Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po h... ja wrocilem do Polski siedze tu jak p***a

Polecane posty

Gość gość

Po h... ja wrocilem do Polski siedze tu jak p***a

Gość gość
Wracam do londka .Polsza to nie moj swiat juz.Wszyscy znajomi z przed wybyli. Tylko jakas ladna polke ogarnac chcialbym :/ Czemu wszystkie sie boja jechac :/

Gość gość
Siedze od ponad roku w polsce i nie moge sie odnalezc.Ja p*****l,przeciez tylko4 lata mnie nie bylo.Co jest qrwa mac.

Gość gość
Moj ex przelozony hindus powiedzial mi kiedys ze "Ty jestes juz Londynczykiem" a ja wtedy sie smialem z niego. Qrwa czy on mogl miec racje.Ja piedole ...........

Gość gość
Dzisiaj przypadkowo wlaczylem numer angielski i dzwonili do mnie z Londka 29 lutego z mojej ex pracy w wielkim domu handlowym Debenhams w centrum Londynu a ja nie odebralem ,bo wylaczylem tel na rok angielski i dzis odpalam i dziala ale jak ktos dzwonil to poza zasiegiem.Dopiero po doladowaniu za 5f z mojego konta z Llloydsa zadzialal. Qrwa czy ja juz nie jestem polakiem ???

Gość gość
I qzzwa zaraz przypomniala mi sie 2ga chata w ktorej mieszkalem we wsch londynie i tak sobie wszedlem na google maps i qzwa co widze pod moich post codem bylego ex domu.Samochod mojego kumpla alkocholika i qzwa wszystko wrocilo. why teraz ?

Gość gość
Dokladnie. Spier/dalaj szybko bo pis doprowadzi kraj do ruiny oraz wojny z rosja. Daje im 3 i pol roku. Pod koniec kadencji bedzie sie dzialo :o

Gość gość
Wojna to bedzie alle nie z PiSem. Rozpeta sie III wojna światowa tam gdzie obecnie jest przerost imigrantow muzumanskich. Po co oni opuscili swoje domy w takiej liczbie? Zeby w europie wprowadzic dżihad ich swieta wojne z nuewiernymi. Polska wg wielu proroctw nie bedzie w takin stopniu znidzczona jak inne kraje. Przed rozpetaniem wojny swiatowoj ma byc Ostrzezenie Sumien. I kazdy pozna, ze ma dzusze. I bedziemasowe nawrocenia a zaraz potem rozpeta sie wojenne pieklo na ziemi bo szatan wie ze jego koniecc jest bliski. Zyjemy w czasach ostatecznych

Gość gość
wy qrwyyy aaaa