Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki rower Kross czy cube?? A jak to jaki do 2400

Polecane posty

Gość gość

W tym miesiącu chce kupić rower z chłopakiem ale zastanawiamy się nad marką proszę was o radę. Cena tak od 2000-2400 zł za jeden rower który będzie lepszy Kross czy cube?

Gość gość
Centurion.

Gość gość
Jeżeli chodzi o firme kross to bardzo bym polecal, bo sam kupowalem tej firmy rower u www.activsport.eu i minely już 2 lata, a on sprawuje się dalej swietnie, oczywiście trzeba tez bardzo o niego dbac

Gość Rowercrusier3
Myślę że możesz spróbować na https://iwobike.pl/ tam są dobre rowery w takich cenach

Gość gość
Jest wiele fajnych modeli w tej cenie. Sporo zależy od tego po jakim terenie jeździsz, jaką wielkość ramy preferujesz itd. Duży wybór modeli w przystępnych cenach znajdziesz na stronie www.sklep.rowmot.eu.

Gość tolka

Kross chyba lepszy przynajmniej tak mi się wydaje. Rower Krossa mój mąż ma już około 10 lat i nadal jest w świetnym stanie. Ja też teraz sobie planuję kupić jakiś rower miejski na pbrowery.pl mają teraz całkiem niezłe promocje na rowery Krossa z zeszłego roku. 

Gość Melon
18 godzin temu, Gość tolka napisał:

Kross chyba lepszy przynajmniej tak mi się wydaje. Rower Krossa mój mąż ma już około 10 lat i nadal jest w świetnym stanie. Ja też teraz sobie planuję kupić jakiś rower miejski na pbrowery.pl mają teraz całkiem niezłe promocje na rowery Krossa z zeszłego roku. 

To prawda, ja kupiłem u nich stacjonarnie krossa ostatnio, warto kupować póki takie duże wyprzedaże mają :)