Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alfa Romeo to prawda że się często psuje?

Polecane posty

Gość gość

Pytamy?

Gość gość
Miałem kiedyś 164 3.0 V6 i niestety się psuła, ale silnik miała piekielnie mocny i pięknie brzmiał. Odradzam kupno alfy

Gość gaajowy
czemu właściciele tych aut na drodze nie machają sobie na dzieńdobry? Bo rano widzieli się wszyscy w warsztacie.

Gość gość
Moje pytanie jest całkowicie serio jest okazja na alfe i tu pojawia się problem czy te żarty mają pokrycie w rzeczywistości.

Gość gość
ha ha, okazja, niech zgadnę, pewnie uczennica jeździła, albo dziadek do kościoła? jak nówka za pół ceny to okazja :P

Swego czasu byłem napalony na limuzynkę 166. I o mały włos nie kupiłem. Ale okazało się, że nagle połowa podstrzyżonych dresiarzy jeździ albo beemkami albo alfami. Więc dałem sobie spokój. Kupiłem zamiast niego Rover 75. Cudna maszyna z zegarami w stylu retro :) A potem była Lancia Thesis - jeszcze dłuższy i cięższy blisko dwutonowy czołg. A teraz nie mam chwilowo nic bo Lancia sprzedana (sprzedawałem 3 lata) i na razie nic jeszcze nie kupiłem.

Gość gość
Nie wiem kto jeździł i niewiele mnie to obchodzi jak bym kupiła samochód i co miesiąc u mechanika to ja zbankrutuję, a na nowy mnie nie stać.

Gość gość
weź ty poszukaj znajomego mechanika to powie. a jak szukasz mało awaryjnych to passat. i ogólnie taki samochód sie kupuje, jakich dużo jeździ, części są wtedy tańsze. a kto jeździł powinno cie obchodzić, bo jak kupisz po jakimś młotku co jeździł ile fabryka dała, to remont będzie droższy niż takie auto.

Gość gość
taaa... Jakie by auto niebyło z niemiec to same folcdojce do koscioła jeździli.

Gość gość
Niemiec plakal jak sprzedawal,a teraz dzwoni co tydzien aby posluchac pracy silnika przez telefon

Gość gość
No raz na jakiś czas zdażają się w mojej alfie jakies usterki, ale wspołpracuje ze swietnym mechanikiem www.green-car.com.pl, gdzie radza sobie ze wszystkim swietnie.