Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w UK nadal istnieja pralnie komunalne?

Polecane posty

Gość gość

W polsce kazdy dom ma własna pralke albo kilka a tu znajoma pokazała mi zdjecia jak angole chodzą do miast z laundy do punktu gdzie stopi 20 pralek NA MONETY :D i ludzie piorą :D gorzej niz za komuny w PL:D :D :D lub jedna pralka na 10 osób w domu buheeeee :D

Gość gość
bo to bardziej rozwinięty kraj od PL. przynajmniej mają suszarki a nie, wieszać gaciochy na sznurkach.

Gość gość
BUAHAHAHA 'bardziej rozwiniety'.:D :D :D :D ..... emigracyjny debil zabrał głos posikalem sie ze smiechu :D:D

Gość gość
Rozwinięty z pluskwami w co drugim domu buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha

Gość gość
Nie lubię Angoli i nigdy nie mam zamiaru tam jechać bufony są i tyle Generalnie zbieranina ludzi i syf w miastach Kwestia czasu jak Polacy będą wracać do kraju

Gość gość
Nie polecam pracy w UK jesli to Szwajcaria albo NL i Austria tam można jeszcze zarobić

Gość gość
Taa do szwajcarii cie wpuszcza buheheee:D matole

Gość gość
bo latwiej w takiej duzej pralce wyprac np koc, narzute czy reczniki niz w malej domowej, poza tym roziweszanie wilgotnego prania w domu powoduje rozwoj grzyba na scianach i wilgoci wiec wole isc w zimie do pralni zrobic pranie i tam wysuszyc niz sobie zagrzybic dom

Gość gość
Od 20 lat susze pranie w domu na szmurkach i nie mam grzyba. Ale trzeba wietrzyc a zima ogrzewac dom angielskie osrusy, a nie jak wy pojedyncze okna w uka i zdziwienie potem ze grzyb bo cieplo ucieka heheeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
koce koldry posciele, kotary dywnakiki. wielkie kurtki itp nosze do pralni szusze i juz super wygoda

Gość gość
W Stanach też tak jeat i co w tym za problem. Nie musisz mieć pralni w mieszkaniu. Poza tym w tych krajach mieszkania się wynajmuje. Żaden właściciel nie kupi 10 pralek i będzie je serqisowal żeby ktoś raz na tydzień coś upral. O wiele bardziej opłaca się mieć jedna pralnie, dbać o nią ( z punktu widzenia wlasciciela) i mieć zawsze dostęp.

Gość gość
O wiele bardziej opłaca się mieć jedna pralnie, dbać o nią ( z punktu widzenia wlasciciela) i mieć zawsze dostęp. x Zalozenie bledne bo w uka nie dbaja na wynajmnie o nic, muslimy robia pod siebie i syf w pralni jest wiec o czym ty gadasz pacanku

Gość gość
Jebać UK w Polsce mam żone kochanke i robią mi pranie leże a one na mnie robią gdzie jest lepiej :)

Gość gość
Twoja jedyna kochanka byla twoja reka, nie oszukuj sie juz dziecko

Gość gość
Hahah cfel emigracyjny nazywa wszystkich dzieckem:D a sam siedzi na benefitach tepak :D :D takich matolow jak on nikt w uk do pracy nie przyjmuje :D

Gość gość
Pralnie są choćby po to, że jakvci sie pralka zepsuje i nową kupisz dopiero za kilka dni, to masz gdzie wyprać i od razu masz tez suche, za grosze

Gość gość
W wielu normalnych krajach istnieją. Bardzo praktyczna rzecz. Jak masz do wyprania duże objętościowo rzeczy np. to wychodzisz i 5 minut od domu masz miejsce, gdzie za grosze je wypierzesz (u mnie wsad 18 kg kosztuje 9 euro z suszeniem już). A w Polsce trzeba zaiwaniać z kołdrą przez pół miasta i jeszcze płacisz za jej wypranie jakąś dziką cenę (ostatnio widziałam 56 zł za głupią kołdrę).

Gość gość
Hahahaha! Co za wiesniak! Faktycznie, w Polsce nie ma pralni komunalnych bo to wiocha I tam nie trzeba. Jakbys wystawil nos poza zad***e ktore jest twoim domem to bys wiedzial ze w Nowym Yorku, w Barcelonie, w Berlinie, i w Tokio takie pralnie to vos normalnego bo metropolis i miasta preznie sie rozeijajace tak dzialaja. Ale w Polsce tego nie ma bo ten kraj zdycha. Jak ty Bingol- haha! Wiesniak.