomi w 3kę wylowłalismy ducha a własciwie to byla inicjacja ducha wreszczie się powiodla po 25min Jedna osoba znaczy ja zadawalem pytanie znajomi robili sobie glupie żarty Dowiedziałem się duchy czytają nasze mysli Znajomi i ja mam przykre wizyty w nocy i nie tylko Demon nigdy prawdy nie powie otwieranie mu samemu furtki jest glupotą zapraszamy go sami Teraz będziemy cierpieć tabliczka oija to narzędzie w rękach szatana by nas wodzic Ostrzegam wszystkich przy wylowywaniu i takich zabawach nie warto żaluję bardzo

Gość gość
Egzorcysta by się przydał?

Gość Gothic
Mogę odprawić egzorcyzm w intencji dowolnej osoby, w zamian za 20 zł. Kontakt: gothic_creature(małpa)wp.pl W e-mail'u zwrotnym wyślę swój fizyczny adres, to pocztowego przekazu pieniężnego.

Gość gość
do "Hehgość" Dobry pomysł z tym wyjściem zbiorowym kafetarian, pójdziemy do "Wystraszonej" i jak kogoś nieproszonego spotkamy to w_p_i_e_r_d_o_l, a na odchodne, że jak jeszcze raz spróbują, to ich do czarnej dziury wrzucimy niech egzystują w innym wszechświecie, bo do tego się nie nadają. ;-)

Gość gośćwystraszona
W trakcie paraliżu zawsze staram sie nie patrzeć ale w trakcie wyjścia z ciała zamknięcie oczu nic nie da bo z reguły normalnie funkcjonuje przez parę minut i mysle ze nie spie i dopiero gdy staram sie zrobić cos mechanicznego dociera do mnie ze nie mam ciala i wtedy dopiero moge zamknąć oczy ale jak zamkne oczy to nie trafie do ciała. Przepraszam, ze malo pisze, ale po 1 jestem przed maturą i trochę się ucze, a po 2 temat jest zablokowany i nie widze sensu pisać póki nie zobaczę ze sie kolejna strona otworzyła i po 3 chcialam trochę poczekac aż sie skończy ta wrzawa ze slowianinem.

Gość Gothic
To wyśle mi ktoś te 20 zł, i mam pomóc, czy nie ? Wystraszona, a ty nie potrzebujesz egzorcyzmu czasami ?

Gość gośćwystraszona
Gothic sam siebie sobie egzorcyzmuj. To ze mam jakieś schizy i siedze na kafe nie oznacza, że jestem idiotką odstającą od społeczeństwa więc mnie takimi wpisami nie obrażaj

Gość Gothic
Więc radź sobie sama :) Guten Nacht :)

Gość KosmicznyWędrowiec
Poczytaj trochę książek osób, które wychodzą poza ciało, to wiele wyjaśni, ale koniecznie trzeba przeczytać różnych, bo każdy ma inny punkt widzenia. Poza ciałem jesteś w odbitce świata fizycznego, dlatego nie wszystko może się pokrywać z realnie fizycznym, tam można tworzyć za pomocą umysłu. Pobaw się to zobaczysz. Po tzw. paraliżu, już nie można nic zrobić, chyba, że nie ruszać się z miejsca, ale moim zdaniem lepiej wyjść, a gdy się chce to po prostu intensywnie pomyśleć o powrocie do ciała i wrócić. Poza tym czy jest to wyjście z ciała? Mam wrażenie, że raczej świadomość zaczyna egzystować w ciele eterycznym/astralnym, raczej wygląda mi to na przesunięcie świadomości w inny wymiar egzystencji. Jak zwał tak zwał, ale jest to fakt niezaprzeczalny, że to istnieje. Czy wszystko pamiętasz z tych wyjść, bo są też techniki, które sprawiają, że bardziej jesteś zakotwiczona w tamtym wymiarze i wszystko pamiętasz. Im bardziej odlecisz, tym większe prawdopodobieństwo, że będzie miała problem z zapamiętaniem tego. To tak jak ze snem, najlepiej jest spisać jego treść zaraz po przebudzeniu, bo się zapomni, ci co podróżują też często to robią.

Gość gość
Gothic dziś To wyśle mi ktoś te 20 zł, i mam pomóc, czy nie ? Wystraszona, a ty nie potrzebujesz egzorcyzmu czasami ? Gothicu jestes masakrycznie zdesperowany, wyluzuj, zdejmij z niej klatwe za darmo, co ci szkodzi, nie zbiedniejesz a 20 zl tez sie nie wzbogacisz. Zrob cos dobrego dla ludzi ;) to ja od kota

Gość gośćwystraszona
Kosmicznywędrowiec...sęk w tym, że ja pamiętam absolutnie wszystko, nie musze niczego zapisywać bo to jest dla mnie normalne życie. Normalnie sie budze i wstaje z łóżka, wszystko odczuwam tak samo, czuje sie jak teraz pisząc z wami za dnia, mam taką samąświadomość. Wszystko jest takie samo tylko tyle, że widze byty których widzieć nie jestem w stanie teraz i gdy tylko staram sie zapalić światło czy odkręcić wode, dociera do mnie że znów wyszłam z ciała

Gość gość
Podsumujmy rady: 1. Zapalone swiatlo 2. Uchylone drzwi 3. Nie otwierać oczu 4. Nie jesc duzo na noc 5. Nie gadac z potworami !!! Nie odpowiadać na pytania !!! 6. A gdy juz menda przyjdzie to robic zlewke na nia, nie gadac do niej, miec ja w d***e jednym słowem 7. Wypic przed snem kakao gorace 8. Postarać sie by nie byc samemu w domu 9. Nie martwic sie bo ten stan jest niegroźny podczas ataku stworow, tyle ze wstretny w odczuciu, moze wywołać depresje ktora doprowadza do mysli samobójczych 10. Duzo przebywać z ludzmi 11. Nie ogladac potwornych filmów To ja od kota ;) pozdrawiam milych ludzi na temacie