Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość98

kolezanka zazdrości mi ze mam chłopaka

Polecane posty

Gość gość98

Witam, nie wiem co mam o tym myśleć wiec zwracam sie z prośbą do was o wypowiedzi. Otóż od kilku miesiecy mam chłopaka. Mam tez najlepsza przyjaciółkę. Jednak od kiedy z nim jestem ona zrobila sie jakas inna. Nie chce juz tak spędzać ze mną czasu. Jesli o nim mowie to ona nic na to nie odpowiada, najlepiej żebym wgl o nim nie wspominała. Jesli ona juz cos o nim mówi to tylko narzeka, ze on zrobil cos nie tak a wcale tak nie jest. W walentynki zabrał mnie do restauracji kupił super prezent, dzis w dzien kobiet tez bardzo się postarał, kwiaty i te sprawy. A ona wtedy jeszcze gorzej na niego wsiada ze powinien jej tez złożyć życzenia i cos dać, bo inny chłopak jej kolezanki tak robił. Mysle ze ona jest zazdrosna bo nigdy nie miala powodzenia u chłopaków, ja nie musialam i nie musze na to narzekać. Nie chce jej stracić ale denerwuje mnie jej zachowanie.nie wiem co mam robic...

Gość gość98
Ona ostatnio dostala kosza od jednego i jakos nie za bardzo ma powodzenie u chlopakow

Gość gość
Typowe przyjaźnie kobiet - nic nie warte układy dwóch nienawidzących się kobiet. Super. Ale chore jesteście. :) A potem narzekacie, że faceci was nie chcą. Weź się zwiąż z taką wariatką, co o byle co jest zawistna, dba tylko o siebie i udaje uczucia :) Suuuper! Uwielbiam kafe, można wszystkiego dowiedzieć się o kobietach.