Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia___

pomocy jak mam przemówić do swojego obecnego partnera

Polecane posty

Gość amelia___
Dziękuję Wam, chyba tak zrobię, bo tak jak piszecie... obwieszę się kamerami i czujnikami niczym choinka na święta Dziękuję Wam.

Gość gość
Tylko mu powiedz co robisz, aby go nie ośmieszyć przed np. organami ścigania! To musi być prawdziwa zoorganizowana akcja was obu.. nie tylko Twoja. Powodzenia! PS. Jak taki latawica trzyma takiego chłopa.. złotą cipke chyba masz...

Gość gość
Nie wiem co Ci poradzić, sytuacja bardzo trudna :( Rozumiem Twojego faceta, ale musi wiedzieć, że nie masz wpływu na to, co oni robią. Równie dobrze to mógłby być obcy facet, z którym Cię nic nie łączyło. Moją ciocię stalkował kiedyś koleś, którego poznała w samolocie. Znalazł jej uczelnię, łaził za nią, śledził ją i nawet zdobył jej numer. Każdy może być chory psychicznie...

Gość gość
22:27 racja, uprzedź chłopaka, żeby mu potem nie mogli niczego zarzucić. to musi być wasza wspólna ugadana akcja Życzę powodzenia! :)

Gość gość
Zmien chlopaka na mezczyzne... ;) ktory potrafi walczyc o swoje i cie chronic a nie dolowac sie i kompleksowac.

Gość gość152
A ja ci powiem tak jsli cie nekaja w klubie na ulicy gdziekolwiek i wala do ciebie tekst ze nan ichote na lodzika czy cos w tym stylu a i jeszcze dostajesz sprosne sms to poprosyu powiedz im otwarcie ze jesli bedzie sie to powrarzac to idziesz na policje za naruszanie twojej prywatnosci i obraze twojego dobrego imienia i chlopaki zmiekna a jak to nie poskutkuje to idz na policje zluz zazalenie na nich i juz